gad srom

ah godmorgon.
idag är vi om möjligt ännu mer sunk. och det är tok varmt ute, jag känner att jag nog borde borsta tänderna också, kanske duscha, fast det är ganska överskattat. gårdagenskväll bjöd på ölhäng på möllan, en mycket bra kväll. mötte upp theres och karin, som hade blandat en stadig grogg till denna, tack för det. härliga människor blandades och det samtalades om både det ena och det andra på malmös coolaste torg. när jag slog upp ögonen i morse hos den söta mr.v kan jag säga att det var minst 800 grader (ja, du kan lita på mig) där inne och jag ångrade mig bittert att jag drack den där sista ölen, eller dom sista tre snarare, jag menar bara det att hade man inte huvudvärk innan så skaffade man sig det då.
jag har ingen aning om varför jag sitter här heller, för en timme sen skulle jag möta min bror, ehm. men idag orkar jag inte mycket, inte mycket mer än att sitta på min balkong och lukta på en blomma. det värsta är att jag inte kommer komma undan, idag är det morsdag. och om jag inte minns det fel så tror jag bestämt att jag har en mor, så det är alltså hennes dag idag, när är det då min? det är något jag tänker undersöka, ska hon ha en dag så ska jag också ha det, inte mer än rättvist.

ja, och om man vill så kan man låta sina nyklar sitta kvar i bildörren när man är och handlar, det är absolut ett alternativ, det mest normala vore givetvis att låsa bilen och ta med sig nyklarna. annars kan man också låta sin plånbok ligga kvar i baren och låta en främmande människa ta den, även detta är inte heller det bästa alternativet, om man inte hetter fröken lunderot förstås.

nu ska jag och uffe spela gura, vi hörs. en annan dag i ett annat liv.

som ett rådjur i skogen

god morgon mina damer och herrar.
idag är vi sunk. vi är bakfulla och luktar svett och det stinker alkohol i min lya. gårdagen bjöd på utgång med camillche och emelie. det börjades med förfest och plötsligt stog vi i kön till herkules, vi dansade med svettiga turkar och andra idoioter på det lilla, lilla dansgolvet, drack svalkande cider och dansade igen. efter det tog natten oss till lundakebab, jag hjälpte dom att städa och fick falafel och hallonklubba som tack, det var kvällens goda gärning. där hittade jag också de finaste ögonen jag någonsin sett, ja, dom satt givetvis fast på en annan människas kropp, en manlig libanes om jag minns rätt. fotobevis på ögonen finns och kommer hamna i min blogg inom en snar framtid. det finns även ett par andra foto som efter stor övervägelse kanske också kommer visas upp här, bland annat när vi hänger med mina framtida kollegor, han spådde min framtid som ljus inom yrket, det är jag glad för. efter det tog en taxi oss till efterfest på klostergården, lunds egna ghetto. vi lekte bengaliska tigrar, skatade på vardagsrums golvet, spillde litervis med vin på mattan sen gick vi därifrån tidigt i morse när solen var på väg upp.
nu har jag nyss kommit hem från nova, hittade en mycket fin ring som nu pryder mitt finger, och det är jag också glad för. vi bestämde oss för att åka till barcelona i sommar, veckan efter jag och sliren varit i polen. det kommer bli asfett, båda resorna. nu kom jag även på att jag måste fixa mitt pass, varför är jag så ofantligt lat? undrar om gud har bestämt att jag ska vara oduglig på att fixa och ordna med saker och ting, det är nog en av de sämsta egenskaperna han har gett mig, men jag är glad ändå.
nu tror jag bestämt att jag och uffe ska sova en timme eller fem, det kan då verkligen behövas.


LW

allvarligt talat, det känns inte alls okej att winnerbäck inte kör någon turné i sommar. jag vet, jag har sagt det förr, men hela morgonen har ägnats åt att lyssna på livemusik med winnerbäck, det finns inget bättre! inget gör mig så lycklig som en konsert med lasse, det är så det är. han är en fantastik människa, hans musik är magi!
lyssna på den här låten, får du inte gåshud vet jag inte vad ditt fel är, det är så ofantligt vackert.
http://www.youtube.com/watch?v=1m6Kd4ZiWBw
eller den här, se så lyckliga alla människorna är, och så glad lasse är!
http://www.youtube.com/watch?v=ysBkWnXEWWI
jag vill, jag vill, jag vill!



sviss på gröten

medeltidsbyn

herreminjesus vad jag hade glömt hur bra oasis är. imorse när jag vaknade fick jag en stark känsla av att jag behövde lyssna på don't look back in anger. raaaaugh! vad bra dom är! eller stand by me eller stop crying your heart out och cigarettes & alcohol. dessutom hittade jag wonderwall med bara akustisk gitarr, åj, tok bra musik det där. så min dag ska ägnas åt att lyssna på oasis. man skulle kunna sola samtidigt men eftersom det blåser så mycket att man nästan blåser bort är det inte alls läge.

