vänner

nu sitter han och sjunger igen, skämt ur sin skrattande dvala. och du ber honom tystna igen, och låta händerna tala.
och han ler och förvandlas som pojkarna gör, när inget finns att teatra inför.
och han tror han är förälskad igen. det är så mycket i skallen. men när du säger, god natt kära vän, står du påklädd i hallen.
och du går och han krymper, som pojkar blir små när dom är nakna med kläderna på.
för du såg mer än min fåfängs gitarr.
du slet av en dräkt av en narr. och lät mina bjällror få falla. som nu när teater känns något befängt, i gryning när krogen har stängt, faller bjällror från alla.
men mörkret faller bittert igen. så han skrattar med ljuset. du gråter i tystnad igen, med alla häxor i huset.
och han ringer och säger, det mörker du ser gör att stjärnorna märks lite mer.
så, han sjunger sina sånger igen. och du ler åt hans iver. och när du säger det ljusnar min vän, ja då sitter han redan och skriver: ljuset blir större när natten tar form, och värmen blir mer värd i storm.
och du tog del av min fåfängs gitarr. du skrattade med enfaldens narr, två clowner som vrålade i natten. som nu när teater känns mer relevant, när det enda är mörkt som är sant, förstår jag dom flyende skratten.

du är så fin.

jag har ägnat min kväll åt att läsa och skriva om den arabiska folkvandringen år 711, jag måste säga att det är inte något som intresserar mig väldigt mycket men ändå häftigt hur det var, om det nu var så.
nu relaxar jag med lisa ekdahl och te. på teven i bakgrunden spelas någon obetydlig fotbollsmatch, det står 0-0 i 67:e minuten, snacka om torrt.
sagt och gjort drog jag till nova igår. jag skämdes när jag gick därifrån, jag hade så mycket saker med mig ut att jag knappt kunde bära det, och jag hoppades verkligen att jag inte skulle möta min far, han hade garanterat låtsats att han inte kände mig, men helt ärligt hittar jag inte mina höst/vinterkläder. någon har ätit upp alltihopa.
något som gör mig riktigt ledsen är att jag inte hittar mina röda vinterstövlar, why man? jag älskade dom, mycket.
jag saknar andrea. nu ska jag ha påtår och läsa om muslimernas heliga bok, koranen. men först ska jag och lisa lira lite gura.
nu står det plötsligt 2-0 i matchen, nummer 23 klackade in den i mål alldeles nyss, snyggt!

ps. jag och uffe kommer offentligt berätta att vi tar ett litet uppehåll, jag var där och slickade honom i örat, han sjöng sina vackra sånger för mig sen beslutade vi att vara ifrån varandra ett tag, få lite distans. jag tror det är bäst just nu, för oss båda. men jag älskar honom ändå.



jag tror han är en ängel

jävla dröm! varför drömmer jag dessa sjuka drömmar? dom förstör min dag. imorse vaknade jag och grät, härlig start på dagen!
han förklarade sin innerliga kärlek för mig, han var vackrare än någonsin och jag älskade honom förbjudet mycket. han dog. i bakgrunden av all sorg och smärta spelades james blunt - carry you home. jag ville också dö, när jag kramade hans döda, kalla hand och skrek att han skulle komma tillbaka. ambulansen kom, det rådde kaos på gatan mitt i natten. dom tog honom, jag sprang efter, ambulanspersonalen haffade mig och la en filt om mina axlar, jag skrek allt vad jag orkade. en man från ambulansen kramade mig och höll mig hårt, han klappade mig på huvudet och när jag tittade upp grät han också. min älskade var borta, jag ville ha hans famn!

idag skulle jag igentligen provrida en häst, men eftersom det av någon dum anledning ska regna idag får det ställas in till en bättre dag. och jag funderar starkt på att åka till nova istället, det var ju det där med höstkläder. idag är jag faktiskt ledig, och jag måste fortsätta plugga, yey!

gynning är singel igen, verkar det som. jag gillade aldrig hennes snubbe, hon som är så förbannat snygg och han som mest verkar slibbig.

