nädå, inte alls

tjoho, idag blir det frågesport!

fråga nummer ett:
du kommer in på ett snabbmatställe, nämner inga namn, du ser hur lång kön är och hur kassörskan springer runt som en svettig idiot för att försöka få allt att gå ihopa. när du kommer fram beställer du din mat med en vanlig cola och en cola zero. när du satt dig på din plats och ser att tjejen i kassan glömt trycka ner markören på zeron, vad gör du?
a: du går fram till kassan, avbryter mitt i en annan beställning för att skälla på tjejen för att du inte vilken dricka som är zeron, trots att du ser den långa kön och att personalen kämpar som djur bakom disken.
eller b: du ser hur mycket dom har du att göra och förstår att alla kan göra misstag i den situationen så du smakar på läsken, och vet direkt vilken som är zeron.. piece of cake..
rätt svar: B!

fråga nummer två:
samma snabbmatställe, du beställer en dricka utan is, kassapersonalen uppfattar inte att du mumlar något om att den ska vara utan is. när du tar din första klunk inser du att där är is i. vad gör du?
a: du går fram till kassan med drickan i högsta hugg, drämmer ner den i kassadisken och säger spydigt till personalen att den skulle vara UTAN IS! och har precis idiotförklarat dig själv.
eller b: du tänker, ah skit samma, läsk som läsk, med eller utan is spelar egentligen ingen större roll för det går att dricka den ändå, och du har precis befriat dig själv från idiot stämpeln.
rätt svar: B!

fråga nummer tre:
du har beställt mat och får din dricka så länge (samma snabbmatskjedja). när du tagit ett par klunkar (typ hela muggen) kommer du på att läsken är avslagen och det finns ingen is i. vad gör du?
a: du går fram till kassan och haffar första bästa som springer förbi och säger spydigt att läsken är avslagen och att det inte finns någon is och att det är för jävligt för den drickan kan man ju inte dricka!
b: du håller bara käften och dricker din dricka för att när personalen sen byter ut din dricka ser dom att där är både kolsyra och is i din gamla. PLUS där är INGEN ANNNAN dom klagat på sin dricka och att just din skulle vara utan kolsyra är i princip omöjligt. och du har ännu en gång idiotföklarat dig själv, congrats!
rätt svar: B!

fråga nummer fyra:
du kommer in, när det är som mest att göra, får vänta en stund i kön vilket verkligen retar upp dig. när du ser äntligen kommer fram till kassan finns det två alternativ:
ett: du beställer din mat, snabbt och lätt och kan äta inom två minuter.
eller b:
det första du säger när du öppnar din mun: driver du detta stället ensam eller? för det tar ju en jävla tid, jag har stått här och väntat hur länge som helst, har ni något problem eller? var är din chef? säg till mig när hon kommer för jag ska ta ett snack med henne! (det har nu gått nu två minuter och om du inte tjaffsat hade din mat stått på brickan men än så länge har du inte beställt ett skvatt trots att kassapersonalen frågat dig tre gånger om du vill beställa eller inte) kön växer och växer bakom dig med du beslutar ÄNDÅ att förtsätta klaga..?! till slut när du är färdig ber du att få din dricka så du kan dricka dit mätt eftersom du är övertygad om att du säkert kommer få vänta 15 minuter på din mat. innan du ens hunnit fiffla upp sugröret står maten på din bricka, VARSÅJÄVLAGOD!

vänta... har jag sagt att jag hatar idioter?

dukankallamigolga

"det är ju trumpeter.."