inatt drömde jag ännu en weird dröm, var kommer dom ifrån? min syster hade hyrt en stor jävla herrgård i två månader, där ville hon bo med pappa så dom kunde äta middagar tillsamans, dricka vin och titta på utsikten och prata om livet, så pappa byggde en liten stuga till ulla (pappas fru) uppe i skogen, för hon fick inte bo i huset utan honom, dessutom tyckte han att huset var för stort för att hon skulle bo där själv. så hon fick helt enkelt flytta upp i stugan i skogen och pappa flyttade till herrgården, sen hyrde dom ut huset. jag tyckte så synd om ulla så jag skulle åka dit och hälsa på henne, jag körde och körde så långt in i skogen jag bara kom tills jag kom fram till en liten medeltids by, där bodde ulla i den minsta stugan jag sett, knappt så båda två fick plats där inne, men hon tyckte det var hur bra som helst! jag skulle vara lite snäll och gå och handla mat till henne i den "lokala vikinga shoppen", det var det sjukaste jag varit med om, jag spatserade omkring i mina vita glajjor, mina nya slitna jeans och mina rosa skor medans alla andra hade "vikingadräkter" på sig och pratade ett helt annat språk som lät totalt omänskligt. när jag plockat ihopa det jag skulle ha och kom till kassan börja han räkna allting på "vikingska" på en svart liten tavla, jag tror han räkna om allting minst fem gånger för han kunde i själva verket inte räkna alls, när jag stått där i säkert en halvtimme blev jag förbannad och slängde mitt visa kort på honom sen sprang jag därifrån hem till ullas stuga, slängde in allting och skrek till ulla att folket där var sjuka i huvudet och att hon måste därifrån men hon bara tittade oförstående på mig och tyckte allt var jättefint så jag slängde in mig i bilen och körde där ifrån gråtandes och tänkte att ulla är förlorad till en sjuk värld där folket är 100 år bakåt i tiden långt inne i skogen, vem skulle tro mig? jag var så rädd att jag inte ens vågade ringa pappa och berätta, så jag körde dit igen och tog massa foto för då skulle folk se att det var sant, när jag kom hem igen somnade jag på min soffa. när jag vaknade nästa dag och kollade i kameran var alla foto borta och jag fick panik, så jag körde dit igen och skulle ta nya foto, men då var hela byn borta. allting snurrade runt och jag grät hysteriskt och trodde att ulla var borta så jag ringde till pappa och berättde allting, han förstod inte alls vad jag pratade om och sa: men vi är hemma i huset, ulla är också här, vi har inte varit någonstans. och någon herrgård hade han inte hört talas om. sen vaknade jag, på riktigt.
weirdo!

såhär låter dagens horoskop:
något inträffar i din närhet som du blir indragen i, försök att gå dina egna vägar. du är nästan oförskämd i dina försök att undvika närgångna frågor, kanske börjar man tappa tilltron till dig. du är eldig och vill ha en del av både passion och romantik i ditt liv och du tror mer på kärleken nu än vad du någongång tidigare gjort. din tur ligger på lotteri idag, däremot går andra saker mot dig men med tålamod kan du klara det mesta.

människan är inte skapad för att leva i tvåsamhet.

kärlek på stan

alldeles nyss kände jag mig för att lägga mig på golvet här rakt nedanför stolen, och dö, helst i fosterställning. kan bero på att jag är obehagligt trött, så trött att jag inte ens orka lyfta mig från stolen och släpa mig dom två meterna bort till sängen.
ikväll på jobbet kom där en riktig bitterfitta i driven, jag gissade på att hon inte fått något på säkert fem, johan gissade på tio, och då snackar vi år. jisses!

baby om morgonen

ooooh, lala jag vill ha dig, ulf! gift dig med mig på en äng ute på österlen. jag ska ha min vackraste klänning på mig, jag ska vara vacker som själva livet. som för en fjäril en varm sommardag. skriv den där sången till mig, vi ska höra hur fåglarna sjunger.
är det okej att vara kär i en 60 årig sur gammal stockholms snubbe? jag är, jag är tokkär i ulf!

igår var jag ledig, det var bra, mycket bra. hälsade på conny en sväng och efter det gick sliren och sladden på stan i solen, fika på en fin uteservering och prata om livet, hur det var och hur det ska bli. efter det drack vi vitt, iskallt vin och tittade på matchen. helmysig dag, tack du sliren!

nu har jag brottom som vanligt, camillche plockar upp mig om lite mindre än en timme och vi beger oss in mot entré för att bli förälskade i lite mer kläder. igår köpte jag ett par illrosa skor, coola som fan, precis som jag!
nu luktar jag svett och ska duscha.

kär och galen.

ponny

tjingan. time för some uppdatering maybe.
inte ett skit har hänt så ni vet. jag har jobbat hela helgen och haft fantastiskt roligt som jag måste tacka maria för. och givetvis alla andra mcdare, ibland är det värt att gå till jobbet ändå.
min bil har fått någon konstig sjukdom, kan det bero på att den umgås för mycket med mig? jag vet inte vad som är fel, och jag har försökt tala den till rätta men den vill bara sova, sova och sova hela dagen lång. ibland så muttrar den till lite och mitt hopp för den kommer tillbaka, ungefär lika snabbt som det försvinner igen. igår städade jag och tvättade den ihop om att det skulle hjälpa, kanske den bara kände sig smutsig och värdelös. den luktade lite svett så han fick lite deo och en skvätt parfym efter duschningen, men fortfarande den bara sover. vad är det du begär av mig? tänker du inte vakna snart tror jag att vi måste gå åt skilda håll, min älskade. men kom då ihåg, det är inte jag, det är du så ring inte mig sen, för jag kommer inte ringa dig. och när du ändå ringer så svarar jag inte, dina sms kommer jag radera innan jag ens läst dom, och du, den där mejlen, den är fejk.