låt honom veta att han är den enda du vill ha, öppna upp ditt fönster, ropa ner i gränden, högt så han hör, ropa att den kärlek är inget man förgör, ropa att den kärlek aldrig kan ta slut!

lisa ekdahl.

après moi

god afton!
inget vettigt att säga idag heller. bara spindlar överallt och jag vill skjuta mig själv, snarast. varför tror dom att dom kan flytta in här utan vidare? packa ni era små ryggsäckar och spring iväg igen vettja.
-nä vi tänkte bo här med våra äckliga ben som viker sig och som kan springa jättefort och med våra äckliga ögon som kan se allt du gör sen ska vi bygga räliga hem också, i ditt hem, kul va? grannar du vet.
jag vet att dom gör det för att jävlas med mig, dom brukar titta på mig och flina. "haha, ta mig om du vågar då!"

svin är vad ni är.

och när det inte är spindlar så är det plugg, plugg, plugg... plugg. om jag skulle plugga lite, sen när jag har pluggat, och sen ska jag plugga igen när jag pluggat. första dagen var det ganska kul, men nu, nja. antikens grekland år 309 före kristus känns sådär intressant. zeus, athilioens och allt vad fan dom ska heta, bara att stava namnet tar typ tio minuter. det är ju bara... tio veckor kvar.. jodåsåatte.

nästa helg är det premiär för lunds så kallat nya rockplejs, missa då för guds skull inte dirty passion som intar scenen runt 12 tiden, på natta då. trots allt så har dom sveriges grymmaste trummis, och dessutom en så het gitarrist som jag fått äran att pussa godmorgon så många gånger att du inte ens kan räkna dit.

men nu, flickor och herrar ska jag vina med linnea, i'm off!

helena

jag skulle kunna hugga av min högra arm för att vara lika bedårande vacker som helena bergström är i änglagård, gud vilken kvinna! man blir lika förälskad i henne varje gång. jag vill vara hon, och ha en man lika sexig som rickard wolff, raugh!
men jag är ju glad för att vara jag också, men jag är inte glad för att jag är sjuk. jag stör på mig på att du är ett sånt jävla svin, ett riktigt jävla as. människor som du borde avlivas, jag skulle inte tveka många sekunder innan jag sakta drog en kniv och la ett djupt snitt i din pung för att totalt, rått och iskallt kastrera dig, för mig är du inte värd mer än så. du och ditt stora flin som jag så gärna sliter bort, dina mjuka läppar som jag så gärna syr ihopa med en trubbig nål för att aldrig mer höra ditt kalla, hånande och vulgära skratt. jag skulle hoppa sönder din ståtliga bröstkorg som du så manligt och hingstakigt bär upp. vad är du för ett monster? vad finns där inne? du bär på en ondska och en dag vill jag totalt förnedra dig, bara för att jag vill.

när det finns män som hatar kvinnor är det inte konstigt att det finns kvinnor som hatar män.

vi spelade ut dom totalt ikväll och vann med 5-0, varför har jag svinifluensan och missar en helt fantastisk match? why man?! det är så inihelvetesjävlabragjort! 
heja Malmö!

jag drar, vi hörs.


skane

tjiling!
hemma från ett fantastiskt sthlm som bjöd på en underbar helg med älsklingen! och som dessutom gjorde mig vansinnigt sjuk, för igår trodde jag allvarligt att jag skulle dö på planet, det kändes som att jag var sekunder ifrån att min hjärna skulle sprängas i tusen bitar. det hände som tur var aldrig, nä.
idag planerar jag mest att ligga i min säng och tycka synd om mig själv. det värsta av allt är att jag måste börja plugga idag, fast det värsta med det är att jag måste ta mig ut ur lägenheten och gå bort och hämta min bok innan jag kan börja. därför tänker jag nu hitta ett offer som kan hjälpa mig och hämta min bok, jag tvekar dock ytterst på att någon vill komma in i min förpestade, sunkiga lägenhet. brevinkast? ja. tänk så är det svininfluensan...

män som hatar kvinnor, fy helvete vilken bra film! och jag vill inget annat än att se uppföljaren nu, nu!

jag har faktiskt inget vettigt att säga.
hej.

