shit ala dit.

höst, höst och höst. har jag sagt att det är höst? har jag sagt att jag och hösten inte är kompisar?
nu har nästan alla löven bytat färg, kan ju tyckas vackert på ett vis, om det inte hade varit kallt, blåsigt och regnigt, så ja då hade jag nog nästan gillat det.
iaf, var på nova idag, och glömde bort att det var höst, eller iaf att det var en tråkig höst. gick runt där i min egna värld, handla massa skit, två tröjor, en klänning, ett par skor/stövlar, och givet hårfärg för solblekt hår, ha in my ass! här är inte nån jävla sol, bara grått, men det struntar jag i för mitt hår ska vara solblekt mitt i mörkaste vintern. bitter? nä inte alls. avslutade hela rundan med en stor latte, lovely. sen mötte jag verkligeheten när jag kom ut genom dörrarna, blåst och ösregn. jahapp, men då kunde jag ändå tänka, aja, jag har iaf nya skor :)

har städat hela lägenheten också, jamen! och ikväll blir det bio, höga förväntningar så hoppas fasen den är bra.

och igår ringde mitt hjärta med dåliga nyheter, fotboll 3 veckor till. hösten verkar inte riktigt kommit till honom än för han var glad som en liten solstråle, vilket jag blev ganska glad för mitt i mörkret :)

idag höll jag nästan på att skjuta mig själv, insåg när jag städade att jag inte hittade mitt halsband. fick fullständig panik och en puls på 200. ovanpå allt har jag glömt att förlänga försäkringen så det är inte försäkrat längre heller vilket innebär att jag inte kan anmäla det slulet och få ut ett nytt. så jag slet ut i princip allt jag hade i rummet och vände upp och ner på allt. tills jag hittade det på ett "bra" ställe. så nu får det aldrig mer lämna min hals, iaf inte förens det är försäkrat igen. det kan man kalla nära döden ;)

hörde om en kille häromdagen som blev utknuffad genom ett fönster och fallit 17 våningar ner mot döden, men överlevde. riktigt häftigt! han sa att det aldrig mer fanns några bekymmer för honom och att han aldrig var sur eller arg, han var bara glad för igentligen skulle han inte leva alls. det där skulle jag också behövt, men risken att dö är ju övervägande stor så jag får helt enkelt skippa dom planerna.

just det, idag när jag satte mig i bilen fick jag syn på en lapp som satt på vindrutan. åh nej, tänkte jag, säg inte att någon har backat på min bil eller något sånt. drar oroligt in lappen i bilen och läser. "Hej Elin! Är allt bra?"
vem sätter en sån lapp på en bil? dessutom min? vem är du? och hur vill du att jag sa kunna svara på den frågan?
ibland börjar man fan undra.

nu ska jag ringa min kära bror sen måste jag skölja av färgen, ska vi sätta tusen spänn på att det inte blir bra, precis som allt annat?
inte min dag idag, men det har det inte varit dom senaste 20 åren.
tack och hej.

jamen

jag saknar värmland.
underbara hjärtat
None

youmakemefeellike

fan vad arg jag blir.

eeeh, det var marknad i eslöv idag, behöver jag säga mer? ja kanske att jag jobbar i eslöv, på en snabbmatskjedja (nämneringanamn). och kanske att folk verkade jävligt hungriga. nått mer? tror ni kan dra slutsatsen själv där. kan ju tillägga att vi hade sege, långsam, och tröge i kassan. sen hade vi kan-inte-göra-två-saker-samtidigt i driven. den här fröken-kan-inte-köket på bestälningen med superlångsam-dra-benen-efter-sig som andraman och fröken är-det-lök-i-löksåsen på pommesen. vilket jävla team!
"eh olga! är det lök i löksåsen?"
ska jag svara på det då eller gå och hänga mig själv i miljörummet? dagens fråga.
eller den här:
"ursäkta mig, vill du upprepa det för jag hörde inte, mitt headset satt inte riktigt rätt på mitt öra"
vem fan säger så?

var och kollade på persbrants nya, - maria larssons eviga ögonblick, fruktansvärt bra! lite tung, men persbrant, ojojoj, vilken man det är! utan tvekan iaf sveriges sexigaste man.
och på tisdag ska vi kolla mamma mia, ja hade ju inte tänkt att jag skulle se den, meeen alla säger ju att den är så bra, fin och kärleksfull. jahadu, kör vi väl på det.

nä nu måste jag springa ner till gymmet, här kan man inte sitta hela livet.

och tack gode väderguden för att du gett mig så underbart fina höstdagar att promenera ute på heden till.

later darlings!

idol

ha ha, så jävla bra!
sitter och bläddrar bland idol klippen, hm, vänta, det där namnet känner jag igen? min gamla musik lärare! som självklart gick vidare, congrats!
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.602173&renderingdepartment=2.19545

värdelös dag, snart åka och jobba.

hejdå

bad day

where is the moment we needed the most?
you kick up the leaves and the magic is lost.