jag har i alla fall helt bestämt mig för vilken tatuering jag ska ha, jag vet exakt var den ska sitta och exakt hur den ska se ut. den finns här inne i min hjärna, i tryggt förvar. ja. såvida inte min hjärna skulle för få sig att rinna ut genom mitt öra och splasha rakt ner i asfalten och bli överkörd av en buss. men det är inget jag går och hoppas på, så innan detta inträffar måste jag få den gjord. min tanke är kanske att theres skulle få rita upp den till mig, bara för att hon är asgrym och alltid vet vad jag menar. mjo, henne ska jag ringa.

inget mer att tillägga, nu väntar en viss häst på en ridtur, och jag väntar på att jag ska palla ta mig dit, ska jag palla? spänningen stiger.

på fyra ben går den som jag gillar allra bäst,
gillar, gillar, gillar allra bäst,
jag sitter på hans rygg för han är min lilla häst,
är min lilla häst.
vad du är söt min kära lilla ponny,
vad du är snäll min kära lilla häst,
du säger ingenting min kära lilla ponny
men du är den jag gillar bäst.
se pälsen den är svart liksom kappan på en präst,
kappan, kappan, kappan på en präst,
en mule mjuk som sammet det har min lilla häst,
har min lilla häst.
min ponny vet så väl att på lördag är det fest,
lördag, lördag, lördag är det fest,
en krubba full med havre det får min lilla häst,
får min lilla håst.
av allting här i världen jag önskar allra mest,
önskar, önskar, önskar allra mest,
att aldrig jag skall skiljas ifrån min lilla häst,
ifrån min lilla häst.

plötsligt var han där, brevid mig.

ännu ett inlägg, fick ju avsluta sist väldigt fort. vilken fantastik dag det varit, som sagt bar det av till österlen i morse, det första vi gjorde var och leta upp uffes hus, självklart. emil hade ju hyffsad koll på var det skulle ligga någonstans så vi körde runt och letade, den ena gården efter den andra och när vi var på gränsen att ge upp hoppet svängde vi hastigt och lustigt in på en sista väg och plötsligt kände emil igen sig och sa att det var där. vi stog och tittade ett tag sen rullade vi sakta iväg för att det inte skulle verka "misstänksamt". mina kära vänner rullar det ut en fet jävla jeep från gården, inne i bilen sitter en man i flannelskjorta, grått hår och solbrillor, där kom han! vår egna uffe! ni skulle hört ljudnivån inne i bilen, tre tokiga fans: DET ÄR HAN!!! FAN VAD SJUUUUKT! DET ÄR ULF!!! VÄND BILEN FÖÖRHELVETE! DET HÄR ÄR HEEEEELT SJUUUKT!!! HAN HADE FLANNELSKJORTA. HADE HAN DET!? ÄR DU SÄKER?!!! JA!!!! sen mötte vi en bil och vi kunde inte vända och hamna bakom den andra bilen och uffe brände iväg på andra hållet. det är då jag hör mamma skrika: MEN FLYTTA PÅ DIG DÅ, DIN JÄVLA SABBAIDIOT!!! ELIN, HÅLL KOLL PÅ ULF! HÖGER ELLER VÄNSTER!!!?? JAG VET INTE MAMMA, PLATTAN I MATTAN BARA!! KÖÖÖÖÖR!!! sen var han borta.. mamma hade inte gett upp hoppet och sa: nänä, jag är helt säker på att han skulle till simrishamn, vi kör dit!! emil: ja, han skulle säkert handla! jag: okej, vi kör till ica i simrishamn!!
jag var såhääääääär nära ulf idag! såhäääääääääääääär! fattar ni?! vilken upplevelse det var, hade min arm varit 10, kanske 15 gånger längre hade jag nog kunnat ta på honom, sååååå nära! det var coolt, det var utan tvekan typ nästan det coolaste som hänt!

så kan det vara, det gjorde min dag i alla fall. annars är jag mest förälskad i österlen, galet vackert där är! jag förstår inte varför man inte bor där, om man ändå ska envisas med att bo i det här tråkiga, stela och kalla landet, kan man väl i alla fall bo i den vackraste delen av landet, eller? ja, man kanske skulle flyttat dit då. en sak är säker, jag återvänder dit väldigt snart. en liten del inom en dör när man kör därifrån, när man passerar skylten: välkommen åter och förstår att man ska återvända hem, till hets och dyster och allt man tänker är: nä! jag vill inte hem, kan vi inte stanna en stund till? snälla..
jag fick ju följa med hem, man vill ju inte sova på gatan, och ulf släpper nog inte in mig, så istället har jag satt upp bilder av österlen i min lägenhet och lyssnar på ulf på högsta volym och försöker få den där känslan av frihet, det går ganska bra, om ni undrar. om ni undrar, så ja, jag är kär i ulf. ulf, ulf, ulf. moget! jag är mogen.