stark vändning

ledig dag, fantastiskt! jag sov orimligt länge, gick upp och spelade gitarr fram tills nu när jag insåg att jag kanske borde göra något. tror jag ska köra till pappa och ulla en stund, det var nog länge sen jag var där och jag tror jag saknar dom lite. då kan jag samtidigt hälsa på christian, som jag tänkt göra flera dagar. köpte ett jättefint gravljus som ska få pryda hans grav. så får det bli.

jag är sjukt sugen på att handla massa kläder, för jisses så mycket fina höstkläder det finns. raaugh, vad jag gillar höstkläder! dock innebär det inte att jag gillar hösten. nä.
jag tror bestämt att jag bara jobbar två dagar denna veckan, det är lycka. och på måndag börjar jag skolan, crajsi!

igår vann vi mot djurgården, 2-1. hett grabbar, så hett!

vi hörs.


stranger in my skin

jag har börjat leta hund, det ska börjas i tid för att hitta den man söker. givetvis finns det ingen annan ras än staffen som är intressant. varför nöja sig med trädtopparna när man kan hitta en riktigt stjärna. tittade runt lite bland kennlarna, varför ska det finnas så många? det lutar nog ändå åt joddricks, har dom lyckats föda upp en sån underbar hund som apollo så finns det nog inget att tveka på.
ni hittar deras hemsida här http://www.joddricks.se/
för övrigt är jag tokkär i afrodite, hon tog mig med storm när vi träffades för två år sen, vackra hund!

ännu en dag har passerat, imorgon ska jag till skolan, bara jag säger det låter det wierd!

du förtjänar hela himmlen!

samson

jag kan inte sova, jag är inte trött. jag är bara glad. ibland kan jag få ett lyckorus och en riktig feelgood känsla, för att jag har funnit min frihet och för att jag älskar den. den där känslan fick jag nu, jag är bara glad och det är det bästa som finns! då slog det mig nyss, att det är höst, och jag är glad och lycklig, hög på glädje, hög på självaste livet. då vet man att man har lyckats.
friheten är det vackraste jag vet. vi ska alltid gå hand i hand, jag ska alltid stå dig nära och aldrig lämna dig, älskade frihet.

andrea gjorde ett album på mitt spotify en gång, där fanns bland annat regina spektor, lyssna kära vänner, lyssna på denna fantastiska människa med denna underbara röst. lyssna, lyssna, lyssna och lyssna igen. o, hysteriskt vackert.


i lie

måste bara säga att gud så bra mariette är, hon har släppt en skiva som heter in this skin med ett så tråkigt artistnamn som maryjet. och lies beyond är så brutalt bra, det andra känns väl sådär.

och snart ska jag börja jobba, om det ändå kunde bli mer trist än sådär. men snart ska jag upp till darling, woho!

otippat!
saar vi.

just det.

glömde säga det, idag är leo på babysim.

lejon på gotland

jag hatar folk som går långsamt. jag är den helstirriga idioten som springer er i hälarna, lite som henke larsson fast inte alls på samma nivå.
imORGON ÄR JAG LEDIG, och jag gillar caps lock.
vi saar så, gullet!


you get what you give

god afton!
skulle mest bara säga hur bra timo räisänen är, och att jag ännu en gång glömt bort honom.
det är dessutom höst, märkligt nog är vi inte vänner i år heller och jag har börjar titta efter resa för att fly till solen och lyckan. o, jag vill till österlen också. nu!
en annan helt crajsi grej är att jag fortfarande vill bli polis, efter en tids intensivt funderande på om jag verkligen, verkligen på allvar, blodigt allvar vill så är svaret fortfarande ja, helskummt! här powerwalkas det varje morgon, det simmas i simhallen inför simtestet, det dras ut på runder av löpning och när det finns tid ska det läsas i tidningarna, alla de där tråkiga sidorna som ingen riktigt bryr sig om och som bara hoppas över, allt för min dröm, and i'm sooo gonna make it!

jag köpte ett par riktigt fab skor för ett par dagar sen, lila! jag blev kär direkt och utan minsta tvekan fick dom följa med mig hem! nyss slog jag ihjäl en spindel med hjälp av den lila skon, praktiskt!