the drugs don't work.

 hola!
nu har hon vaknat igen :) den här fröken fick plötslig svimmattack på jobbet idag och pappa fick komma och hämta upp mig. sen dess har jag sovit och vaknade nyss med ett ryck. var är jag? varför är det mörkt ute? har jag försovit mig igen? vad är det för dag? var väl inte helt klar i knoppen när jag gick och la mig. men nu mår jag betlydligt bättre.

imorgon ska jag ut och vandra med pappa, sjukt trevligt. måste bara leta upp mina vandrarkängor, någon som vet var man börjar leta?
och på söndag är det regementetsdag, tjoho! och som hängivet fans (?!) är jag givetvis där med andrea.

det här är min nya idol, kan man sjunga så bra? och desstom är han nörd till åtminstonde 90%, i love!
vad gillar du om han mast?
http://www.youtube.com/watch?v=F_4jeZrbWs8

over

and i didn't want the train to come

nu snackar vi seg dag, big time! har planerat i ungefär tre timmar att jag ska köra ut till heden och gå med min hund i det fina höstvädret, men hur långt har jag kommit då?
har mest suttit och lyssnat på the ring of fire, ha! men jag har duschat så jag slipper iaf lukta, känns ju skönt.
och igår var robin på besök, käkade mat, drack vin och kollade film, trevlig kväll.

nä fy, idag är jag riktigt het! är extremt nöjd med min outfit också, damn i'm hot! moha.

miss your monkey face, so when r u coming back to sweden darling? 

för dagen blir mitt tips duffy - warwick avenue.

idag ska jag också köra förbi kyrkan och hälsa på christian, för att vi aldrig någonsin glömmer honom och för att han var en av de bästa människorna vi hade på vår jord ♥


just det, grattis på födelsedagen :)

18:18

god kväll :)
hemma igen från stlm. kursen var super, superbra! träffade hel sköna människor, åt god mat, drack som en törstig elefant och lärde mig massor med nya saker! helt ärligt trodde jag inte att man kunde ta in så mycket och lära sig så mycket, har aldrig hänt för iaf! LR hade med sig svaret från provet idag också, 90%! that's soo hot! 1 jävla procent från deans list, wtf! men jag får väl vara stolt ändå. och sen måste jag ju passa på att tacka szandra för allt hon lärt mig så jag kunde komma så långt iaf :)

ja, det börjar ju verkligen bli höst mina vänner, och med den kommer bara kyla, regn, mörker och allmän nedstämdhet, ellor? tycker allt att vi än så länge har en ganska fin höst, nästan helt klar himmel och solen lyser fint. visst är det lite kallt, men det är ändå ganska mysigt att få burra in sig i sin vinterjacka på en höstpromenad eller ett gosigt duntäcke hemma i soffan, eller hur? :)

andrea och jag trivs ypperligt bra i vår nya lägenhet också, vilket är super grymt!

och igår var jag hos far min, kändes verkligen som att det var evigheter sen jag träffade dom. så det bjöds på kaffe och kakor och foton/film från nina och daniels bröllop. väldigt mysigt och trevligt!

annars har jag väl inte mer att tillägga, ska ner och handla lite nu sen springa bort till gymmet. hoppas andrea kommer ifrån kanallokal så vi kan dricka vin ikväll, moha! men först ska jag försöka duscha med mitt stora bandage på armen, doh!
saknar fortfarande min teve också, herr friberg :)

alles


dag 3?

godkväll.
ah får väl köra en uppdatering här då. första gången jag ens haft tid att sätta mig ner vid datorn. tror det är typ 3 dagen in på kursen nu, och vi har det sjukt roligt, väldigt, väldigt trevliga människor från hela sverige. från malmö (eslöv) till umeå.

som alltid är jag lite av ett ufo, hälften fattar inte ett skit vad jag säger, trots att jag försöker prata lite fin skånska. sen har jag lite svårt för att hänga med parishltonbudarnamedensöthundifamnen-tjejerna så jag har ju gaddat ihop mig med grabbsen istället som är så mycket skönare och enklare. ah men jag gillar det.
också jävligt kul att lyssna på allas erfarenheter och historia, finns hundratals om allt mellan idiotiska gäster till sjuka rån med kniven mot halsen.
så i måndags hade vi första hjälpen och brand kurs, vilket var väldigt lärorikt då dom hade ett hyffsat anpassat program för just situationer som kan uppkomma på mcD.
igår, hmm. grundläggande mänskliga relationer och att agera respektfullt. ja, det är väl precis vad det låter som, mest sjävklara saker kan jag väl tycka.

