hoppsan

ojdå, nu satt jag här och kom på en sak som inte alls var bra. hade jag visst glömt bort lite.
nu får jag nog lägga på min charm igen ;)
work to do, later!

spåtant

aaaaaaaah! nu har jag varit och spått mig, sjuuuuukt scaaaaary! kanske det läskigase jag gjort i hela mitt liv. tror man inte på det innan så gör man det då. hon satt och berättade allt om mig, utan att jag sagt ett ord, det enda hon frågade var vilket år jag var född, sen sa hon själv att jag var född i början av augusti, någon gång mellan den första och den fjärde, (ehm ja?)
jag har en otroligt vacker aura och jag är en mycket öppen människa, ibland lite för mycket och jag släpper in för mycket människor ibland, när jag träffar folk så ska jag följa den där magkänslan jag får, anledningen till att jag inte följer den är för att jag har svårt för att lita på folk, och jag tycker själv att det är jobbigt så jag blundar för magkänslan och hoppas på att jag har fel.
min mamma är den som vakar över mig och beskyddar mig, alltid! 
jag har en dröm sen länge tillbaka om en utbildning, och tiden är inne för det nu, det finns goda chanser att komma in nu, tidigare har du inte haft åldern inne. utbildningen är ungefär på 5 år och jag kommer bli stor inom mitt yrke och även politiskt involverad i framtiden. (Jo, har ju drömt ett tag om att bli polis, men kan ju inte söka innan jag är 20, vilket jag blir nu.. )
din tid är inne snart, inte riktigt än men den kommer, du har haft en tung tid sista månaderna, det går upp och ner för dig hela tiden och du hoppas ofta på att dagen ska vara bra. du åt tabletter för en tid sedan för din nergång, men du har slutat med dom nu. det håller på att vända för dig och du växer dig starkare varje dag. du måste ta vara på tiden, och du borde göra allt du drömmer om. det största i den närmsta framtiden är resor, du vill ut i världen. och det första jag ser är italien, du har varit där innan och längtar dit igen, och det kommer bli många resor dit.
du har levt många, många liv tidigare, upp mot 40 stycken, vilket är ovanligt. det du lever nu är ditt första i sverige. många av dom har du levt i Europa men även ett par utanför. Italien är ändå där du har levt mycket och det är stort för dig och sin själ.
det finns redan en man, ni har kanske träffats, om inte annat så finns han omkring dig. Han är inte svensk, kanske italiensk, men inte svensk iaf. han utbildar sig till något. ni kommer få 2 barn, långt in i framtiden. barn känns skrämmande för dig nu och du är inte intresserad av det nu, men innan du fyller 30 har ni fått ert första barn. du kommer träffa mycket folk, och mycket män i din ungdom men du tröttnar på det mesta. precis som du träffat någon nyligen, som stärkte dig mycket på din väg, men som du tröttnat på, dock kommer ni att ses igen flera gånger i livet.
ditt liv har fått en nystart ganska nyligen, innan det var du instängd i en låda vilket gjorde dig väldigt irriterad, ni längtade båda efter frihet. han är född i februari och han tänker ofta på dig. du gav honom för mycket av dig själv. skulle ni båda gett varandra friheten ni behövde skulle ni leva ett mycket kärleksfullt liv tillsammans.
din pappa har något som tynger honom, han har ett tryck över hjärtat och du borde be honom kolla upp det, det kan vara stressrelaterat. (?)
på din mammas sida har du en väldigt intressant släkt och ni borde forska mer om den. (kan man säga om vem som helst)
du har två änglar som följer dig, den ena är en äldre kvinna som varit med dig sen tre års ålder, den andra är mer ditt medvetande (?)
du är ett stjärnbarn, och det borde du ta till vara på, du är här för att vara speciell och utmärka dig själv, något du kommer märka mer av i framtiden.
du är en väldigt stark människa, men väldigt känslig. du har svårt för att visa människor vad du bär innombords och håller gärna det för dig själv, vilket inte alltid behöver vara fel. du har ett hårt skydande skal runtom dig, därför kan människor du träffar känna dig som ganska hård, men det är inte din avsikt.
din kropp är mycket skör, och det kan hända att du kommer få problem med ditt skelett, vilket har visat sig ibland även i din ungdom (eeh, jaa?)
du får ställa 5 frågor om vad som helst, varssegod.
en vän till mig gick bort för en tid sen...?
ja, det är en man, lång, blond, smal, väldigt trevlig och skämtsam. han gick bort för ungefär 7-8 år sen i en bilolycka, han dog ganska omedelbart. han har det bra, jätte bra. han är också väldigt stark, ibland hälsar han på men det händer inte ofta. han undrar om du inte märkt att han varit hos er? han håller upp en klocka, vilket kan betyda att tiden inte är inne, för honom eller för dig. 
(dom andra frågorna håller jag för mig själv) 
du kommer flytta snart, innan september troligtvis. (som det ser ut nu kommer jag lämna lägenheten första september)

skriver mer senare, måste lugna ner mig lite :) ha ha, pratade med viktor precis, "aa, men jag har ju lite italienskt blod i min släkt" ha ha!

