pick me up!

det här med att vara själv i möllehuset är inte min grej, alls faktiskt.
det gick hyffsat bra innan inbrottet, men nu... big nono!

jag har provat allt. inte lyssna. lyssna intensivt. tända överallt. inte tända. tända ljus. hög volym på tvn. ingen volym alls. stänga in mig på rummet. springa runt i hela huset. gå ut. stanna inne.

det enda jag kan tänka på är: vad fan gör jag om det skulle komma en till tjuv just idag när jag är själv? mitt bästa svar än så länge, hoppa ut genom fönstret och hoppas att du dör. så bra känns det.

jag kollade nyss på blocket om det fanns någon annanstans för oss att bo. det fanns det inte. jag älskar ju möllehuset, dagtid eller när jag inte är själv. dessutom tror jag inte männen känner för att flytta. inte jag heller för den delen. jävla inbrottstjuvar, förstöra min hemfrid på det viset!

nu är jag helt bananas trött.

vi hörs

wisemen

idag ska det ridas, dressyrträning väntar. jag kan känna morgondagens träningsvärk redan nu, och då har jag inte ens bytat om till mina ridkläder ännu. det känns bra som attans!

efter detta väntar en tripp i stan, kalender måste inhandlas, och anteckningsblock och post it lappar, och en massa andra saker. efter att ha suttit på möte med la chef fyra dagar i rad fem timmar om dagen har jag hundra lösa papper med en massa nerskrivet kladd, lite är inringat, något är färglagt, lite är överstruket, något är understruket, lite är bara kladd, några har både fram och baksida, upp och ned.... ni fattar. vad var viktigt? vad var mindre viktigt? varför är det understruket och inte färglagt? vad betyder färgkoden?
lachef tittade på mina papper igår, sen på mig. "har du någon koll på dina saker?" eh... jaja, typ. "du kanske ska försöka skaffa ett bättre system?"
jaha... system. typ som systembolaget då. jag fattar!

efter att ha sagt upp mig, varit arbetslös i nästan två veckor och jobbat på ett halvt meningslöst jobb i nästan en månad har det aldrig kliat så mycket i mina fingrar!
den stackars hästen fick stå ut med tokmycket träning under den tiden, stallgången glänste och sopkvastarna slets upp på några dagar efter allt sopande, allt av läder och skinn putsades och smörjdes tills det var mjukt som siden!

jag skulle förståss städat mer i möllehuset, men det blir lixom aldrig av. något kommer alltid imellan, männen verkar alltid ha något intensivt behov av att spela gitarr så fort det pratas om städning, jag är för lat och vänjer mig hellre vid popcorn kärnorna som ligger över hela golvet än att städar.

så det känns awesome att ha ett roligt jobb som väntar på morgonen när klockan ringer! och hästen är nog tacksam för att få vila en dag eller två, precis som sopkvastarna!



hör ni sången, helsingborg?


hej. det är gud.

hello!

slängde alldeles nyss iväg ett bud på en winnerbäck jacka på tradera. blev helt till mig när jag fick syn på den, dessutom i strl S. AWESOME! jag måste ha den. vet inte riktigt varför och vad jag ska ha den till. men jag måste ha den. det får kosta vad det vill! rik som jag är. som ett troll, som dom säger...

imorgon är jag back in E-TOWN! det är sjukt bra. jag har saknat mina underbaringar muchos!

inatt drömde jag en skitjobbig dröm. och nu har jag snokat i alla mina drömtydar böcker vad det kan betyda, och det verkar som att jag är för egenkär. och att jag ska bejaka mig själv. dom snackar bara skit, dom där böckerna. jag? självkär? ha! säkert....
jag är kär i winnerbäck fattar ni väl.

och fan ta er om ni vågar buda på min jacka.. om ni inte tänker ge den till mig förståss.

slut för idag. tack för idag!


guttentag!

tjarå!
skulle kunna säga som så att det var ett tag sen. jag kan skylla det mesta på inbrottstjuvarna som var hemma hos oss och plockade med sig min dator på nya äventyr. det var inget min dator berättat för mig, jag visste inte ens att den gick i dom tankarna. ibland tror man att man har en bra kommunikation, men den bara drog. lämnade kvar min och laddaren här. man kan inte lita på någon i dessa dagar.
jag hoppas du har det bra där ute i vida världen, det var trevligt att träffa dig! ta hand om dig...
jag trodde aldrig någonsin att jag skulle säga detta, men im back in e-town! snart iaf. damn it feels goooooood! och alla underbaringar, som jag saknat er!
batteriet börjar ta slut i datorn, men imorgon får jag min nya, inte för att det på något sätt skulle göra det säkert att jag uppdaterar mer.
det gör mer bara att jag kan lyssna skithögt på robyn igen. fantastiska kvinna! jag är lite smygkär i henne!
nu ska jag klippa mig... och sen kanske jag ska prova ragga upp sliren på en fika.
tackochhej!