kjarlek!

jag är sämst på det där med att hålla löften. pss, nytt inlägg nästa dag, sure!
jag har inte riktigt haft tid, men just nu har jag tid.
jag har winnerbäck konsert här hemma, live i linköping för en herrans massa år sen, men ack så fint! och snart är det dags igen, jag längtar redan! min gud, lars winnerbäck, snart ses vi igen och jag kommer älska dig precis lika mycket som jag gör varje dag.
gårdagen bjöd på springsteen konsert på ullevi i göteborg, min första bruce konsert. fy helvete vad bra det bra, som en magisk natt! nu är jag som fast i springsteen träsket och hoppas på många fler konserter trots att gubben börjar bli gammal men fasen inte sliten, vilket skick han är i!
i fredags var vi på sjööset festivalen i småland, långt ute i skogarna hos svärmor. fantastisk grej dom har kommit på och så kul jag hade, tack för det!
isak åkte upp i tisdags för förberedelserna och kommer hem i morgon. jag brukar inte vara blödig och romantiskt, smörigt lagd. men jösses vad jag saknar honom, mannen i mitt liv. mitt älskade hjärta! det har varit för många dagar och nätter utan honom, trots att vi sågs några timmar fredag kväll/natt så känns det som vi inte setts på evigheter.
nu är det bara 20 dagar kvar till bröllpet. det mesta är klart och det känns pirrigt, nervöst och kul för nu börjar det faktiskt närma sig på riktigt, krajsi!
jag är hög nu sen den dagen när du kom. ja, jag är hög nu och kan inte somna om och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång med dig.

det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt, du kan kalla det förnuft men aldrig sunt, det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt med dig
jag har vandrat som en vilsen stenstaty. jag har vart på rymmen utan någonstans att fly. det här är slutet på resan och början på en ny med dig.
nu väntar en dusch sen tror jag att det är dags att sova. efter två dagars kalasande är denna snart(!) 24 åriga kroppen trött.
fred ut!