shine on

det händer inte mycket under semestertider. snart är första veckan förbi, ibland går tiden väldigt sakta och ibland alldeles för fort.
imorgon fyller jag år, men jag har ett par timmar till att vara 21. så nu ska jag göra allt det man gör när man är 21 som jag ännu inte hunnit göra. jag har ingen aning vad det skulle vara, men nog ska jag komma på något häftigt!

jag har övergett mitt rum och blivit sambo på riktigt. jag har en gammal, sliten och något skabbig säng över om någon skulle vara utan.

imorgon ska jag provrida ett halvblodsto, jag skulle inte kunna bli mer lycklig om hon passar. jag måste ha en häst, jag måste få rida igen, jag måste få pussa på en mule snart. min själ och kropp skriker efter att få mocka bajs och stoppa näsan i en hästpäls och lukta på det godaste min näsa vet.

på måndag ska jag träffa min söta syster, som förövrigt gifter sig på fredag!
efter det ska sliren och sladden ut på vägarna igen för en fantastisk roadtrip, det kan bara bli bra, precis som alltid!

sen får vi bara hoppas på att världens bästa andrea kommer hem snart så vi kan åka till solen.

tack för mig.




hello saferide

igår bajsade en fågel på mig. en fiskmås om vi ska ha detaljer. det var äckligt som fan. tur nog var jag nära havet och fick slänga mig i det blå. nasty shit. den där fågeln borde dö.

idag är jag bakis deluxe. fast det börjar ordna upp sig nu. man kanske skulle ta en öl såhär till kvällskvisten. men mest borde jag städa, om inte annat tvätta åtminstonde.

här har ni dagens bästa låt. säkert är helt fantastiskt! lyssna fina vänner, lyssna!



sen har jag även blivit kär i jens frithiof, vem skulle inte bli det? jag känner ingen. vi är vänner på facebook nu, det känns bra och jag anar att han är minst lika kär i mig.

och när jag inte fantiserar om mina låtsasvänner på facebook har jag ställt in flytten härifrån. den var obehagligt närgången ett tag. jag höll på att dö när tanken slog mig om att aldrig mer få sitta på gräset i vår trädgård.

OCH DESSA JÄVLA FLUGOR! DÖ BITCHES, DÖ!

vi hörs. men ring inte mig.

hey!

jag skulle kunna åka och handla mat nu. typ för att man ska göra det. eller så kan jag bara ta en öl och kolla på film, mest för att jag kan och för att jag har semester!

AWESOME!


säkert!

det här kommer bara göra ont ändå.






ta din hand och kyssa dina läppar

idag känner jag lite för att dö. jag är bakfull och har ont i huvudet. jag vill böla i min patetiska tillvaro i mitt mörka vardagsrum trots att solen lyser som aldrig förr.

jag funderar på att packa alla mina saker och dra. var fan som helst eller ingenstans, det viktigaste vore att jag drog.
jag vill vara med andrea. jag vill att hon ska vara hemma.
jag skulle kunna tänka mig att sova en timme eller fem.

jag tycker om att pussa på honom. det förstör mina dagar. det är slöseri med tid, jag hatar att slösa med tid. allt ska ha en mening, detta är meningslöst.
jag hoppar av meningslösheten.

fuck you

strange love

jag har snöat in på john mayer. och framförallt hans your body is a wonderland. tokfint! han är helt awesome och jag är grymt avundsjuk på vår älskade camillche som ska få se honom live.

min älskade är här. han är det finaste jag vet. han förgyller mina dagar, med honom nära kan man aldrig vara annat än glad. jag älskar när han får tokfnatt och springer runt som en dåre i trädgården. jag älskar när han ligger med sin nos tätt till min kind och sover om nätterna. jag älskar när han ligger på rygg med alla tassarna i vädret och snarkar högt. jag älskar när han möter mig i dörren när jag kommer hem. du är underbar!

