nu är alla små stjärnor

vaknade till en helt underbar morgon. solen lyste in genom mitt fönster, klockan slog precis 06.12 när jag slängde fötterna över sängkanten.
det är inte så svårt att gå upp när man vet att det står massa fina, söta hästar som väntar på frukosten nere i stallet.
dom gnäggar där inne när dom hör att jag kommer gående över gårdsplanen. daggen ligger över ängarna, det är knäpptyst, luften är ren och kall. en hare springer över åkern. allt är stilla men börjar sakta vakna upp för att möta en sån fin dag!

mina dagar har börjat fyllas med massa meningsfulla saker. hästarna och stallet. jag är där i timmar! pysslar, fixar och trixar.

idag kanske jag säger upp mig. det är sant. måste ringa och prata om några saker till innan jag vågar. egentligen har jag inte mycket alls att tveka på...

hejochhej.

FRU WALLIN

idag gifter sig min underbara syster! VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS!
hoppas allting går bra idag och att solen lyser på er i dalaaaarna!




igår kväll hade vi supermys hos johanna och filmtittande i form av paranormal activity, jag var livrädd. det var nästan så hjärtat mitt stannade när jag insåg att jag skulle behöva gå av bilen när jag kom hem.. crazy!

imorgon flyttar älsklingen hem. amazing! och sen ska vi på lebb fest. sliren och sladden är lebb för en kväll!

när jag inte är i stallet är mina dagar nästintill meningslösa...

du kanske var på holmön

nu går tiden lite snabbt. det känns sådär, jag vill ju ha semester alltid. hur grymt som helst!
jag har fyllt år, tack för alla fina saker! det är kul att fylla år, att jag blir äldre märks knappt så det kan kvitta.
ikväll blir det kalas hos pappa också, ibland är det bra att ha skilda föräldrar, man får fylla år två gånger!

hästen var helt underbar! jag blev kär och nu är det hon och jag mot världen. det känns helt fantastiskt! imorgon ska jag dit igen och få rida och pyssla. kärlek för själen i stora, stora lass!

igår flyttade älskade sliren till sin nya lägenhet, hur fin som helst! och hon var stört glad, söta söta du!
på lördag går andreas flyttlas från sthlm. MIN ÄLSKADE FLYTTAR HEM! det har jag väntat på att få säga länge. och nu är det sant, på riktigt!

jag var och hälsade på min fina syster också, hon är hur grym som helst. och hon gifter sig på fredag, bananas! jag är avundsjuk på hennes klänning!

min fina sambo har inte slått ihjäl mig än heller, det går ganska bra då.

OCH. för att inte glömma. har ni sett att winnerbäck spelar i malmö den 22:a?! AWESOME!! här snackar vi ett grymt slut på semestern.

ibland är livet allt trevligt.