cheek to cheek

jag känner mig lite lost in space. jag förstår inte riktigt. på ett bra sätt. men jag är smickrad. jag säger väl tack då.
imorgon ska jag skriva slutprovet. gud så skönt det ska bli. det där med att plugga och jobba är inte min grej kan jag säga. jag vill lägga allt på jobbet när jag är där. och när jag pluggar vill jag lägga allt på det. och när det inte går blir jag mest frustrerad. när jag måste dela min energi och tid så det blir jämt och halvdant vill jag mest spy. inget blir ju helt hundra. och hundra är ju min grej. utan den är jag bara halvt hundra. kass!
antingen eller i framtiden. taget!
och nu ska jag skriva färdigt de sista raderna på min sista inlämningsuppgift som ska vara inne om exakt tre (3) timmar. yes! och phjuuu!


grattis på födelsedagen, farbror.  ♥

strimmor

ikväll så vill jag nog inte gå och lägga mig. jag har pysslat hela kvällen och vill fortsätta med det i en hel oändlighet. det är så kul. klippa och klistra massa fina saker. och givetvis med vackra winnerbäck och hans kloka ord i bakgrunden. en kopp te på det och jag tror jag hamnat i himmeln. för att inte nämna alla mina tända ljus med juldofter. gah!
tror ni man kan pli pysslare? jag kan ha det som yrke. det är okej. nä. inte pyssling. pysslare. jo. det går. ja.

jag har glömt att ge min exman ett stort generöst tack. så här får du ett. tack så innerligt och hjärtligt för att du hjälpte mig fram till vägen. en väg som kanske kan leda till en dröm. utan den hjälpen skulle jag vara helt vilse. som alltid annars. så. tack. tack igen. tacktack. generöst?

och när vi ändå har uppe exsamtalet. en gång i tiden hade jag en såndär obetydlig pojkvän som man inte riktigt brydde sig om. idag ångrade jag lite att jag inte brydde mig mer då. han snubblade i på jobbet idag... iklädd självaste polisuniformen. mentjarå. så du gick och blev sådär vansinnigt snygg på äldre dar? och dessutom polis? attans också! rackarns! tusan. ska vi hångla?



håll min hand i vimmlet - lw.


väntar på en vårdag i november

jag tänkte på en sak innan. varför firar folk att de varit gifta i si och så många år? det är väl inget att fira? tjoho, vi har lyckats. eller? det är väl inte det de handlar om, att man ska lyckas vara gifta, att man ska lyckas leva med varandra.
så om de skiljer sig. har de misslyckats då?
jag tycker mest att det faller sig naturligt. kan man leva ihop i trettio år så kan man det. kan man inte så är det inte mer naturligt än att man skiljs åt.
jag tror det är ytterst få som är genuint lyckliga efter trettio år. och att ändå leva ihop, utan lycka, är ett ännu större misslyckande.
man lever ihop för att man gjort det alla andra år och för att man vant sig att sån är vardagen.

jag tappar nästa luften bara jag tänker tanken. jag ska aldrig vänja mig.

jag stör mig på ett ljud som inte hörs.

godeftemiddagsolstrålar!
dagen har gått i winnerbäcks spår. jag är sådär bitter för jag inte fick se han i veckan därför sitter jag hemma och lyssnar på denna fantastiska människa.
dessutom har jag gjort julkort idag. i november. jodåsåatte. men sen ska vi ha julpyssel i december så jag får inte göra alla nu.
igår bjöd nova in till shopping. jag skulle inte handla ett skvatt. så blev det inte. jag hittade en helt fantastisk, underbar klänning som gärna vilja följa med mig hem. det fick den. sen hittade jag en ännu mer underbar klänning. den fick också följa med mig hem. det var en sån där som skrek efter mig."ta med mig hem!"
efter det tvingade jag mig ut genom dörrarna och in i bilen men råkade slinka in igen och fick tag i en helt fab jacka. men som mamma sa: det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. jag är kär och varm av min fjällis!
allt detta resulterade i att jag nu är så fattig att jag knappt har råd att dricka vatten. ta en taxi, vem bryr sig om hundra år?