i'm totaly in love with takida - curly sue! ni skulle bara visst hur mycket den pumpas här hemma. för att inte prata om brolles cover på ring of fire, jag tror dessutom att jag är lite smygkär i honom. han har en jävla charm den där snubben men man ska ju inte satsa för högt, jag menar han är ju ändå hyffsat känd, lite för gammal kanske, har en konstig lugg och dessutom flickvän så.. med mina beräkningar borde jag nog släppa det.
jag har en favorit gäst på jobbet också, som är sinnesjukt het, ja, jag klagar ju inte när han är hungrig på mcd. han är jag också smygkär i. han var där idag iaf, damn that's hot! får man ragga på jobb?
och jag klippte mig igår, gud så bra det blev. får väl ändå medge att jag är nöjd, braaaa dääär.

nu är det ju så nära tills jag och andrea flyttar! bara ett par dagar kvar, tjoho! och vet ni, en trappa nedanför mig har det flyttat in en tjej som heter anna timglas, är inte det lite märkligt? med tanke på winnerbäcks låten timglas som handlar om anna, jag blev faktiskt lite ställd när jag såg den nya namnskylten, jaha, är det winnerbäcks gamla kärlek som bor här nedanför? näää, men lite märkligt är det allt.

det skulle finnas en mening med detta inlägget, men kan hända att jag tappade bort det på vägen.
jag har bara rökt 4 ciggaretter idag! ska ta sista nu snart.. så får väl bli 5 då.

och kära marcus friberg, du är en ängel om du vill hämta min tv! en riktig super, super klippa :)


oh, ska bjuda på ett par bilder, när jag ändå är hos mamma och bland alla mina gamla bilder.



my love


underbara, älskade!




tycker ni hunden är tjock på den bilden? mm, skulle ni ju sett han idag då..
har funderat på att säga upp vårdnaden om honom, vem vill ha en tjock hund? ;)

nä, nu ska jag leka med hunden.
alles klaaar
olga


your'e so fine!

Hola!

oh ledig dag idag! och givetvis regnar det, varför inte lixom? så det blir nova dag idag, ska se om man kan hitta ngt skoj, iaf ett par nya skor. men först ska jag klippa mig, om mer exakt en timme.
absolut inget vettigt att skriva, jobb, jobb och plugg. dom här mcd frågorna går mig på nerverna. men det ska fasen bli kul att åka upp.
inflyttning om 6 dagar, that's hot! oh, när jag ändå sa det så blir det inflyttningsfest/kräftskiva den 6:e! be there or die!
läste sämsta bloggen precis, mäniskor som du borde inte tilåtas att skriva överhvudtaget, jävla blondass!

middag hos pappa ikväll iaf :)

skulle jag bete mig som en jävla idiot kan det bero på att jag har börjat sluta med mitt hemska beroende.

allt för mig
olga

morning sunshines!

god morgon, god morgon! idag har jag slagit personligt bästa i att sova länge. en väldigt pigg och glad mr.hot väckte mig 15.30, nämen sover du fortfarande? ääähm.. vad är klockan?

jag har fortfarande inte gjort mer än att ätit frukost, rökt lite och kollat fotboll, och hela dagen är bortsprungen. men det regna ju ändå så vad gör det.

igår var det iaf sista dagen på festivalen, så in till winis, firade hans födelsedag med blommor och blad och förfest, buss ner till stan, käkade lite gott, åkte parishjulet och var allmänt berusade i den fina sensommarkvällen. winerg och emil vek av hemmåt frammåt ett då winis hade tidig jobbardag dagen efter. och jag gick för att möta andra utanför kanal lokal. klockan är ett på natten sista dagen på festivalen, vet ni hur många som pratar i telefon då?! MÅNGA! når inte andrea så hänger utanför i en halvtimme tills de äntligen kommer ner. något irriterad över situationen och må uppfatas som en jävla bitch, absolut inte min avsikt anyway :)
sen trava vi iväg till amor (?), hyffsat trevligt ställe måste jag säga trots min irritation som snart lägger sig efter ännu någon öl. halv 3 dyker mr. hot plötsligt upp, hello sunshine! sen håglade vi i regnet resten av kvällen, ha ha!
taxi från centralen och stopp på McD midhem, grymt avslut på kvällen.
taxichaffören pratar i telefon med kompis på främmande språk..
andrea (som inte uppfattat mobilsamtalet med kompisen) till taxichaffören: va? vadsadu? ja jag och elin här vi ska ju flytta ihopa nästa vecka..
chafföen: va? jaha okej.. jag pratar i telefon, ursäkta. ha ha! det var kvällens!