jag tror nog på horoskop,kanske inte stenhårt men lite iaf. om inte annat så läser jag mitt slaviskt så många gånger om dagen jag kan, gärna från olika tidningar för att jämföra. oftast är det inte spreciellt bra, typ: imorgon blir en dålig dag, du har ingen tur i spel, så spela inte! var inte så hård mot dina vänner, du framstår som elak. din partner är trött på dig och om du inte har någon så kan du glömma att du kommer träffa någon, vill du vara själv nu kommer tyvärr någon att hänga dig i röven, dag in och dag ut. på jobbet är du en sopa och hur mycket du än anstränger dig kommer ingen lägga märke till ditt jobb. ungefär så kan det låta, så när jag hittade en tidning idag: stort astro inför sommaren 09 var jag tvungen att köpa den och se hur sugig min sommar kommer bli, såhär lät det:

nu i maj drar du fram likt en ångvält och vill skynda dig att få en massa gjort inför sommaren. kanske är det tur för i juni går luften ur dig fullständigt. plötsligt blir det dynamiska lejonet en riktig loj njutningslysten kelpotta. väldigt plötsligt sker det, så du kan räkna med oförstående blickar och synpunkter från omgivningen. det värsta är att du inte ens själv kan förklara din förvandling. det är faktiskt bara att ta det som det kommer, och ingen större skada är ju skedd även om ditt "bror duktig-komplex" kan muttra en hel del. om du är klok tar du semester och gillar läget. inget varar ju för evigt och din vitalitet återkommer i mitten av juli. men det verkar som att energin mest går åt till att skapa härliga upplevelser för dig och din käraste. det största problemet i sommar är trots allt din tendens att bråka med dig själv. försök att inte vara för stolt för att vara följsam till ditt inre.

där ser man, låter som en allmänt trist och torr sommar. vadå, luften går ur dig i juni, är du go ellor? då har ju sommaren för fasen precis börjat. jag tror du ljuger.

nu är jag färdig, men först måste jag bara säga, fattar ni hur nära jag var ulf idag? såhäääääääär.


öster-len

god morgon!
idag bär det av till österlen, vackra, vackra, supervackra österlen! jag bad till gud igår att han skulle ge mig fint väder på min lediga dag så imorse strax innan jag slog upp mina ögon höll jag tummarna hårt att jag inte skulle mötas av en grå och taskig himmel. så gud vad jag blev glad när solen slog mig rakt i fejjan! en fantastisk dag, äntligen. slängde mig upp och drog på mig en fin sommarklänning och åt frulle där ute. du gör mig lycklig, solstrålen.

igår var det himmamatch, slutade 0-0 men det var ändå ett bra spel grabbs! ålen spelade också, dom sista 10 iaf, han är utan tvekan min favorit. tunn som en rögad ål, ändå så gör han mål, agon mehmeti!

igår var jag på ett riktigt slynhumör, kan man väl säga. så förlåt igen alla som fick lida av det! och tack mija för att du är så go och glad som fick mig att skratta trots det :) dagen började ju faktiskt bra med ögongodis när värmesvets klev in genom dörrarna, heellå sunshine!

camilla ska ju förresten köra en ollan, kanske jag har glömt att berätta, men det är sant. åtminstonde har jag bestämt åt henne, så camilla, du vet vad som ska göras. just do it! det finns ingen återvändo nu my dear :D

hinner inte skriva mer nu, dom står och ropar att vi måste köra och jag har inte ens duschat, hur ska dagen sluta?
tack för mig.

hon drömmer att hon andas

när du dansar upp på klippan och bygger upp en himmel utanför murarna där kärleken förde oss samman i den heta vinden där änglarna snart skulle landa under månen över haväng, älskling - kom hit inatt, jag vill ha ett lejon, skyll det inte på mig, skyll på stjärnorna när vi lever i en förlorad värld, för när jag ser dig vill jag ta med dig till en vingård i toscana.
kom tillbaka, skjut mig med din lyckopil, hela huset det skakar men en ny tid är här. jag ska hem till mina rötter igen, och gå ut och vara glad i min röda klänning, det är en underbar morgon och under nattens regn är plötsligt din tid ute. lyssna på koltrastsången som om den vore av himlen sänd. isabella, du har inget hem, trots att ryggen är fri måste du lära dig att älska mörkret om sommaren, jag vet att det är ett stort steg och en lång väg hem mellan hägg och syren halvvägs ut till havet. jag går nerför gatan med dig, älskling om sanningen ska fram är du vacker som en pärla, lev med mig. bygg ett slott av sand där vi kan se stjärnfall precis som de fria fåglarna i ett fritt land uppe på himlaberget, jag är inte gud, men natt efter natt ska du få rosor från himlen. ge mig all den kärlek du har, res dig sen och gå, det är priset du ska betala trots att alla har nånting dom vill tvätta bort. spring sen för livet, men sov som en kung i en våning i stan, gå upp på vinden men akta dig för mannen som dog, följ istället ditt hjärtas ljus om du nu måste gå. baby, om morgonen är vi blint förälskade igen.

student o6

två inlägg på en dag, lite väl overkill men hittade mina studentbilder och måste bara dela med mig.


vad har vi här då?

ja, det går ner vad det än är.

min båt tuta som inte ville sluta tuta - vilket oljud det blev!

"aaah, tjingan"


såpbubblor är fan underskattat!

"fräsig" pojkvän hade jag också, som "faster" uttryckte det.

farmor och farfar var också på plats.


