ge mig sol, för fan!

ledig helg är snart över, jag är nöjd.
i fredags efter jobbet åkte jag hem och svirade om snabbt som attans, eller inte alls, som den tidsoptimist jag är gick det ganska långsamt och jag infann mig hos emelie nästan exakt en halvtimme efter min tidsplan.
vi drack öl, i mängder! mest för att vi bestämt att vi skulle få oss en riktigt manlig ölfylla så vi kunde rapa och skrika högt, som män gör.

tack camilla för en trevlig fest med roliga lekar. snart ses vi inte mer, fina du. nej, hon ska inte dö. hon sla flytta till uesa.
jag vaknade på en bäddsoffa med min chef. det kan låta fel, men då ska ni veta att det är en hon och att vi låg "skarföttes" så ni kan vara lugna. jag ligger inte med min chef.

min älskade, underbara son har varit på besök hos mig i helgen. han är det finaste jag vet och jag kan inte beskriva hur mycket glädje han skänker mig. vi har busat och myst hela lördagen. att få somna med hans fina nos tätt mot min kind är lycka. och att sen få väckas av en pigg sötnos som står och viftar på svansen och pussas god morgon är ännu bättre. man vaknar av att man skrattar, hur fel kan det bli?
om du ändå kunde vara med mig i all evighet.

igår upptäckte jag också, att efter jag bott i huset i fem månader, har jag aldrig varit på baksidan. sjukt weird! så givetvis var jag tvungen att även besöka den sidan, där fanns inte så mycket. typ gräs.. och ett träd eller två. och en mysig hörna som jag blev kär i, synd att den ligger precis vid vägen. och då menar jag den lilla grusvägen där det kör ungefär två bilar om dagen, och dom bilarna som kör där har en hastighet på ungefär 10 km/h, mest för att som ska hinna titta på så mycket som möjligt inne i vårt hus.

och när vi ändå pratar om huset har folk börjat fråga om jag inte ska flytta snart. jag vet att jag har svårt för att stanna kvar i vad jag är. men jag ska stanna. tror jag idag i alla fall, och förhoppningsvis imorgon med. jag trivs som fisken i vattnet. även fast jag fick en viss längtan till malmö när jag släppte av min fina sambo i slottstaden igår kväll.
men nu är jag här. and that's it!

det var allt för mig denna söndag kväll.

saar vi!

världens snyggaste!

jag är så brutalt avundsjuk på carolina gynning. fy helvete vad hon är snygg!
jag önskar att jag var allt som hon är.
vackra, vackra magiska kvinna. jag är kär!


kvinna!

jag pratade precis med min ombudsman på facket, hon är så sjukt grym! dessutom är hon kvinna, varför heter det då ombudsMAN? jag ändrar mig, jag pratade nyss med min ombudskvinna.

jag ville bara säga att hon är bäst! tack för att du gör ett sånt fantastiskt jobb!

det var allt för mig.

jag är en fattig bonddräng.

jag är medveten om att jag alltid är sen med saker och ting. det är bara sån jag är.

men shitmajgad vad bra adam lambert är. igår kväll var jag bitter, vrång och sur och hela kvällen ägnades åt att tjura på mitt rum. dessutom var jag dum nog att klunka i mig en halvliter kaffe på jobbet för att ens kunna röra mig. dumt nog kan jag inte öppna mitt fönster, mest för att jag är livrädd för spindlarna som skulle komma in.
så inatt svettades jag som en gris, var hög på koffein, vände och vred mig, surade och lyssnade så högt på adam lambert att jag nästan är döv idag.

så idag ska det inhandlas nät som ska sitta för mitt fönster, jag vill inte ens fantisera om hur min sommar kommer bli annars. jag vet om att det gått till en sjuklig gräns det här med spindlarna, som om dom lite tar över mitt liv men vad hjälper det mig att gränser finns när jag är pisslivrädd?

varje gång jag lyssnar på musik så bankar det överallt i hela huset, trots att det inte är någon hemma. är det spökena som protesterar tro? eller så är det bara mitt huvud som dunkar..