nä ännu en meningslös dusch väntar sen väntar ännnu en lovely kväll.

later

dagens

dagens
torsdag och då blir det mcfeast meny för bara 49 kronor på McD eslöv.
nä, det var inget dagens skämt, det var dagens rätt.
imorgon blir dagen Bigmacmeny, och då tänkte jag inte försova mig 2½ timme (TVÅ OCH EN HALVJÄVLA TIMME?!) wtf.

super super tack till mister som fixade till min dator! vänlig själ den där måste jag säga, måste tillägga att vi har samma initialer också, coolt!

ooh, just det, igår var mija, jonas och deras uber söta leo bebis och sa hej till oss på jobb :) (eller ja, leo sa ju inte så mycket, kan väl inte riktigt snacka än, men jag såg i hans blick hur sugen han var på en chees och en stor cola!) kul att se dig igen iaf, vi saknar dig! :) 

ihelgen hoppas jag på fest iaf.

men nu har jag bara ont i huvudet av mina konstiga håruppsättning, vilket förövrigt är jävligt snygg ( precis som allt annat på mig )

later.

it's britney bitch

ibland blir man riktigt rädd.. wtf!
http://www.youtube.com/watch?v=rOjlApz6rII&feature=related


"leave britney alone!" mohahahaha!
http://www.youtube.com/watch?v=Q2sETM5E7NQ&feature=related

been eating some fucking bacon britney?

Oh boy!

Oh boy You make me feel like, oh boy, You make me feel like no boy can make me feel like you, I really really want you.

Oh boy You make me feel so, oh boy, You really turn me on boy and I don´t know what to do I really really want to be with you like I was before this distance between us makes me want you more.

I do mean you are the cutest boy I´ve ever seen and you´ve got that something, something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream.

grattis

jag känner nog att jag måste göra en uppdatering från gårdagens inlägg. så mycket jag hunnit med på ett dygn var fan länge sen, och så trött jag är på att köra bil nu, inom loppet på bara några timmar har jag kört 52 mil, kanske inte låter så mycket, men det var det fan. men visst fan var det värt att plötsligt få min briljanta idé, snabbt hem, drog på mig anständiga kläder, slängde i sista sekund ner ett par cdskivor och lite dricka i väskan och sen bar det av mot varberg. var väl kanske lite längre än jag tänkt mig. och sen då?
happ, jag är i varberg..?
eeeh okej, det är jag med. eeeh... eeh, vet du var?
eeeh, nä?
nähä.  
du, vi möts i stan.
okej, vilke håll är det på?
absolut ingen aning, tuta lite så kanske jag hör dig..?
okej..
nää, här är det tyst.
det var svårt att hitta varandra, hade ingen aning vart jag hade rumpan, vilket håll stan var på, absolut ingen aning. men plötsligt i mörkret dök där upp en riktig heting framför bilen. där var han, två år senare. mitt värmländska hjärta :) vi åkte runt och kolla stan ett tag, sen drog vi till vandrarhemmet, pratade om gårdagens tokigheter, och det var väl inga klackar i taket direkt, vilket man mycket väl kan förstå.
well, det var lovely att se honom igen, och det var sjukt gött att somna i hans famn, tätt intill. och allt jag kunde tänka på var den där låten som spelades om och om igen första gången jag sett honom, för två år sen i en reception på en camping någonstans utanför båstad.
det är en ganska ångestfylld dag, eller det borde va, men det är svårt att känna någon nergång just nu. iaf, min sista dag på semestern, fyra veckor, långa underbara veckor. imorgon klockan 10 ska jag dit igen, och sen bara maler det på. dag in och dag ut.
och om ungefär två veckor flyttar vi, så jävla gött det ska bli då. slipper vi ringa varandra femtioelva gånger om dagen, nu kan vi ju bara skrika till varandra, ha ha ha!
och idag har vi varit på derby på jägersro, andrea jobbade och jag sprang med, faktiskt riktigt ball!