idag kom det fram en gäst till luckan i driven och skrek:
-föddes du som hora eller det har växt fram genom åren?!
-ursäkta?
-hör du dåligt också eller vad är ditt problem, du kanske skulle åka till en läkare och kolla din hjärna för du verkar ju riktigt dum i huvudet!
-allvarligt talat, kom inte hit och skrik och kalla mig hora..
-du, jag är din gäst och du ska göra som jag säger och jag får kalla dig vad fan jag vill!
som det så fint heter "rann bägaren över" precis här för fröken lunderot, dra åt helvete din jävla arabjävel! förlåt för att jag säger sådär, men det finns verkligen gränser.
dom sa något om att man måste kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer som polis... jodåsåatte.

jb, idag var du riktigt obehaglig, varför gör du alltid sådär?
nu kanske jag skulle sova då. tack linnea för en uber grym kväll i lördags! :)

ring of fire

woho, det slog mig nyss att det är fredag idag, helgrymt! halvdåligt att jag ska jobba en stund, men natten är alltid så ung trots att vi börjar bli gamla. imorgon ska jag och linnet ut för första gången på många år, det kommer bli fab :)
och nästa lediga helg ska jag upp till älsklingen, för fy attans vad jag saknar henne!

men nu ska jag fortsätta spela gitarr, idag är jag så grym! det är jag och cash, vi är så tajta! jag och uffe har det inte så bra, jag är lite trött på honom och han är lite gammal och snackar massa strunt, men det kommer lösa sig, var inte rädda mina vänner.

saar vi!


polis, polis potatisgris!

god morgon!
jag tog visst sovmorgon idag, helt okej. jag har ju inte hundra saker att ordna med. jag har ju faktiskt hela 12 dagar på mig att samanställa min ansökan och skicka in. jag började med det svåraste, personligt brev. skriv lite om dig själv, dina intresse, dina tränings vanor och din bakgrund. berätta för oss, varför vill du bli polis?
ehm, varför vill jag bli polis... varför.. varför. därför att... därför att.. ehm. hmm. polis säger du alltså.. vill jag bli polis? ja, det är klart jag vill.. för att.. ehm, för att.. egentligen skulle jag inte ens behövt utveckla det, alla ser väl att jag är polis. som han sa; det skulle passa dig, fåordig och jävligt kall. men det är nog inte den ultimata bilden som passar en polisman. jag får nog fundera en stund till innan jag besvarar den frågan.
som sagt var jag på infomöte inför polishögskolan igår. och jag blev taggad ända ner i tårna, å, vad jag vill! hey, jag har hittat hem! hoppas jag. jag var backstage på polishuset igår, hängde lite i deras personal rum, ni fattar inte hur kaxigt det är i mina ögon. jag var som ett litet barn på julafton, waaaaow!
poliserna var helgrymma, berättade om massa viktiga och värt att tänka på saker.
 
"alla kan köra fort som fan, alla kan träna att bli en bra skytt, alla kan träna sin fysik för att kunna springa ifatt och brotta ner en buse, men alla har inte psyket för att klara av polisyrket. ena minuten ska du gå och plocka likdelar från en kvinna som tagit sitt liv framför tåget utanför stan, när du är färdig med det får du larm om ett litet barn på bara fyra år som blivit slagen av pappa och som just du ska åka och prata med och trösta, när ni är färdiga där stöter ni på ett fyllo ute på stan som ni blir tvungna att ta med till stationen, när du sitter där i baksätet med honom böjer han sig ner och spyr i knäet på dig. tänk då på att du redan har jobbat över tre timmar och inte ätit på nio, som polis måste du kunna hålla huvudet kallt, och klarar du det har du världens bästa jobb! fasen vad fel det kom ut, men tro mig, jag älskar mitt jobb och kunde aldrig önskat mig något annat, sök in bara och ni kommer aldrig ångra er"
han är den häftigaste polisen jag mött, jag ska bli som honom när jag bli stor!


jag och alf, sveriges häftigaste polis!


när du får oväntat besök.