en annan sak jag undrar, när ja svänger med min bil så har jag väldigt svårt för att sitta kvar i sätet, jag måste alltid hålla i mig när jag svänger. är det någon annan som också ligger inne med samma problem?
för det känns lite knäppt att ta tag i något i bilen, oftast blir det handbromsen jag håller mig fast i, när man ska svänga. och håller jag inte i mig slängs jag runt som en liten vante i bilen, och det måste vara farligt. men framförallt, tänk så roligt det måste se ut.

nu ska jag nog rensa ogräs. dom lovade strålande sol 14.00 idag, så då ska jag fan sola!

det där med att dra en nitlott.

häromdagen när jag körde hem från jobbet fick jag syn på en liftare som stog vid vägkanten. ha, tänkte jag när jag närmade mig, där kan du stå. men när jag kom närmre tyckte jag lite synd om honom, och dessutom var han så brutalt snygg så jag stannade och han fick åka med.
grymt härlig snubbe! halvvägs till lund var jag tvungen att fråga vad som lockade till skåne hela vägen från sthlm. hans pojkvän.
jaha.. gay altså. inte konstigt han var så het. snacka om att dra en nitlott, vad jag lärde mig av detta, plocka aldrig upp en liftare, hur snygg han än är, han är säkert gay ändå.

efter en extremt lång och dryg dag på jobbet har jag hamnat i min fina säng, om den ändå vore bäddad. jag lyssnar på johnossi, som jag blivit kär i btw.
igår var jag på karnevalen igen, efter två besvikna sladdar i fredags gav jag mig in dit igen för att lyssna på salem al fakir. vilken snubbe! jag är sjukt imponerad. synd bara att hans musik inte är topp. men det är okej ändå.

förövrigt har jag varit sådär svart i ögonen som man ibland kan bli. man känner hur ilskan tränger ut genom ögonen och faller på någon annan, helt oskyldig människa. la chef sa till mig för inte så länge sen att det syns i mina ögon när jag är arg, där kommer hon med svarta ögon igen. då är det inte läge att säga imot. knappt lönt att säga hej heller för den delen.
och ibland blir jag onödigt arg. ibland är det inte onödigt, bara helt nödvändigt, och då är det grymt med svarta ögon. jag är nödvändigt arg, hell yeah!

jag vill väldigt gärna åka till peace and love festivalen i sommar, tror jag måste charma sliren lite till först, sen är vi framme! aight?

imorgon är det fotboll. jag är taggad ner i tårna och ut i fingerspetsarna!

high 5!

i drömmarnas land

inatt drömde jag om världens finaste kanadensare. han var lika fin som alltid. och jag fick pussas en massa med honom igen. och kramas och titta på hans fina ögon. det kan väl vara okej att vara kär i någon på andra sidan jorden? snälla...?
man blir sådär halvt olycklig när man vaknar och inser att det bara är en piss dröm.








anyhow. det var inte alls det jag skulle berätta om, men jag kom helt av mig.

jag ska tillåta er att lyssna på min absoluta favorit låt just nu.


det var allt för mig. tack och hej.

YES

jag blev så jävla trött på dom fula, slibbiga spindlarna idag sä jag körde till affären och köpte radar, det enda jag hört som ska hjälpa. och bara för det har jag inte sett en enda spindel, tills just nu. DEN KRÖP på min fot nere i köket, det var fan det sista den idioten gjorde. snabb som en vessla sprang jag och hämta mitt radar spray och gav den en dusch! den dog direkt, pladdask! mohahahahahahahaha! SUCKER! lagom kaxig nu, va?!

god!

No one laughs at God in a hospital
No one laughs at God in a war
No one's laughing at God when they're starving or freezing or so very poor

No one laughs at God when the doctor calls after some routine tests
No one's laughing at God when it's gotten real late and their kid's not back from that party yet

No one laughs at God when their airplane starts to uncontrollably shake
No one's laughing at God when they see the one they love hand in hand with someone else and they hope that they're mistaken
No one laughs at God when the cops knock on their door and they say, "We've got some bad new, sir"
No one's laughing at God when there's a famine, fire or flood

But God can be funny
At a cocktail party while listening to a good God-themed joke
Or when the crazies say he hates us and they get so red in the head you think that they're about to choke

God can be funny
When told he'll give you money if you just pray the right way
And when presented like a genie
Who does magic like Houdini
Or grants wishes like Jiminy Cricket and Santa Claus