nä om du ändå inte bott så långt borta så hade jag nog varit gift nu :) grattis på 25 års dagen förresten!

köpte ju ett block idag, så ska skriva en bok nu. jag började innan, tyckte det blev riktigt grymt, men nu har jag nog kommit på en ännu bättre idé.
en dusch kanske? men det är fan överskattat, jag gillar att lukta svett och ha flottigt hår.

later. ♥

alrightethen

ännu en sjuk natt, sånt som bara verkar hända mig. hade en trevlig kväll på mejjan. traskade hem vid halv tre, något livrädd efter min skräckfilmsupplevelse. en läskig natt, många skummisar ute och gick och det blåste och var kallt. jag gick barfota hela vägen hem, mest för att jag hade skoskav och dels för att kunna springa ifrån skummisarna så fort jag kunde. ut och kissa hunden sen slängde jag mig på sängen och kolla OS. klockan fyra ringer telefonen, det var han. verkade ganska ledsen, uppgiven och full. "jag kommer ner nu, det gör jag fan, även du inte tror mig, så gör jag det" och som alltid är han hur välkommen som helst. en kvart senare ringer det igen, vi är på väg nu, har hämtat bilen och styr mot lund nu, det är säkert! två timmar senare ringer det igen och dom börjar närma sig, snart är vi där. inte förens nu inser jag att han är allvarlig, jag somnade om, drömde om honom och att vi inte hittade tillbaka till min lägenhet när jag mött upp dom. jag väcks av signalen från mobilen igen, fuck, det gick snett, inte alls bra. men dom kom iaf mer än halvvägs, det var ett grymt försök måste jag säga :) och det var så nära. en dag så, en dag.

måttligt sliten, hunden har kissat och jag borde göra något vettigt nu.

just det, igår låste jag ute mig från lägenheten, hur dum i huvudet får man lov att bli? nä men lägg gärna nykeln på hallbordet och slå igen dörren. smaaart tjej. och givetvis var inte den andra nykeln i närheten, så jag laddade bilen med dricka och massa bra musik sen körde jag mot ängelholm och plocka upp nykeln, sjukt jävla onödigt. men så går det när man heter elin.

nu får jag slå en pling till stackarna som sitter fast i varberg och se hur det går för dom.

later

hårfärgning

vad har jag gjort? i brist på annat och väntan på att tiden ska gå åkte jag och hämta min kära bror, sen åkte vi till burlöv center, sen vidare till nova. hittade en ganska fin tröja och ett fint skärp, givetvis på gina. köpte lite målar saker, ett block och ett skriv block, kan jag skriva min bok och måla något fint. och förstås, hårfärg..? wtf! det var länge sen, så nu sitter jag här, det svider i hårbotten och jag undrar vad som ska hända. hoppas inte det syns någon skillnad, för just när jag tryckt i medlat i håret ångrade jag mig. och sist jag färgade håret vad på kanadensaren, han ville ha det svart en dag när vi vaknade upp en sommarmorgon. alrightethen!
jag hittade nyss ett sätt att få mig på glatt humör, riktigt glad, jag blev alldeles varm inombords :) tack för den. vad är det för fel på mig? eller dig kanske? 

var och kollade på den nya lägenheten idag också, mysigt, tror säkert att det kommer bli perfa :) och en helt underbar balkong, som ett extra vardagsrum, där kommer iaf jag nog hänga en del.

jag har inget vettigt att säga, näää.

hot!