för övrigt är jag jävligt trött på flugorna här hemma. dom är äckliga och överallt. mitt tips till er: bo aldrig nära en grisbonde. och dom parar sig som fan, jag försöker avbryta varje gång, mest så dom inte ska bli fler, men även för att det är ganska kul att störa mitt i akten, SUCKERS!

imorgon är jag ledig, sen har jag bara tre arbetsdagar kvar. hur grymt är inte det?!

nu ska jag och mayer duscha, kaxigt.

ingen gör mig så lycklig som du

var på nova nyss och skulle få tag i ett par fliflop. hur omöjligt som helst. finns inte ett enda par, och jag letade överallt. jag är medveten om att det inte är det snyggaste som finns men så grymt bekvämt och lätt när det är så varmt. men icke.
och jag vet att jag har ett par asgrymma någonstans som jag köpte i san marino, dom var dessutom dyra. men jag kan inte hitta dom. när jag flyttade hit vet jag att jag la dem överst i en låda för att dom inte skulle försvinna, tadaaa! gone.

jag hittade i alla fall ett par sandaler som jag spanat länge på. tokfina med massa snäckor och paljetter i olika färger, tog med dom hem och nu passar dom inte. DOH!

någon får gärna ge mig ett par flipflop, det går bra. inga plast, inga konstiga färger, bara enkla bekväma. tack!

sen var jag tvungen att köpa en lyxshake på max. god damn vad gott det är! jag skulle lätt kunna leva på dom.
snart blir det grill hos världens bästa pappa. 
en dag borde jag hälsa på min syster också. har jag sagt att hon ska gifta sig? hur sick är inte det? hon är bäst! 

och sen, sen mina kära vänner ska jag få livsglädje i stora lass. min älskade vackra lilla son kommer hit. att någon kan göra en sån glad är märkligt.
exman ringde och frågade om jag kunde vara barnvakt, att han inte lär sig att han inte ens ska fråga för svaret är alltid jättemycket ja. nu vill jag bara att tiden ska gå så jag får mysa med världens bästa.



your body is a wonderland

jag hatar att dom bygger om vägen där borta. allting tar hundra år! det tar hundra år att köra till jobbet för jag måste köra massa små vägar. det känns som flera mil till affären så jag pallar inte handla. antar att jag får leva på vattnet som knappt finns i kranen. ball! tack för det vägverket. förstör gärna min bekväma vardag.

jag slutade 17 idag, vilket händer ganska sällan. så jag vet inte riktigt vad man gör när man är hemma så tidigt. jag har mest väntat på att tiden ska gå så jag kan göra alla sakerna jag gör i vanliga fall. att flytta fram något känns typ omöjligt. eller mer weird.

snart ska jag springa, men inte än. klockan är inte tillräckligt mycket och det är varmt ute. igår när jag sprang mötte jag ett vildsvin. INTE OKEJ. jag tror knappt den såg mig men jag blev tokrädd och ringde till pappa och tänkte att han är nog den sista jag vill prata med innan jag dör. och även för att han har så bra lösningar på de mesta.
så pappas råd var alltså: stampa lite i marken och skvätt med gruset. sen kan du ju prata högt så dom hör att du är där, men smyg inte då kanske du kommer rakt på dom, eller dom på dig och det är inte... bra.

jag smög givetvis och var jättetyst och vågade knappt andas innan pappa gav mig dessa fantastiska råd.
sen sjöng jag jätte högt, klampade hårt i marken när jag sprang och hoppades på att ingen skulle se eller höra mig. jag menar man vill ju inte vara den skumma tjejen i skogen som inte hade en hiss som gick riktigt hela vägen upp. det är jag alla andra dagar.

nu har jag fem arbetsdagar kvar innan semestern, och förhoppningsvis föralltid, åtminstone på vikhemsvägen. fem dagar, ge mig the semester nu, please!

nu måste jag ringa annabanaakasliren. deep shit!


jag vet hur man kasstar allt man har

jaaaa. ibland finns det världens snyggaste människor. det är kul. jag tycker om världens snyggaste människor, det är fedt! feeett. jaaa, klaad hest!