God can be so hilarious
Ha ha
Ha ha

No one's laughing at God when they've lost all they got and they don't know what for

No one laughs at God on the day they realize that the last sight they'll ever see is a pair of hateful eyes
No one's laughing at God when they're saying their goodbyes

No one's laughing at God
We're all laughing with God

check this out!

haha!
http://zverige.com/kingkong/

dude!

sådär ball att det regnar. jag vill ha soooool! jag tror mina blommor kommer dö snart om dom inte får en solstråle snart. för att inte prata om mitt trädgårdsland, här blir det ingen dill gjord!

nu ska jag klä på mig den korta kjolen och blinka lite sött med mina bedårande ögon så brors bil går igenom besiktningen.
och ikväll ska jag och linnea vina. det är så galet länge sen jag fick se hennes söta tryne!

tempo fröken, tempo!

men först måste ni titta på detta klippet. jag älskar denna scenen! jag tror bestämt att jag måste prova det själv på jobbet en dag!


ja, jag vet!

insane! inatt drömde jag om samma människa igen, femte natten i rad. jag börjar skämmas lite. om jag drömmer om den där människan borde det betyda att jag har den där människan i åtanke. och det är ju förfärligt! jag ska verkligen försöka tänka intensivt på något annat innan jag somnar, blir det ännu en natt tänker jag söka hjälp, sinnesförvirring.

jag vet, igår sa jag att jag var kär i wilton, och jag ska bli fotbollsfru och allt det där. jag är smygkär, men imorse såg jag något som nästan var coolare. det är det jag säger, det finns alltid grönare gräs!
jag pratar förståss som josef fares. god damn!







jag vet, man kan knappt tro sina egna ögon! han måste nästan vara en dröm...
han är en såndär man som får luften att gå ur kroppen.


aprilhimlen

jag bytade tillbaka till mitt gamla blogg utseende igen, inte för att jag inte älskar winnerbäck ofatligt mycket, utan mest för att det var så mörkt innan.

ibland händer det sånt som inte får lov att hända. det ofattbara. inatt bröt en storbrand ut i ett stall utanför göteborg. 16 hästar och några hundar hann aldrig ut och brann inne. fina, underbaringar. livet är inte rättvist!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7074306.ab

jag vågar inte duscha, ännu mindre sen den där äckliga spindeln och dom äckliga spindelbebisarna igår. så jag antar att jag får gå runt och lukta och ha smutsigt hår, varför inte?

trejde natten i rad drömmer jag om samma människa. extremt onödigt, jag blir på sådär onödigt dåligt humör när jag vaknar, mest för att jag hatar dig och för att du inte alls förtjänar att vara i mina drömmar.

dessutom har jag blivit smygkär, i nr 9. wilton figueiredo. när han först kom till oss gillade jag inte honom alls, men jag blir bara mer och mer kär. har ni tänkt på hur snygg han är? ja, vi ska ju gifta oss, han vet bara inte riktigt om det än. men ni hör ju själva, elin figueiredo, som det klingar. sen ska vi ju flytta till hans hemland, brasilien, och jag ska bli fotbollsfru, det kunde man inte ana. livet har sina goda stunder.



ni behöver inte bry er om hans fula tröjor.. han äger en mycket finare nu.



första inhoppet.








jaha okej, nu måste jag köra till mitt meningslösa jobb igen.

mindre bra

nyss borstade jag tänderna i badrummet, som alla andra normala människor gör. fick syn på en riktigt tjock spindel, den hade inte så mycket till ben, mest kropp, som om den inte alls hade laddat för beach 2010. jag fick tillkalla hjälp i form av min snälla sambo, Emanuel. han verkar inte gilla att döda dom, han kör mer grejjen med att slänga ut dom genom fönstret. även om jag är helt övertygad om att do kommer in igen. i vilket fall som helst, när han lyfte bort spindeln, kryllade det ut med massor, massor små spindlar. ETT SPINDELBO! i mitt hem, i mitt badrum! WTF! hur ska detta sluta? nu har jag hamnat i min säng och är hyperparanpid igen. tänk om det finns fler spindelbo? typ i mitt rum. majgad, en natt kommer jag vakna och alla spindlar har blivit vuxna och är överallt i hela rummet, på mig. jag dör!