jag saknar anna vännen lite, har hon dött tro? jag ska nog ringa och fråga.

men snart ska jag köra till jobbet och jag tänker hoppas på en lika bra kväll idag som det var igår!

hejdå.


fröken svår.

tandläkaren och jag. vi är inte så tajta. jag är drabbad av något de har valt att kalla för tandläkarskräck. inte tufft. mer mesigt, och sån är ju jag. därför får jag nu ofrivilligt knapra i mig tio tabletter antibiotika om dagen, för att inte nämna alla ipren som slinker ner i min stackars magsäck. allt för att slippa dra ut tanden.
jag kan inte tänka mig det, inte ens i min vildaste fantasi. dra ut en tand. ni hör ju själva hur det låter, totalt onaturligt. jag kan tänka mig hur det knakar i tanden och i hela käken. och det värsta är att det inte känns något, man hör det bara och känner hur de rycker och drar så man tror hela tandraden ska lossna. och allt blod, i munnen(!). blodsmak i mängder. och alla verktyg de ska ha in i munnen. nä, det går inte.
och då ska ni veta att jag aldrig varit med om något i närheten av att dra ut en tand. det här är bara som jag fantiserat ihop. jag har haft ett pyttelitet hål en gång som dom lagade på två sekunder, men det är det värsta jag varit med.  

tandläkaren: men vännen, vad är det du är rädd för?
jag: dig!

det kanske är därför jag är rädd, för jag inte vet hur det är. men man vill ändå testa, så man vet. ungefär som att jag aldrig brytit något ben, det hade också varit intressant, så man vet hur det. man det är svårt att bara gå och bryta benet så ibland när jag ramlar av hästen hoppas jag att jag ska bryta armen typ, det borde inte göra så ont, men man vet plötsligt hur det är. smidigt.
men det kommer nog aldrig hända, sist jag ramlade kunde jag nog brutit ryggen om min reaktionsförmåga varit lite, lite sämre. nu blev det inte så. jag kan fortfarande gå. jodå.
men det var nog inte sist jag ramlade av. sist jag ramlade av var när jag landade på huvudet. det måste sett roligt ut. och det gjorde sinnesjukt ont i nacken kan jag meddela. då sprack min hjälm i två delar, tur att man hade hjälm så det inte var skallen som sprack i två delar. det hade nog också sett roligt ut. och lite äckligt. hjärnan hade runnit ut på marken. uh.

och på tal om hästar. jag kanske hade fel om det där gullet i söndags. otroligt vacker, men gud så störig. som en störig unge. ouppfostrad och stökig. vad har du där? vad gör du där? vad ska du nu? vad gör du? hallå?! ser du mig? klappa mig då! nu vill jag inte så stilla längre. jag går nu! jag vill ha godis! hallå! JAG VILL HA GODIS! nä, jag går ingenstans om jag inte får godis. nä, sa jag! vad ska du göra åt saken? jag väger 900 kg mer än dig, men prova du att flytta mig!
sånt där går mig på nerverna. om man har en sån stor häst måste man se till att den är fostrad. jag förstår mig inte på hästägare som inte gör något åt det heller.
det är lite som att ha en stor hund, totalt ouppfostrad. man gör det bara tio gånger svårare för sig själv.
se till att fostra era djur, nu!
allt för mig.

om jag skulle plugga lite då.

hejsvejs.

calle

förresten. här är han, calle. om ni undrar så ska vi gifta oss.




blue suede shoes

jag är fucking jävla awesome. ville mest bara säga det.

idag lyssnar jag på elvis. han är lite mer awesome än vad jag är. men det gör inget. men snart ska jag och mina röda stövlar köra till ikea. först ska mamma komma hem. sen ska jag till nova. ohyes.
och imorgon ska jag provrida hästen. jag känner att hon är den rätta redan nu. tänk så har jag fel. men det har jag aldrig. det är i princip teoretiskt omöjligt att jag har fel. och om jag mot förmodan skulle ha det så låtsas jag att jag inte har fel. så envis är jag. eller bara dum i huvudet, det är lite hur man ser på det.
när jag var på anställningsintervju sa jag att min sämsta sida var att jag var ensvis. det tyckte min chef var en bra sida och att jag inte skulle se det som dåligt. då visste hon säkert inte hur envis jag var. men jag bara nickade och log. envis är bra i en viss mängd, sen blir det bara fel.
det kanske inte spelar någon roll förresten.
nu är jag hungrig.

