i'm in loooove

Iiiiiiiiiihi! det är allt jag har att säga just nu! ögongodis och kärlek för själen!  ♥

dagens

"jag känner mig för fan som en nyskild 55 åring"

rubriken

denna bjuder jag på, för att jag älskar honom mer än något annat, och för att han är det vackraste för mig.

image11

Björn.

man kan ju inte annat än att bli kär i Björn Gustavsson, vilken helt fantastisk och underbar kille. man skrattar ju så att tårarna rinner, hans låt till berg är ju bara helt sjukt grym och den går om och om igen här hemma ska ni veta :) och faktiskt har han ju skrivit en dikt också om en sommarnatt när elin kräker på hans jeans, och då ska ni också veta att det är mig han skriver om, och det är nästan helt sant.

annars gör jag ingenting, funderade på att börja städa men det kom lixom annat imellan. vet inte riktigt vad men något var det, så nu sitter jag mest här, funderar på om jag skulle gå in och duscha snart, sen åka till jobb, fast börjar ju inte förens 16.30, så får vänta en stund till.

kolla lägenheten imorgon, ovanför cornelia, då blir vi grannar på högsta nivå, wohoo! hoppas den är fin och att vi kan köpa den imorgon och flytta i övermorgon då..? kanske lite tajt planerat men gud vad jag vill flytta, och min högsta dröm nu är att vi hittar vårat eget lilla krypin, du och jag min älskade :) där vi ska leva vårat egna liv  med vår egna lilla familj, du jag och apollo, sweet! men man ska ju inte förhasta sig, det måste ju vara en bra lägenhet, vi ska ju trots allt bo där ett tag framöver. en dag så..

och rekomenderar även starkt at ni går in och lyssnar på låten till berg.

marcus du är änden på min fantasi, du är brödet man vill lägga korven i, du är sodastreamad oboy och du är bättre än diehard II. marcus, mitt hjärta slår så hårt för dig. marcus, låt oss vandra natten vidare och dansa nakna tillsamans i en vattenspridare. marcus jag står chanslös och är evigt din.

over n out.


Candyman

sweet sugar, candyman, we dance all night.

jobbade i Landskrona igår, det var annorlunda, som att börja på mc igen, precis som första dagen, ha ha. men saknade eslöv och mina underbara mcarbetare. tillbaka ikväll, ska bli skoj.

pratade nyss med hästens ägare, om annonsen osv, har verkligen ändrat uppfattning om henne, tack för du ställer upp och förstår :) och att även du vet att det är fel det som händer. känns verkligen bra att prata med henne.

sjukt sugen på utgång, den sista kändes väl inte helt lyckad, kunde varit sjukt rolig. men hade faktiskt riktigt skoj i mellan åt när tankarna flög iväg för någon minut då och då. men nu är det löst iaf, och jag älskar dig mitt lilla hjärtegryn.

boende letandet fortsätter fortfarande, fan att det inte är fler människor som vill flytta ut ur sina bon. suuuckers!

ja, vi har ju sett dig sjunka lågt innan, men vafan? bara patetiskt och löjligt, skärp dig männsika. man blir bara trött.

och sen ska vi på roadtrip, tror nästan det kan vara om två veckor. jag har ledig helg, gjutet. szandra och anders ska också med, skit roligt. och z3an ska ut i det fina vädret och rasta sina hästar, moha.

nä, det är verkligen en bra dag idag. älskar det fina vädret vi har, och snart är det sommar, semester med anna och rikard, dom två bästa som finns. hoppas vi hittar ngt skoj att göra, uddestugan blev det ju inte så mycket av ;)

duschen kallar för en svettig människa som mig.

over n out.