och idag har vi kört säker mat och hygien, KSR&V (kvalite, service, renlighet och värde) och efter det blev det säkerhet men nu mer kroppsligt, vad gör vi vid ett rån? hur agerar vi för att förhindra osv. det här har varit absolut mest intressant för här såg vi alla hur mycket vi missar varje öppning och varje stängning. nästan lite skrämmande när man tänker på hur mycket man omedvetet utsätter sig själv för. så det här är definitivt något jag kommer ta upp hemma och följa upp. dessutom fick vi prova tvätta händerna i UV gel för att s hur mycket vi missar varje gång vi tvättar händera, läskigt mycket! fast att man står och skrubbar och tycker man tvättat precis överallt fanns det hur mycket som helst kvar.

imorgon är det hantering av gästklagomål och efter det ska vi ut till restaurangerna. ska bli as roligt!

just det, igår var vi på hard rock café och käkade fruktansvärt god middag och drack ett par cider. mycket trevligt ställe, och det var ju ingen av tjejerna som klagade när dom fick syn på bartendern, inte heller jag!

nä, skulle kunna berätta hundra saker till men nu ska jag springa över til statoil och handla godis sen ska jag fan plugga, något folk verkligen verkar vara dåliga på här. men jag ska fan prestera, ha ha, ufot igen! deans list, here i come!

just det, måste jag också nämna, kursledarna är dom absolut bästa! hur grymma som helst med en helt underbar humor!

nu är jag sååå taggad på att dra hem och jobba! jag har så mycket spring i benen så det är knappt sant, att sitta ner och lyssna och anteckna dag in och dag ut är verkligen annorlunda från den vardagen hemma när man springer omkring som tok!

nä nu ska jag verkligen sluta
harefint

anlänt.

hola my dear!
har precis landat i sthlm, checkat in på hotellet som för övrigt är super fint och väldigt trivsamt, förutom att receptionisten kallade mig gumman (?!). sitter och väntar på min rumskompis som tydligen heter sara, får vi se vad det är för en. är dessutom sjukligt röksugen men kan inte gå ut då jag inte fått något kort än, tydligen hade dom något problem så varje gång jag ska komma in i mitt rum får dom följa med mig upp och låsa upp dörren, vilket känns lite ansträngande. så här sitter jag inlåst i en bur.

inflyttningsfesten/kräftskivan var super lyckad! blev väldigt, väldigt trevligt och många trevliga människor. så tack alla för en super rolig kväll och tack för alla fina och goda saker vi fick :)

nä, uppdatering senare, eller snarare en annan dag. nu får jag ringa till mitt värmländska hjärta och se hur han har det.

olga för evigt!

behind

herrejävlar, god damn vad duktig frida öhrn är, vad är det med den kvinnan? hon är definitivt den nya drottningen, hon klassar utan tvekan ut miss li (trots att hennes texter är bättre). dock, winnerbäck är alltid konungen och aldrig att någon kan ta hans plats.
http://www.youtube.com/watch?v=FxwxH64p6Fk&feature=related - underbara, magiska kvinna!

och nu har jag lämnat mina älskade lilla lägenhet, städat och packat och städat igen, sen sa jag hejdå med en tår i ögat och lämnade den for ever, det var ju lite jobbigt. så nu har jag flyttat mig ut till mamma, och vet ni? revinge är ALLTID lika spännande, det är sånt tryck här, man känner verkligen pulsen, det är nästan lite jobbigt när folk trängs så på gatorna utanför fönstret.  ironiskt menat. jag verkar vara den enda hemma i den här byn. och jag har ledig dag idag, vilket är sjukt gött med tanke på att väderguden verkar ha missat det och ger mig för en gångs skull sol, that's hot! oturligt nog har jag inte mycket att göra här på landet, tänkte bege mig ut på heden snart med tjockis hunden och se om jag kan hitta någon blomma att plocka. sen sätter vi oss nere vid kranke som två idioter tills det kommer några militärer och stör oss och tar upp all plats så vi till slut får gå därifrån. oh vad jag älskar landet :) med det är ju bara idag för imorgon flyttar vi in i vår nya! och på lördag blire fest!

länge sen jag kollade hemnet, blev ju lite ut av en mästare på att leta hus innan. så bara av en slump hamnade jag där idag, kollade hus i dom områdena som var aktuella förr. faktiskt väldigt många som finns kvar ändå sedan vi letade hus, många som sjunkit mycket i pris. hittade det där super fina stora vita gamla huset som dom byggt ihopa med en annan gammal del och renoverat upp nästan alltihopa som jag trodde blev sålt, men tydligen inte, dom har sänkt det nästan en halv miljon, och det är ju så jävla fint! man blir ju så grymt sugen på hus (kanske låter weard) men dock, egen trädgård att fiffla med, köpa massa nya fina saker och sånt där :) och så måste det vara stort, nästan så man springer vilse :D ah det var fan tider det när man satt där med ritningarna för ett hus på 270 kvm, mohaha! "oj, vad stort det blir?" "joo, men det är ju lika bra att ha det stort från början..?"  två lika störda idioter försöker föra en konversation om deras framtida hus.

nä tacka gud för att jag ska dela lägenhet med min nya sambo andrea i en trea på 80 kvm i (hyffsat) centrala lund!


later
olga