idag är en bra dag. en lycklig, väldigt bra dag. en snygg dag! en av världens snyggaste om jag ska vara ärlig. det är så galet mycket winnerbäck idag! det är snyggt! det är bäst.
winnerbäck är bäst. om ni missat.

nu ska jag bada och vara winnerbäck lycklig!

hejdå

världens bästa

jag vaknade helt för tidigt idag. det är inte okej när man har tid att sova. och jag pallar inte göra något vettigt med tiden jag fick gratis sådär utan att jag bett om det.

imorgon är det winnerbäck. fantastiska älskade människa, äntligen ska vi ses igen! det går ett lyckorus genom hela min kropp när jag tänker på morgondagen. han står där och sjunger med sin vackra röst och allt går rakt in i själen och hjärtat i våra kroppar ute i publikhavet.
det är det största som finns, lars winnerbäck.
och semestern börjar närma sig, jag tror jag redan gått på semester, iaf mentalt. jag pallar inte jobba, och när jag stämplar ut den 22:a hoppas jag det är sista gången jag stämplar ut på vikhemsvägen. håll alla era tummar och tår.




glass.bad.sommar

nu ska jag och mamma åka bort till bjärred och äta glass. that's the shit!
tror jag ska övertala någon som kan följa med mig och bada ikväll. min ena sambo tvingade med mig i förrgår kväll, jag sa att det var minusgrader, men jag ljög. det var ganska grymt ändå, så det här ska nog bli en vana, sjön ligger ju bara en kilometer härifrån.

hejsålänge

så finns du kvar

vad är det för jävla jobb som finns? truckförare i kävlinge. hallå?
ge mig ett jävla jobb. så svårt kan det inte vara.
jag börjar bli så desperat att jag till och med funderar på att söka ett säljobb hos telenor. egentligen funderar jag på varför jag inte skulle göra det, allt är bättre än den där vikhemsvägen. lets do it! lets söka säljobb!

idag var jag hos läkaren. dom ställer så konstiga frågor så man undrar vad det har med saken att göra. när jag blev inlagd i vintras frågade en läkare hur mitt bajs såg ut, vad har det med mitt hjärta att göra? och det kan väl han skita i? och konstiga slutsatser är bara förnamnet.
läkaren: mmm, så du har ont i hjärtat alltså... mmhm. det ser inte så bra ut där nä..
elin: okej.. vad är det då?
läkaren: mmm, svårt att säga. men jag tror du är gravid.
elin: men jag har ju ont i hjärtat..?
läkaren: mm, jo precis. men det kan man få förstår du.
elin: jaha. men jag tror inte det är det.
läkaren: menar du att det är en omöjlighet?
elin: nej, jag är inte oskuld om du menar det.
läkaren: precis.. men då är det nog det.

nu var jag inte gravid, utan det var ju faktiskt hjärtat som var i "obalans aka orytm", att det ens kunde bli det är ju skrämmade.
men man kan ju undra hur han kunde dra den slusatsen? tyckte han att jag var tjock? för det var inte så att han gjort någon undersökning, han bara konstaterade genom mina symptom att jag var gravid. och mina symptom var bara att jag hade ont i hjärtat och kallsvettades som en hög ko.
men efter att den här läkaren var helt övertygad om att jag var gravid blev jag livrädd. jag låg där inne i en sjukhus säng och funderade på hur jag skulle kunna ta livet av mig. för gravid är det absolut sista jag vill bli. jag hatar barn om det har undgått någon..
jag skulle antagligen fått det vackraste barnet i världen den gången, med mr som pappa kunde det inte blivit annat. men ändå, nej.. jag känner bara hat mot barn.
efter detta drömde jag även mardrömmar i typ två veckor om att jag var gravid. tack för det!


jag vet inte alls var jag skulle komma, mer än att läkare är konstiga.
nu ska jag ringa och ragga på min mamma så vi kan åka till skånes djurpark. som den nörd jag är vill jag dit, nu!