lovely!

en av de bästa dagarna i mitt liv, jag fick lägenheten! du har fan räddat mitt liv. så, inflyttning redan på söndag, det är så obeskrivligt skönt och jag är så fruktansvärt glad! happy, happy face :D
och inte nog med det, gienek är nästan såld, ska ut på prov i en månad redan nu sen hoppas vi på ett köp, och jag var hur välkommen som helst att rida honom då och då, looovely!
och, ja det kommer mera, jag hittade en helt underbar bikini idag, som faktiskt passade, hur ofta händer det lixom? never!
så nu ska jag ut i den fina vädret, lägga mig och sola med den nya på, ta en cigg och dricka lite nypressad apelsinjuice från brämmhults. sen kommer hovis ikväll och hästen ska få på sig nya sommarskor och efter det ska jag hem till pappsen så bilen kan få nya sommarskor.

hade ännu en riktigt trevlig utgång i helgen, in malmoe! kärlek


image14
att vakna med en sån här prins vid sin sida är verkligen wonderschön! och jag antar att ni inte tror på det, meeeen, han luktar fortfarande lika gott, den bjuder jag på! :D

har vinden vänt ellooor?!

later

I'd give up forever

I will grow through this pain and lord I'm doing all I can.
And all I can taste is this moment, but sooner or later it's over. 

goo goo dolls - iris låten har fått en helt ny innebörd. i det ögonblicket när jag hörde låten spelades i bakgrunden, så passande just då, tänkte jag att det här är ju bara sånt som händer i filmer och sen fick jag en såndär magskänsla som bara säger en sak.

later


miss blue

mina damer och herrar, det har varit en helt sjuk helg. och jag har verkligen haft svinroligt. fredagen bjöd på utgång med förfest i Andrea's underbara lägenhet sen vidare mot herkules där det slank ner en och annan cider. skakade rumpan då och då nere på dansgolvet. andrea gick hem vid 2 och jag mötte upp honom utanför, och belive it or not, han luktade fortfarande lika gott när han pussade mig på munnen :D efter att jag tjafsat med personalen på McD mårtenstorget i säkert en halvtimme bjöd dom mig på en stor cola och vi vandrade vidare hem till hans place. väl där, 2 (?!) timmar senare (jag vet hur man kan gå från mårtenstorget till centralen på 2 timmar.. tydligen) var det efterfest till 7 in the morning.
jag var måttligt sliten när jag vaknade på morgonen, kollar mobilen, 7 missade samtal från lilla Nelis och 4 röstmeddelande, ha ha, jag fick verkligen mig ett gott skratt där på morgonkvisten.

första meddelandet: Hej!! Nu har jag gått därifrån, och du ville inte följa med, så nu har jag gått. ring maaj, haaj!
andra (2 min senare): Hej igen!  det är jag, skulle bara säga att jag är vid centralen, tommy är på väg, han är väl här om 25 min, så du kan fortfarande följa med om du vill, ring maj, puss haj!
tredje (1 min senare): gumman, svara för fan. du måste gå ut och hämta din mobil, jag börjar bli orolig för dig nu, fast jag vet ju att du klarar dig. snälla ring maj så fort du kan, tommy kommer om 20 min så du har fortfarande chans. Jag kommer inte in igen för portarna är låsta. Puss puss gumman, och du, ring maj!
fjärde (2 min senare): gumman, nu är jag verkligen orolig, du måste verkligen svara, jag vill ju inte lämna dig där, jag kommer och hämtar dig i morgon. men du måste ta in din mobil på rummet, okej? pusspuss

so, nelis kom in och hämtade mig, lika slitna begav vi oss hemmåt, duschade, gjorde oss i ordning och sen vidare in till stadsparken. det första sigvard gör är att sätta sig för att skita, neeeej, inte nu, jag är för bakis, jag mår för dåligt. solade våra slitna kroppar en stund och drack varsen latte från espresso, vidare hem igen och iväg till stallet. 21 var jag hemma igen och slängde i mig lite pizza om jag minns rätt, beslutade mig sen för att åka in till Ariman och dricka kaffe med andrea och hanna. gick sen mot bilen i den bitande kylan, mötte upp honom.. och även om ni kanske inte tror det så luktade han lika gott när han pussade mig på munnen, ha ha! vidare till hans place, somnade gott vid 5 skulle jag tippa på och vaknade med ett ryck vid 13.30, fan! jag måste verkligen vända tillbaka på dygnet. snabbt som attans till stallet och sen var det dags för jobb.

ja det har verkligen varit en skojsig helg med mycket skratt. tack mina fina flickor för att ni är dom bästa ; ) jag skulle igentligen bjuda på en bild här också, men det blir lätt för mycket då :D
nu är det dags för dagens sista cigg, borsta tanden sen mååste jag hoppa i sängen och komma upp i tid i morgon!

later bitches!

