karlstad 081230 12:15

god morgon solstrålarna!
imorse vaknade jag av att jag låg och log, ha ha, borde det inte vara så varje morgon? tittar ut genom fönstret och det är helt vitt ute. kanske inte så mycket snö som det kan vara här, men dock snö och jag är nöjd.
hjärtat mitt är och jobbar lite så jag chillar lite med en film och kaffe tills dess.
tågresan hit var fruktansvärt tråkig, lyssnade på samma låtar, om och om igen, tittade på samma människor i flera timmar, fick ont i ryggen av att sitta så länge och var så sjukt rastlös. snett imot mig satt en tjej i 25 års åldern som kan ha varit den absolut mest irriterande människan jag skådat. vad man än gjorde så glodde hon, dessutom glodde hon sådär irriterat som om: åh vad ska du nu ha då?, lutade jag mig fram för att dricka tex så var hon tvungen att kolla vad jag gjorde och vad jag skulle ta denna gången, när jag plockade upp min bok var hon tvungen att se vad den hette så hon vände och vred på sig tills hon kunde läsa vad där stog, varför inte bara fråga om hon nu var så jävla nyfiken? och varje människa som gick förbi var hon tvungen att vända sig om och kolla vart dom skulle sätta sig eller varför dom gick förbi. jag hade nästan lust att slå till henne tillslut, men det gjorde jag aldrig, jag bara glodde tillbaka riktigt länge så det blev sådär pinsamt sen slutade hon titta på mig, tack du!

men nu är jag iaf här, hjärtat väntade på mig på perrongen, han är farligt vacker den där och jag är grymt avundsjuk på hans heta lägenhet, jag kan också ta en.



hade jag kunnat hade jag nog stannat här i en evighet.

the mess you left behind

god afton!
här sitter fröken och lyssna på pokerfejs för hon tycker det är så kul att sjunga med i po-po-po-pokerfejs samtidigt som hon packar ner sitt hem i resväskorna. imorgon 15.22 sätter hon sig på tåget för en 6 timmar lång resa upp till värmlands skogar och till hennes söta hjärta. för övrigt är där minus 10 grader, hur klarar en frösen skåning nånting sånt? återstår att se när hon anländer på karlstad C tjugotvånolltre den tjugonionde december tjugohundraåtta.

julafton var iaf helgrymt, fick massa bra saker som jag verkligen behövde och allt används flitigt, för att inte tala om den fina tvn jag fick av min kära mamma, i love!
och på juldagen var vi på inkonst där dom spelade trance hela kvällen, inte lika spännande men hade ändå roligt som attans. när vi var trötta på det och bestämde oss för att gå fick vi den briljanta idén att planka in på kb, vilket kunde gått bättre. andrea slank in först, smidig som en ål slingrade hon sig mellan staketet. sen kom denna, slog i huvudet i staketet och fick en snygg bula på köpet, välte en cykel och sen skrek en kille: vafan, plankar ni?! så vi blev inte långvariga där inte, men kul var det iaf! åkte hem med mohamed i hans feta bmw som drog 2,5 liter milen, och han var inte alls svarttaxi, han var bara ute och hjälpte folk som behövde hjälp (?!) rolig snubbe!
och igår var jag, andrea, gullet och julius på lilla torg och drack diverse alkohol, hur trevligt som helst. jag var lagom packad när vi anlände på nobelltorget och somnade nog mitt i en mening där vi låg och filosiferade mitt i natta, lagom avslut på kvällen.

nu måste jag nog packa vidare, tror jag måste åka ut till mor också, ska jag va borta från henne så länge nu så det är nog bäst.
sen blir det inte mer spännande, godjul.


the day i die

julstressen har tagit över mitt liv. var uppe uber tidigt imorse och tänkte att jag skulle stå på nova när dom öppnade dörrarna så jag skulle slippa alla köer, igår satt jag nämligen i bilkö i en timme dit och en timme hem när det i vanliga fall tar ungefär tre minuter att köra dit. men till min stora förvåning var det knappt några köer alls, vilket var gött!

imorgon är det julafton iaf, sjukt najs!
pratade lite med värmland om jag skulle åka och hälsa på nu när jag ändå har långledigt, som tur var blev jag hjärtligt välkomnad ;) så värmland ringde idag och frågade om vi skulle fira nyår ihop kanske, och jag är på! dom hade heller ingen snö, doh! men där var iaf minusgrader, bättre än inget.

jag hatar myglare! så fick jag sagt det också.

jag har blivit tokkär i takida också, som sagt tidigare var jag helt in love med curly sue som var asgrym, plötsligt hörde jag en annan låt som dom också gjort, och som jag också blev tokig i, se där!

bara en kväll till sen är fröken ledig, lovely! åh vad glad jag är nu, jul, ljus, julstjärnor, mys, julklappsinpackning, ledig, stallet med min söta prinsessa och självklart mitt vämlänska hjärta och min fina andrea, you make my day!

blaha

god eftermiddag.
efter påtryckningar från olika håll att bloggen uppdateras allt för sällan får jag väl slänga ihop någon snabb uppdatering såhär innan jobbet som för övrigt börjar om exakt en timme.
fröken har flyttat tillbaka till lokföraregatan igen, trivs ypperigt bra, saknar dock min kära andrea! något som också är lite störande är touchen av honom som fortfarande ligger kvar som en lätt dimma. jag lixom var på ett annat sätt när jag bodde här sist, livet var lite annorlunda, men jag älskar min söta lilla etta ändå.
igår fick jag min förtsa juleklapp i år, en rosa rattmuff med fluff från marcus, ha ha! den var söt, thanks darling!