älskling, skyll på stjärnorna.

jag skulle till österlen idag, men dom sa att det skulle regna, och vem vill ligga på ett berg och sola när det regnar? vem vill åka till äppelträdgårdarna i kivik när man blåser bort? tack för den, på min lediga helg! som jag skulle sagt: sucki, sucki! och det är precis det jag säger nu.

förövrigt var det en toppen kväll på jobbet igår, man kan undra varför jag trivs så bra nu, när jag bara för en månad sen hatade det och hade light-ångest när jag skulle styra bilen mot vikhemsvägen 5. underligt, men det spelar ingen roll, huvudsaken är att nu är det fab!
tokglad stormade jag i alla fall hem till min varma etta efter jobbet, och var så uppe i varv och hade energi till att springa ett marathon lopp och lite till, så jag började städa, skulle bara diska lite med slutade med att jag till och med skurade alla listor och väggar långt in på natten. som sagt, jag glömde ta mina mediciner igår.

nu är jag vrålhungrig på en fet lunch, taskigt läge när man bara har en halv gurka och gammal makril i kylen. kanske dax för lite inköp av föda idag, nja, tveksamt!

sen får vi nog se vad kvällen bjuder på, jag ska i vilket fall som måla mina naglar nu, bara för att jag är ledig och inte får ha nagellack på jobbet så måste jag utnyttja mina lediga dagar och använda alla nagellack jag har, som kompensation för alla andra dagar när lacket tvingas stå och ruttna i mitt badrumsskåp, ännu en bra anledning till att byta jobb, jag får inte ha lack på mig, om det bara vore så enkelt.

mina drömmar springer ifatt verkligheten, jagar mig i hälarna och jag bjuder in med öppna armar. spring ikapp mig om du kan, om jag sänker mitt tempo lite och du bara ökar så möts vi där, aight?

pappa och ulla är i sthlm nu, eller snart, eller var det i morgon, att jag aldrig kan minnas! jag har i alla fall fått i uppdrag att ge katten föda om kvällarna, förlåt, katterna, där är visst två. och det ska vi väl klara av!

nä, nu ska vi ta tag i det, jag och uffe går och duschar nu och väntar med spänning på dagens bravader!
sviss på gröten.

just det, meningen med hela inlägget var en ny bild på gynning, sveriges snyggaste.


tell 'em other broke niggas be quiet

hola!
idag är det galet mycket sunshine! jag är snart på väg till stallet, det tar som vanligt för långt tid innan jag kommer iväg. idag skulle jag behöva ta minst dubbel dos av min medicin, det känns, moha! och igår hade både jag och camilla glömt medicinen, theres tittade på oss och sa: ni kanske ska ta era mediciner innan ni kommer till jobbet nästa gång? och när vi ändå pratar om det, jag älskar mitt jobb! ni är fantastiska, söta mcdears! gårdagens citat:
-nänä, hans ring satt på höger hand, då är det väl fritt fram?
-men shit, måste du flörta med alla gäster?
-nä.. bara dom snygga.
eller den här var också bra:
-men usch vad här luktar, tycker du inte det olga?
gäst svarar -oj förlåt, det är jag.
-jahaaa, förlåt, det luktade bara så väldigt illa!

har ju glömt att berätta att pappa fyllde år igår, han fick skärmflygning på österlen från barnen, ascoolt!
"grattis farsan!
vi vet ju att du gillar österlen,
hoppas det är lika vackert lite grann från ovan
kramar från barnen"

nu vill jag också flyga, som en fågel! jag vill hoppa ut från ett flygplan, falla 220 km/timmen rakt ner mot vårt skånska landskap, och sen bara glida ner i fallskärmen som fångar mig i luften efter 8 sekunders störtfall. jag vill, jag vill, jag vill!

förresten har ni lyssnat på knappen och hakim på nrj? vilka killar det är! och har ni hört morgonens wake-up call kvart över sju? det är hysteriskt roligt! i love, lyssna på dom, grabbarna.

idag vilar ulf, han är trött. idag spelar istället DMX-party up (up in here), ännu ett bevis på att jag genast borde svälja tabletterna, yoooo niggah!

det var allt för idag!
ha det fint grabbar!

fria fåglar i ett fritt land

god afton.
idag har vi egentligen inte mycket att säga. när jag kom hem idag satte jag mig på balkongen med ett glas rött och skrev fina dikter. jag tror nästan det är lite min grej, för jag kan nog tycka att dom blir fina, och pennan den bara glöder på. a, det blir vackert. och inatt hade jag ännu en underbar dröm, jag är toklycklig när jag vaknar, man kan väl lite påstå att jag lever på mina drömmar, eller snarare att dom gör min dag. dom gör mig lycklig, för jag lite vet och hoppas på att en dag är det inte en dröm, en dag är jag där, mitt i mina verkliga drömmar. kan väl känna att man längtar lite dit, till den dagen då det är sant, det är på riktigt, jag kan ta på det, jag kan vara lycklig på riktigt. ge mig den dagen, ge mig den idag, eller en annan dag, gör mig lycklig i min verklighet. tills dess ska jag leva på mina drömmar.

i helgen är jag ledig, jag ska åka till österlen, jag ska till mitt paradis, jag ska sitta på mitt berg, min själv ska bli hel, jag ska njuta av varje andetag där ute. jag ska ta in allt, ta år mig allt, varje doft jag känner, varje träd jag ser som är lika vacker som vårdagen jag lever i.

nu ska hon snart sova, och imorgon är det ännu en ny dag på mitt fantastiska jobb. camilla och jag står där imorgon klockan 8, jag förstår om ni inte tror på det, men vi ska allt visa dom! ;)

lite nya bilder följer.