and then...

ja, precis som alla andra normala människor skulle jag duscha för en stund sen. om det inte vore för den feta, äckliga spindeln som tänkt bosätta sig i vår dusch. vad är det för en efterbliven spindel som vill bo i en dusch? så jag stod där helt naken, darrade av skräck och det sprutade vatten i hela badrummet. jaha.. och nu då? jag önskar verkligen att jag kunde tycka det var okej med spindlar. jag hade inte behövt älska dom, och inte gilla dom heller, men i alla fall tycka att dom var lite okej.
då hade jag inte behövt ha vatten i hela badrummet nu.

jag är så yber, yber, yber, super, jättetrött på mitt jobb. jag känner ingenting, bara ren och skör hat. även om jag älskar mina fina kollegor och min fina chef så hatar jag jobbet så galet mycket. jag hatar de sunkiga arbetstiderna som dödar mitt liv. jag hatar våra otrevliga och elaka gäster. jag vill absolut inte. hittade två andra jobb idag och en till utbildning. gud, var snäll mot mig!
jag gör vad som helst, även om jag gärna inte flyttar till happaranda, så skulle jag göra det ändå.
och sliren, jag följer med dig!

tack för idag, slut för idag.


bananas

om jag kunnat, skulle jag gärna förklara för er hur mycket jag inte vill gå till mitt arbete idag. men jag känner sånt innerligt, starkt och djupt hat som inte går att förklara.
men ni kan själva försöka fårstå. jag ska altså gå ut och sätta mig i bilen, och köra mot eslöv.. ja, ni hörde rätt. eslöv av alla dessa ställen som finns så ska jag altså köra till eslöv.
jag dör lite inombords, just nu. och när jag kommit dit så ska jag gå ut ur bilen och bekliva marken i, eslöv. sen ska jag gå in genom dörren, gå upp för trappan.
behöva ta av mig mina coola, sköna, grymma kläder för att klä på mig äckliga, smutsiga, flottiga byxor och en svettig, smutsig, varm, vit skjorta.
sen ska jag gå ner för trappan igen. stirra på stämpelklockan tills den slår 16.00 och då ska jag trycka mitt anställningsnummer som är 131 och sen ska jag trycka 1, och då betyder det att jag är instämplad. när jag gjort det, ska jag gå bak i miljörummet. dra ett snöre runt trappan, knyta en snara av snöret, trycka det över huvudet, ta ett djupt andetag och hoppa ner från pappbalen jag står på.
ungefär så känns det.

det pågår ett massmord i mitt vardagsrum. flugorna har gått helt bananas i vårt hem, dom är överallt, och de blir bara fler och fler för varje minut som går. när jag satte mig i soffan såg jag ungefär tio flugor, jag har dödat sju och nu är här ungefär femton, hur fan gick det till?

jag hade ett par helt underbara dagar i holland. vilket land, vilka människor. jag har sällan skådat så många vackra människor på ett och samma ställe. männen såg ut att komma från en annan värld, att det ens fanns så vackra män hade jag ingen aning om.
jag som trodde jag en gång såg den vackraste människan på jorden, släng dig i väggen, gullet.

gräset är alltid grönare på andra sidan, och bara det bästa av det grönaste gräset är bra nog, och nog av det grönaste gräset på den andra sidan, det kan man aldrig få.
jag har mycket svårt att tro att jag en dag ska bli nöjd. svårt att tro att jag ska nöja mig med vad jag fått eller med vad jag har. för någonstans där borta finns det alltid lite mer, runt nästa hörna väntar något ännu bättre än det du trodde var bäst.

jag tycker dessutom att det är onödigt att slösa med tiden, något jag aldrig förstått, men insett. varje dag är värdefull och bör utnyttjas på mesta möjliga sett. vad ska hända annars, kommer mitt huvud sprängas i bitar? insane.
snart är det sommar, och semester igen. jag skulle gärna åka till amsterdam igen, men någon annanstans i världen är gräset lite grönare, det är jag helt övertygad om. och även om jag skulle hitta det stället där gräset är lite grönare, är det inte alls säkert att jag vill ha det, men då vet jag i alla fall att det finns, om det finns.

vidare, vidare älskade vänner.