seriöst! den sjukaste spindeln jag sett jag lyckats bryta sig in i min lägenhet, helt ovälkommen! och nått jävla gevalia kaffe har jag inte heller.
inatt satt jag i soffan och drack te och lyssna på elvis och plötsligt scwissa något förbi i ögonvrån, å, inte en till spindel! scwiss sa det en gång till in under byrån, vafan! jag fick tag i en ljusstake som mordvapen och ställde mig för att vänta på den, och den kom, och jag sprang. eller snarare tog ett skutt rakt upp i soffan, vad i helvete var det för ett äckligt djur?
där stog jag i soffan på mina darriga ben, svetten började pärla sig i pannan, hjärtat började slå mer och mer, sen sprang den över golvet en gång till, DIN JÄVEL VAD SJUKT STOR!
och gud så snabbt den förflyttade sig, först i ena hörnan av rummet och två sekunder senare i andra hörnan, där stog jag och tänkte här springer den jäveln precis vid mig och jag är helt ovetandes om var den är. jag stog där i mer än en timme, helt dyngsur av svett och gråtandes av rädsla, och ingen kunde jag ringa för mobilen låg ute i hallen och dit kunde jag inte gå.
min sista tanke var att jag helt enkelt fick tända fyr på något så det började brinna i lägenheten och förhoppningsvis skulle någon snälll själ larma brandkåren så dom kunde komma och rädda mig. sen slog det mig att det var mitt i natten och det kanske inte var någon som skulle se att det brann, så med lite otur kunde jag brinna inne och dö, och det kändes lite överdrivet för en spindel.
så då fick jag helt enkelt ringa polisen så dom kunde hjälpa mig, men efter en stunds övervägelse var jag inte beredd på att hamna på psyket och bränna alla mina chanser att någonsin bli polis själv för det där monstrets skull, dessutom låg mobilen fortfarande ute i hallen, så det hade ändå aldrig gått att ringa.
så min sista utväg blev ju att hoppa ut genom fönstret, men bara jag tänkt tanken blev jag rädd för mig själv och istället tog jag sats, klappa mig själv benen och sa: okej, det här går fint, nu jävlar. ett steg ut på golvet, ett till. huvudet snurrarde runt som på en uggla för att hela tiden hålla koll så att spindeln inte kom för nära. sen var jag i rak linje att bara kunna springa rakt ut genom dörren.
så jag tog mina sista darriga steg i en väldig fart, fick tag om nyklarna på hallbordet och slog igen dörren så hela huset skakade, äntligen ute! vafan gör jag nu? här står jag klockan 3 på natten i bara trosor och ett linne, barfota och det pissregnar ute. hjälp..?
hoppade in i bilen och började köra till mamma, och då slog det mig, tänk så har jag lyckats få med den ut ur lägenheten och in i bilen? här sitter jag i mörkret och ser ingenting, den kanske går där nere vid fötterna? tvärbroms och ett kasst ut ur bilen, tände alla lampor och började leta i hela bilen, och då ska ni veta att det fortfarande pissregnade, att jag fortfarande inte hade några skor och knappt några kläder. jisses, tänk om någon sett mig.
när jag väl kom till mamma vaknade hon och frågade vad jag gjorde, jag svarade att jag ska sova här.
- har det hänt något?
- skratta inte nu mamma, men det var den sjukaste spindeln i min lägenhet.
- du måste skoja med mig?! du kör inte klädd sådär mitt i natten för en spindel? kunde du inte bara släppt ut den?
- godnatt mamma.

jag går inte in dit igen förens någon tagit ut den, och då ska den vara död och det vill jag ha bevis på. min bror bara skrattade åt mig och vad jag vet innebär det att han inte vill hjälpa mig. så nu försöker jag få tag i pappa, han måste hjälpa mig, även om han också kommer skratta så kanske han gör det ändå, för han vet hur psykiskt instabill jag blir när det kommer till spindlar. snälla pappa..
nä, om man kanske skulle söka hjälp, det hade underlättat, åtminstonde hade jag inte behövt fly mitt eget boende mitt inatten fler gånger.
men först ska jag gå på infomöte inför polishögskolan idag, tror ni det är värt att nämna på intervjun att man har grov spindelfobi, man ska ju vara ärlig, men vad jag vet tar dom inte in några psykfall.