fast du blundar och förnekar kommer det ändå en dag när du står naken i ljuset hand i hand med din lögn.

god kväll!
iiiih! nu är resan bokad! vi ska bo på starowslna 22 i centrala krakow och den 30:e klockan 10.35 går flyget som tar sladden och sliren till polski, igen. anna sa att hon skulle gå hem och packa nu, haha, kan väl känna att det är lite väl tidigt. nytt pass måste fixas också när jag till min stora besvikelse såg att mitt gick ut förra året, damn!

natten blev lång, jag och uffe satt uppe och plinkade på våra gitarrer när alla andra sov som små barn. jag skrev en fin dikt också och målade lite på min nya tavla som blev dålig som tusan. sliren ringde och väckte mig klockan ett, doh! hur ska jag någonsin kunna befinna mig på jobbet klockan 8 imorgonbitti? det är en hel omöjlighet i mina ögon, men å andra sidan verkar ju inte det där med omöjlighet några problem för mig. jag har lyckats förr och jag ska göra det igen.

idag var jag ute och red i vårsolen, helt kravlöst. utan sadel och utan hjälm, endast iförd mina coola vita glajjor, ja och kläder förstås. jag bröt av en vit blomma från ett träd och satte den i mitt hår sen galopperade vi längst med grusvägen långt inne i den djupa skogen tills vi kom ut bland rapsfälten, där fortsatte vi vår galopp i ren, skör harmoni. jag älskar henne, prinsessan, och allt vad hon ger till mig.

inatt drömde jag en helt fantastisk dröm! om det ändå kunde varit verklighet. när jag slog upp ögonen visste jag inte riktigt om det var sant eller inte, men det gjorde inget för jag upplevde allt det jag ville i drömmen, så även om det inte vore verklighet har jag redan upplevt det, i mina drömmar. jag har små flinat hela dagen när jag tänkte på hur lycklig jag var inatt, men om det vore verklighet, skulle jag små flinat då med? en dag ska jag nog få veta. en dag ska min dröm vara verklig. en dag ska jag vakna och leva i min egen dröm.
jag läste också häromdagen att om man minns sina drömmar när man vaknar är det ett tecken på att man mår bra, jag vet inte riktigt om jag ska tro på det. jag kan nog minnas mina drömmar även när jag mår sämre, dock är drömmarna mycket mer dramatiska och deppiga. ja, jag vet inte men det är i alla fall kul med drömmar.

idag är även första gången jag fått något positivt överhuvudatget på tur i mitt horoskop: din intuition stämmer ruskigt bra idag. allt som känns rätt är rätt.
fan vad najs, det måste vara min dröm, moha.

nu ska jag och uffe duscha, sen ska vi klä på oss och köra till min mamma, där ska vi sova så hon kan väcka oss i morgon när vi ska jobba.

låt inte din själ falla sönder, min älskade!

dukankallamigolga

naken nerför gatan

jag kan inte sova. om sanningen ska fram har jag inte ens försökt somna, jag vill på något sätt inte. jag vill bara sitta här, lyssna på ulf och hans vackra röst. han har tagit mig med storm den där uffe, jag är förälskad. förälskad i hans sätt att beskriva och ge en känsla som man så gärna vill ha. hans röst ger mig ro, ett lugn i själen som jag älskar att ha. jag älskar vardagliga lyckorus, vardagliga saker som ger liv. jag vet inte vad det är som gjort mig en sån livsnörd, som vill njuta av livet, som ibland kan tycka att en vindpust är vacker. häromdagen när jag gick en runda runt jobbet sveptes jag av en varm, sommrig vind, full av liv. den drog mig lent över ansiktet och blåste bort mitt hår och jag kunde dra ett djupt andetag, världen och livet stannar upp för en sekund och man kan inte annat än att njuta och låta det där leendet sprida sig över hela ansiktet. dom där små sekunderna man kan snappa upp av livsglädje gör verkligen livet värt att leva. jag tycker det är vackert att sitta i pappas hammock och titta upp på backen och se hur träden rör på dig, se hur löven dansar i vårvindarna, beundra djupet i skogen, fundera på hur högt upp det är till trädtopparna, undra hur många fina djur som bor där inne, i skogen. jag älskar vyerna på revingehed, jag älskar doften därute. jag älskar hur långt man kan se över dom långa, stora fälten. jag älskar att man bara ser natur och djur så långt ögat når, jag älskar framförallt tystnaden och hur den mjuka vinden sveper så lätt på min hud och genom mitt hår. jag tycker österlen är något av det vackraste stället jag varit på, allting är vackert där, hamnen, naturen, dom fina små husen, alla fina rosor längst med väggarna på dom fina husen, dom trånga små gatorna av kullersten, allt!
hjärtat blir varmt, det känns direkt, ett pirr går genom kroppen, leendet letar sig fram och lyckan sprider sig, det säger lite mer, det där speciella som bara du kan känna, är det ingen annan som känner. en värme så stark, för både kropp och själ, ser du hur hennes hand skälver, som ett vackert löv i vårvinden. knäna sviker lite lätt, här och nu. hon blev knäsvag, svag för hans djupa ögon som hon vill kyssa så försiktigt och lätt. precis som en storm i den mjuka vårvinden.