hejdå

www.argalappen.se

o, vad jag älskar argalappen.se





someone new

ja, vem blir inte kär i calle?

jag är smygkär i calle. frånochmednu!

hello

jag tog det. vaccinet. jag tvekade länge men mamma övetygade mig. och precis när sjuksköterskan satte sprutan i armen ångrade jag mig. nej sug ut det. jag vill inte bli förlamad eller få hjärnan sprängd i bitar om fem år. men då var det försent. nu går jag och väntar på min dödsdom. hur ska det sluta? kanske kommer hjärtat stanna när det hemska vaccinet börjar pumpa runt? jag kanske tappar känslen i flera delar av kroppen? tänk så tappar jag bort mitt förnuft? å, gud.

nu har min älskade son åkt hem till sin pappa efter flera dagars lek och bus här hos mig. nu är här galet tomt. jag saknar honom, hunden altså. snart ses vi igen (:
ihelgen är jag ledig, fab! jag ska provrida två nya hästar. jag hoppas verkligen på den ena väldigt mycket. snälla gör mig inte besviken, jag vill ha en häst NU!



den storheten inom dig ger en enorm trygghet i dina bleka ögon. ibland kan jag längta efter dig.

den finaste ängeln på jorden

när ni öppnar munnen för att tala illa, glöm då inte bort att han är min bästa vän. glöm inte bort att det är min älskade ni säger så illa saker om. 
men framförallt. glöm inte bort hur ont det gör i mig.
hade han förstått vad ni sa hade jag sparkat er i magen tills ni spytt blod och bett honom om ursäkt. 

jag skulle kunna skriva i flera dagar om ämnet. jag har gjort det så många gånger förr men nu tänker jag inte ens lägga energi på det. jag vill bara att ni respekterar att jag älskar honom. vad ni tycker behöver ni inte berätta, jag ser redan hur ni tittar på honom som om han vore ett avskum, det räcker.

"du måste ha dödslängtan om du sover med en mördare"


son

xman ringde nyss: vill du ha din son i helgen?
oooo, mitt älskade barn kommer hit och bor med mig. en hel natt. å, vad vi ska leka och promenera och pussas och kramas. mitt barn är det finaste barnet i världen.


paper planes

HEJ
JAG BRYR MIG INTE ALLS OM DEN SVENSKA INDUSTRIALISERINGEN PÅ 1800-TALET!

jag lyssnar till och med hellre på SEXY BITCH! jag kan inte låta bli att skratta. "DAMN GIRL!"
hur kan man ens få för sig att göra en sån totalt meingslös låt?

det är konstigt att allt annat är så extremt intressant precis när man ska sätta sig och plugga.

ooo, nu kom posten. oooooo, reklam. måste nog läsa. vem fan läser posten? och varför är jag så lat att jag inte ens pallat sätta upp en "ingen reklam" lapp?

ska bara kolla om det hänt något spännande i kylen, mycket kan hända på tio minuter. ooo, en morot. det hade varit gott.

ooo, lite te. klart jag ska ha te när jag pluggar. det är väl typ obligatoriskt?
man kanske skulle tända lite ljus också? det är nog bäst.
och sen kan jag plugga.
men först ska jag bara kolla om det kommit in någon ny hästannons. kanske min dröm ligger där och väntar på blocket? man vet aldrig, nog bäst att jag gör det.
och sen måste jag plugga.
oooo, där står min gitarr. helt ensam i hörnet. jag måste nog älska den lite mer, visa min innerliga kärlek. nog bäst att jag gör det nu, innan den blir ledsen.
och sen kan jag plugga.
varför har ingen bäddat sängen? det ser ju inte klokt ut. nog bäst att jag bäddar innan jag börjar plugga.
ooo, där är dammigt på hyllan. måste torka. plötsligt har dammsugaren slingrat sig fast i min hand. storstädning pågår.
oooo, måte kolla kylen igen. mm, en banan. den tar jag. och lite kaffe till det? jo man tackar.
nä, då var klockan redan kväll. en flaska vin väntar hemma hos linnea.