Välkommen till världen!

Ville bara säga ett stort grattis och lycka till! Nina och Daniels lilla flicka har kommit till världen :) ha ha, och ulla-marie har blivit mormor :D
Lånade bilden från helsingborgs lasarett för att visa den nya, hoppas att det gick fint.


image13

bikini

jag måste bara säga att jag älskar cornelia, för hon har hittat min bikini som jag letat som en tok efter. min älskade bikini. sommaren är räddad!

image12

tillåt mig

klockan är 00.20 fredag natt och jag sitter hemma i en konstig chock. fick nog det konstigaste samtalet jag haft i hela mitt liv för ungefär fem minuter sen. vad är det för en freaky värld vi lever i och vad är det för skumma folk som springer omkring i vår lilla värld. förlåt, men tillåt mig skratta rakt ut.

var i lund i torsdags och fikade, eller åt och drack latte på café finn och sen gick vi en sväng i det underbara vårvädret. det är en rolig typ den där, och han har ögon som vem som helst kan smälta för. och han luktar fortfarande lika gott när han pussar mig på munnen : )

min lediga dag bjöd på solning på badet i eslöv, och sen en sväng till nova för att inhandla fler onödiga saker och ännu mera fika på espresso house. begav mig efter det till stallet för att rida en runda i det lika fina vädret, men vad händer? solen försvinner och det börjar blåsa, va fan! så blev ingen ridning idag heller. och kvällen var så välplanerad men jag var helt enkelt för seg för att komma någonstans ikväll.

well, helgen fortsätter med jobb. och på måndag ska jag till banken med mitt lånelöfte så jag kan köpa min underbara lägenhet snart. jag har ju nästan planerat allt nu så det vore ju synd om det inte gick som det skulle.

nästa helt blir ledig och jag hoppas på en lika lyckad utgång eller något annat skoj. hoppas andrea darling är pået!

see ya

oh!

jag sprang på en ängel häromdagen och han luktar så gott när han pussar mig på munnen :)


och nu kan jag börja andas.

jaha där ser man, varit en underbart fin och trevlig dag idag, solen har värmt mig hela dagen och gett en fantastisk glädje som sprider sig än i hela kroppen. sommaren är på väg, och det gillar vi. ´

fick ett ganska jobbigt och smärtsamt besked imorse och det kändes ganska tungt där ett tag, du behöver verkligen inte det, och det är hemskt att veta att en människa har det så svårt. det är hemskt att höra en människa gråta så intensivt och innerligt.

och nu sitter jag här, luktar tjära efter att varit i stallet ett tag och insett att jag måste verkligen ta tag i hästens hovar, så det blev kvällens uppdrag, men hur jävla najs luktar man nu då? tur att jag inte behöver tänka på någon annan än mig själv.

de senaste två veckorna har mest varit en dimma, där man gått runt i sin alternativa verklighet och nästan varit lite apatisk i mellan åt. när man tappat tidsuppfattningen och suttit och stirrat i en vägg i några timmar och tårarna bara rinner tills man inte riktigt vet varför, och det som händer inte riktigt känns som det är på riktigt. men måste ändå säg, att på något sätt har man lyckats greppa situationen, man har kunnat styra upp sitt liv och när allt kommer på plats, så visst fan mår jag bra : )
jag börjar känna igen mig själv igen, jag har börjat leva igen, och det där tunga som har tyngt mina axlar länge, det är som bortblåst.. nästan lite scary, men jag är nöjd iaf!

ah jag gillar framtiden iaf, jag är nöjd. och då ska ni ändå ha i åtanke, att jag nöjer mig inte med det lilla ;)

ja.. jag kan bara runda av det hela för er som inte pallar läsa, att jag är glad, mest för att jag har en av sveriges hetaste rumpor ;), ha!

utgång i helgen, me like. there she goes shaking that ass on the floor...

men nu ska jag ut och springa igen, för ni har väl tänkt på beach 08?