älska med främlingen

jag såg dig på kajen i morse
du stod och såg ut över vattnet
som om du tvekade på tröskeln
till resten av ditt liv


lyckliga dagar, idag är en lycklig dag!

dom vill gå i mina skor.

god morgon sunshines!
idag tog hon sovmorgon, det var snällt! var så galet trött igår på min lediga dag. åkte till stallet och hade bestämt redan innan att det skulle gå perfa, och oftast när man bestämmer sig för något blir det alltid tvärtom, men inte igår. den fina prinsessan har nog aldrig gått så fint och vi var helt genomsvettiga när vi var klara och jag har ont överallt idag, troligtvis hon också. men så stolt jag är! jag blir bara mer och mer förälskad i henne för varje dag och jag har bestämt för att jag verkligen vill göra något med henne och är helt inne på distans igen, det verkar hysteriskt roligt. fast att jag aldrig ridit en enda distansritt har jag pluggat alla regler och är taggad som aldrig förr!

inatt hade jag verkligen en helt galen dröm, att jag ens kan komma på dom där sakerna, jag blir imponerad! troligtvis kommer jag aldrig berätta det för någon, folk skulle inte tro att jag var riktigt riktig i huvudet!
och jag vill så gärna hoppa fallskärm, nu! det hade varit så roligt. pratade med min söta sugardaddy häromdagen, han kunde i juli så då blir det väl då, om jag inte ångrat mig :) men jag vill så gärna. kanske kan hoppa en gång nu och sen en gång till i juli, taget! när det blir fint väder igen så lovar jag, denna ska hoppa. på deras hemsida står det: har du någongång funderat över hur det känns att falla fritt i 220 km/timmen? då är du välkommen til oss!

var och fikade med sladden igår och vi började prata om bratislava. jag är så galet, tokigt livrädd för det! jag blev lite lättad när jag läste att man kan dö av skräck, kroppen pumpar ut för mycket adrenalin så man helt enkelt dör. jag hoppas att det händer mig om jag någongång skulle hamna där. för jag är också helt övertygad om att det finns, precis som så många andra. allt finns, allt folk kan tjäna pengar på finns. och folk är sjuka, och har märkliga begär som måste mättas.
http://www.youtube.com/watch?v=jYbaveZ0NYY

resan till krakow ska bokas i helgen, för dit ska vi, jag måste se auschwitz. alla som varit där säger samma sak: det värsta jag sett och det värsta jag någonsin kommer vara med om, aldrig att jag åker dit igen.
det måste upplevas, vi ska dit, sladden och sliren, och uppleva det.

tänkte på en annan sak, jag skulle vilja ta mc kort, jag tror det är coolt. läser onkel mast här fortfarande? isåfall vill jag mer än gärna joina på nästa tur, om du nu fortfarande sysslar med sånt där :)
en ny tatuering börjar ta form i mitt lilla huvud också, trots att jag borde göra något åt min andra först, men den får vänta ett tag till.det värsta är att man ska hitta en bra tatuerare också, anna's pappa är asgrym men han ville inte tatuera i handleden, vilket jag kan förstå och jag tycker det är coolt att han bara gör "vettiga" saker, det visar bara att han inte gör vad som helst för pengar, imponerande. och killen som gjorde min andra mördades två veckor senare så det känns lite meningslöst att ringa honom och fråga. har dock hört något i stil med att kristinas lillebror har öppnat en ny studio i eslöv och att han ska vara grym, frågan är, är det sant?

ulf lundell, vill du bli min man?

when i wake up!


idag blev hon min! kan kännas onödigt kanske men jag blev kär, och jag försökte verkligen lägga den ifrån mig, men det gick inte så nu hänger hon i min hall och är aaaascoooool!

det var mest det jag ville berätta, i morgon ska det hoppas med hästen, sen ska jag äntligen jobba! känns som jag varit hemma i hundra år och om man bokstavligt talat hade kunnat klättra på väggarna, hade jag gjort det! nu ska jag ut till mamma, grilla lite kött, blir nog inte lammkött idag heller, men det blir kött, jag gillar kött! sen ska jag ut med hundet och hitta massa vårblommor för idag köpte jag en jättemega stor vas som jag ska ha massvis med vilda blommor i! åj så vackert!

tack för mig, slut för idag.

du är vacker!

men inatt vaknade jag av en dröm om dig, sen kunde jag inte få en blund. isabella, låt inte dom jävlarna ta dig! dom som talar vitt och brett om en enda väg. dom skriker framåt och hugger i din fot så att senan går av i ditt steg. det kan hända så mycket på bara några år, du kan tappa den där blicken som är så klar. tappa dina drömmar, tappa alla svar, tappa allt du har.
sätt på dig dina tank-girl boots, den svarta klänningen och din mammas vigselring, ta dina u2 biljetter och din cohen-bok. smyg ut ur huset, säg ingenting. vi ska ha ett hemligt förhållande som två agenter i kriget. men jag slåss för dig, om du vill på den här stans colosseum.
men allt det där isabella, det känner du nog till. du är ju där själv som en prinsessa i ditt torn. har du bestämt dig än? ska du gå den säkra vägen? ja, alla dom där tillhör en förlorad värld.
du är en kvinna full av liv, dom vill fånga in dig och tämja dig, men du ska vara vild och fri. dom säger att det finns en regnbåge i smärtan, utan tårar fanns den inte där. kommer maj står allt i blom! kommer maj är snart sommaren här! isabella, kom ut inatt!
du vet förälskelsen är en tokig idiot, du slår igen dörren i ansiktet på honom men han klämmer in sin fot. när jag ser dig vill jag ta dig till en vingård i toscana. allt jag kom hit för att tända lite hopp, få det att sjuda och sjunga en stund i din kropp. det är hårda tider, folk går på knäna, vi måste lämna allt det här igen.
ja, är det inte alldeles klart min vän. du var inte född när jag dansade i gryningen, när visionen tog mig som håller liv i mig än. gå inte in i det! det finns ingenting att hämta där! bara den stora hungern som aldrig kan mättas, min vän. du måste köpa ihjäl dig för att kunna jobba ihjäl dig. du måste vara som alla andra för att dom andra ska se dig. hur många drömmar har du kvar när du fyllt tjugofem? hur många stor planer? hur många vägar hem?