skulle inte jag plugga idag? ä, en annan dag. idag är det fredag.
men sen vet jag att jag sitter här torsdag natt och gråter för att jag är så lat och slår mig själv för att jag inte pluggat tidigare.
jag ska aldrig mer jobba heltid och plugga samtidigt. min hjärna är för liten för att klara så mycket på samma gång.
nu luktar jag svett också. ooo, då måste jag duscha. tror jag.

hejdå

lets do it!

idag har vi varit dåliga på att plugga. men nu är det så tråkigt och jag fattar inget. det är bara tomma blad i en tom bok. i mina ögon är det meningslöst att stirra på tomma blad, så därför gör jag inte det.
idag lyssnar vi på winnerbäck istället. och pluggar imorgon. jag fick ju vg på uppgift 3 också, fab! och det är så kort tid kvar nu, sen är jag färdig.
när jag är klar tror jag att jag ska ta jägarlicens, ashäftigt! jag vill jaga vildsvin. tänk att få jaga med per moberg, totalt upphetsande!
igår på jobb var där en snubbe som luktade så gott. det doftade i hela lobbyn. jag blev alldeles knäsvag. undra om per moberg luktar gott? han luktar nog man. så manlig som han är.

jag vill ha en häst, väldigt mycket. jag har dragit fram alla mina stallkläder, oh vad gott det luktar. om jag hade kunnat hade jag dragit in en höbal och haft i lägenheten, bara för att det luktar så gott. och för att den lukten gör mig så glad. lukten av häst.
och när jag fått min häst, då vill jag ha en ny lägenhet. hur svårt ska det vara? jag vill ha en gammal lägenhet, högt i taket och vitmålade väggar, trägolv från hallen till sovrummet. gärna spegeldörrar men inget krav. om det går att fixa så ska golvet gärna knarra när man går på det. men köket ska vara helt nyrenoverat, fast det kan jag göra själv, eller vänta, min älskade pappa kan få hjälpa mig. med typ allt. jag kan hjälpa honom heter det. typ hålla hammaren och hämta spik och såntdär. och denna helt underbara, fantastiska lägenhet ska ligga i centrum av centrum. ah, du menar den lägenheten alla andra miljontals människor också vill ha. men det är okej, jag har vassa armbågar. och om jag verkligen måste har jag en charm gömd därinne som jag kan dra fram när det krisar. en dag.

men först. jägarlicens.
varför fick jag inte göra lumpen?




om jag fick återuppleva en dag i mitt liv, skulle det vara dagen när jag fick skjuta med ak5:a. hysteriskt kul!

spelar inte längre någon roll.

det märkligaste av allt. jag tror inte det är värt det.

SEXY BITCH!



"DAMN GIRL"
HAHAHA.


detsnöarute.yeeeey


hon måste vara en ängel

igår provred jag en ny häst. jag blev kär. helt fantastiskt underbara fina du. men för att inte ta mig vatten över huvudet, som det så fint heter, måste jag nog överväga.
jag har alltid undrat var man ska göra med en sån där klump till häst. men när jag klättrade upp igår, utan sadel, utan träns och utan hjälm på detta underbara sto förstod jag vad dom menar.
gör vad du vill, lägg dig ner på hennes rygg och titta på stjärnorna, det är det bästa jag vet, sa ägaren. det är som godis för själen.

å, jag vill ha dig. tänk att få rida ut barbacka i jul. massa snö och iskallt. när folk gnäller om att det är för kallt eller för halt för att rida, då har jag mitt holländska ardennersto som håller mig varm. och med sina 1000 kg står hon stadigt på isen. det är kärlek.