och idag har vi handla nästan alla julklappar, jag och min kära bror. köpte två till mig själv också, igen. skulle kunna avslöja ett par här, men har upptäckt att det finns ett par släktmedlemmar som läser bloggen så bäst att vara tyst :)
bara tre dagar kvar på jobbet sen är denna ledig, moha! och ikväll blev vi en man kort, yeeeeees! för det är ju så inihelvetesjävlaroligt! tack för den du!

blev pålurad havssalt från döda havet för ett par dagar sen också, trehundra spänn, gött! men han var så sinnes het så jag var ju tvugen att flörta en stund, och det visade sig att saltet var riktigt bra! så idag köpte jag lite till, plus några andra saker! i love.

nu måste denna verkligen köra, känner verkligen enusiasmen sprida sig i kroppen, äntligen jobb igen!

over
ps. fyra dagar kvar till julafton, har gullet klätt granen än?

but i'm still waiting

god kväll i stugan!
ja, här lever vi i flyttkatonger, inte helt positivt kan jag meddela, vill man ha något får man börja leta en halv dag innan för att hitta det. som vanligt finns det absolut inget vettigt att skriva om mer än att jag är sjukligt hungrig, det är inte okej!
imorgon är det personal ferre, lovely! men först jobb till 17, sen snabb dusch och bort med bigmac lukten och vidare. så nu ska den här fröken packa upp kläder för att se vad som är passande, sen ska det packas ner igen, doooh!
by the way, det snöar ute, moha! ligger den kvar på lördag så ska jag piska gullet i årets snöbollskrig!







vill också tillägna en rad till vår älskade christian, i tisdags var det åtta år sen du hastigt lämnade oss. det finns troligtvis ingen människa som är så saknad av så många människor. ♥


i lands

god kväll.
skämms nästan över att jag är så fruktansvärt dålig på att uppdatera, men har varken funnits något vettigt att skriva om och inte heller någon vidare grym motivation.
pliktverket var toppen, massa bra information och förberedelser inför den stora dagen. men riktigt besviken på muskeltestet, drog helt för dåligt, så vi får väl se hur det går när det gäller på riktigt.

ni skulle förresten sett mig idag när jag var och handlade på ica, vilket jävla ufo man är ibland. kom direkt från jobb, utan ens en liten gnutta smink och riktigt sliten efter dagen, där gick jag omkring i säkert en halvtimme med min korg, och allt jag hade hittat var ett bröd, hade absolut ingen aning om vad jag skulle handla eller om jag ens skulle handla. till slut fick jag med mig några ägg och en tandborste, men jag behövde inte nått av det.

måste väl få med några rader om mitt senaste i-lands problem. hur fan kör ni människor? ni har varken gas eller blinkers, trots att ni har helt nya bilar, fick man inte med det på köpet? till och med jag har båda av ovanstående, så tycker innerligt synd om er. men broms fick ni i alla fall, och den används flititgt också. men när det är grönt, då kör vi, vi sniglar inte fram, i väntan på vad? där är bilar bakom er som kanske vill iväg. och när du stannar vid en stopskylt, kollar höger sen vänster och sen kör vi, eller? nä, för säkerthets skull kollr vi igen, okej då. men tredje gången, varför då?! den halvtimmen du står och väntar in dom lär där kommit fler bilar.

nä jag är så trött på alla idioter, ni går mig på nerverna, vad är det för fel på er? häromdagen när jag städade på hyllorna på jobbet, hittade jag sju stycken likadana flaskor, alla var öppnade med varsin skvätt i, varför då?! det var det ingen som visste. så, då var det bara ren skör idioti? härligt att höra vem man jobbar med.

sen var det en sak till, när jag är ute och rider måste jag rida en bit på en väg, för att komma bort till skogen, vilket är helt okej då hästen min inte är ett dugg rädd för varken bilar, lastbilar eller traktorer, men däremot kan hon bli skitskraj för ett träd som blåser till och skutta ut framför bilen, vilket är hyffsat negativt. och jag vet vad ni tänker där i era bilar när ni kör förbi: tös, sitta och rida på vägen? nä då får du skylla dig själv för jag ska inte visa någon hänsyn. men jag är evigt tacksam till er som i alla fall släpper på gasen, svänger ut runtom och tittat glatt upp på mig på hästryggen, jag vinkar alltid glatt och tackar och bugar!
men ni andra, vad är det ni lider av? ni som hellre kör lite närmre och gasar på lite extra när ni kör förbi, kanske ni skulle ta era mediciner innan ni kör hemmifrån nästa gång?

var det något mer? ohja, men man kan ju inte reta sig på allt, det räcker med hälften :)

nu borde jag snart sova, öppning i morgon också, sen ska jag in till malmö och leka med gullet :) sen äntligen måndag och jag är ledig. och sen flytt på lördag, till min älskade lägenhet, men utan min älskade sambo, hur ska detta gå?
fortsättning följer..

och tack camilla för dom goda lussebullarna på jobbet idag, du är en pingla!


k.stad

Iiih! Om exakt 15 minuter bär det av mot Kristianstad och plitveket. är måttligt nervös, eller mest pirrig :)

massa att uppdatera också, men hinner inte det just nu för här ska det packas, flytt äger rum om 10 dagar, alla frivilliga är välkomna att visa muskler.

tack och hej