vem slåss för gud idag, vem slåss för kvinnan, för dom svaga. allt det där låter som en gammal riddarsaga. för mycket folk överallt, skogarna dör, haven dör. allt rusar vidare in i mardrömmen och ingen tycks veta varför. och förändringarna dom tar hundra år, det går så långsamt, så långsamt, men isabella, det går. en dag ska du lära dina barn någonting bättre du med.

vacker är den som reser sig, som vågar tro, som törs ett ja i alla nej, som vågar bygga bro över hav av bitterhet, över ödsligt nattkvarter. vacker den som är sårbar, vacker den som ser. du är vacker isabella, som ett rådjur i skogen, som en stjärna på himlen, som en flicka mitt i natten på krogen, som äppleträdgårdarna runt kivik. som vinden, som regnet, som själva livet. men låt ingen dyrka in dig i ett fängelse av skönhet, där du blir en docka som lever i en härva av yta och dumhet.
isabella, låt inte som jävlarna ta dig! ser du långt därborta, se hur det ljusnar. det går en spricka i natten ifrån öst till väst. en strimma av hopp för alla trötta och frusna. kom ut så ska jag skriva den här sången till dig. det är vad jag gör, det är vad jag kan! hör du hur fåglarna sjunger? snart står morgonen i brand! isabella, kom ut inatt!


snart kommer änglarna att landa.

tom blick möter tom blick. ögon tåras, dyster stämning en vacker vårdag i april. singeln på kyrkogården krasar under skorna, vinden blåser lätt, tystnad. magen vrider sig av olust. vackra människor har kommit för att ta farväl. kall kyrka och en vacker bön, jag ser mig omkring och kan omöjligt förstå hur de har det, ingen kan förstå tyngden. krampaktigt tag om servetten dränkt i salta tårar. ingen ska någonsin behöva uppleva det de upplever, ändå händer det allt för ofta. farbror olle har fått ro.




igår var det valborg, trevligt häng i stadsparken, solen rakt i fejjan och ett glas vin. stor, god sallad hos e-mona och andrea. humöret var inte riktigt på topp men trots det gjorde vi vårt bästa på en buss in till malmö och hamnade på lägenhetsfest hos okänd människa. hyfsat roligt trots att de flesta mest tyckte vi var bittra, ha. tanken var inställd på debaser men kvällen var inte bara gjord för oss två och vi slutade tur nog i en taxi på väg hem, vilket var asgött. på väg hem genom parken skriker det en snubbe till mig:
"eh, hallå? jobbar inte du på mcd i eslöv?" jag låtsades att jag inte hörde med tanke på att jag mest ville hem och sova. till slut sprang han ifatt mig
"jobbar du inte på donken?"
"nä, du har tagit fel på mig och någon annan"
"nänä, det är du, jag brukar vara kär i dig! en gång så var jag kär i dig två gånger på en dag!"
"jaha"
"jamen, får jag rabatt nästa gång jag kommer då?"
"tveksamt"
jag fortsätter gå och tänkte att han kanske skulle vika av och gå på ett annat håll, men nä!
"du vet, i en sån liten stad som eslöv blir det sensation när någon utifrån kommer dit, och jag har alltid undrat vem du är men aldrig fått svar, men det förklarar ju saken om du bor i lund, har du bott här alltid?"
"mm, eslöv är litet, men jag har ju jobbat där i två år, så ny vet jag inte om jag är, nä, bodde väl i revinge innan, men ha det gött"
"nä men stanna, jag har gjort lumpen i revinge!"
"varför då? det är bara mesiga, lönnfeta snubbar som springer runt och tror dom är militärer, den riktiga lumpen genomförs ju aldrig där, den där ute är ju bara för utvecklingstörda, säg inte att du inte visste det?"
"fy fan vad du är taskig, jag ska aldrig mer äta hos dig" sen gick han äntligen, efter ett par meter vände jag mig om kalla på honom: "du, vänta!"
"ja?"
jag sträckte ut mina armar och sa: "ser det ut som jag bryr mig, ellor?" sen dansade jag därifrån, hem till min varma etta och somnade tätt intill mr.v. 

jag skulle kunna tänka mig att åka till stranden idag, det är galet varmt ute! och dessutom badade andrea i havet igår och jag är måttligt avundsjuk!

jag ska åtminstonde köra bort till jobb och hämta schema, och säga hej, för tänka sig efter snart en veckas ledighet saknar jag mina kära mcd's :)
jag har idag skaffat spotify, mycket smart påhitt! jag älskar det, big time.

nu måste jag nog spela gitarr, sviss på gröten!