later bitch!

spider

fint väder vi fick idag, är det bara för att jag råkar vara ledig någon timme nu på dagen då, ellor? ja, då tvingas ju jag åka ut till nova och handla massa. först ska jag springa ner till tvättstugan och se om där finns någon  tid ledig, måste verkligen tvätta. borde nog städa också, ligger fortfarande chipsbitar överallt från en viss kanadensare.

ooh, just det. det jag fasat mest för sen jag flyttade in här, spindlarna. igår kom den första, när jag stog ute på balkongen och rökte, kommer den dinglandes ner i sitt lilla rep och tror att den ska få komma in i min lägenhet, nä du ditt sär. tur var den inte så stor, typ som en kraftig långben, så slängde min lilla ljuslykta över den och krossade benen på den sen lät jag den stå där. den står fortfarande kvar uppochner vänd så jag antar att den inte kommit ut, undrar när den ska dö?

later

mors dag.

idag är det mors dag, har ni väl inte glömt? kom hem för en stund sen efter en god middag hemma hos mamma :)
och nu sitter jag här, men min nya laptop, lovely! vad var det jag sa? den är super fin, och söt, precis som jag!

idag på jobbet såg jag ett par, typ i 20-23 års åldern sitta på uteserveringen., sådär jätte kära. satt och kramades och pussades och klängde på varandra hela tiden, kunde verkligen inte låta varandra vara, utan ville bara vara nära. då känner jag bara "aaaaaaarhhh, du kväver henne!" låt henne vara, du ser väl att hon inte får luft? fick verkligen en jobbig känsla där. ville bara gå fram och slita henne ur hans armar och säga åt henne att springa, du är fri! flyg som en fågel! men det kan man ju inte göra..

hoppas det är fint väder i morgon, då ska jag åka ut till stranden, läsa min underbara bok, vara själv och bli ännu mer brun, sooounds gooood!

längtar som ett as att få träffa mitt värmländska hjärta igen, soooon baby :) ska nog slå han en pling nu faktiskt.

later bitches!

du är en blick, och den är mörk och den är varm.

hemma igen. har varit hos min mor idag, solat och läst böcker och jag är nu brunare än både patrik och mamma tillsammans, vilket aldrig hänt förr, och kommer kanske aldrig hända igen :D
körde in om min kära pappa på vägen hem, pratade lite skit och kolla på berg. alltid lika trevligt :)

och andrea har tagit sin examen nu, tjohoo!

hade en ganska märklig natt faktiskt. lite efter tre stormar han in genom dörren och är nästan lika hög som turning torso, nämen tjena på dig med. sen hände det något märkligt och du visade en sida som verkligen skrämde mig. man lär sig av allt, aiighht? men du kan inte rädda världen genom att gå och plocka upp fimparna efter mig, även om du tror det. och även om jag skulle sälja mitt världelösa DS som jag aldrig använder och sen skänker pengarna till en sydafrikans familj som kan köpa mat för tre år frammåt, så räddar jag ändå inte världen. fuck you.

så imorgon när jag sitter här och skriver vid den här tiden, skriver jag med min nya laptop! yeeeah baby! jag älskar min mamma för att hon skämmer bort mig ;D

det var något mer.. men minns inte riktigt. öppning imorrn så dags att sova snart, men först en film.

later bitch!

som jag sagt att jag vill ha

måste säga att jag är sjukt grym på att uppdatera min blogg. nästan varje dag, det är imponerande, iaf för fröken lunderot.
klockan är 01.32, jag sitter i min fantastiska lägenhet, som jag är upp över öronen förälskad i, lyssnar på min underbara musik, är allmänt sunkig och borde sova. det största problemet är att jag inte är det minsta trött.
har varit en sug dag på jobb idag, det mesta har gått dåligt och dom är så jävla slöa i köket, eller iaf segare än segast. ibland börjar man nästan undra om dom föddes igår, men det vore ju märkligt. och sen har jag varit på ganska dåligt humör också, kan bero på det också.

men i morgon är jag iaf ledig, hoppas på ännu en strålande dag. för idag intog vi stranden, och jag brände min rygg lite. autch! så hoppas på ännu en strand dag med mindre brännande. weaaard!

igår slog jag nytt rekord också, eslöv mcd-lund lokföraregatan: 9 min, vad gör man inte?

nä, känner väl att det räcker där.. kanske.
bjuder på någon bild också, bara för att jag är så snäll idag, moha!


image18
det svenska vattnet var för kallt för honom.. :)


later bitches!





India

Easy like Sunday morning, like an angel callin, he's taking me all in,
I'm embracing him with my skin, like a pillar of light a vision
of light and he's so perfect that I couldn't picture him if I tried,
see some may come some may go but I'll but I'll follow you
where ever you go your the perfect mate for my soul and
I know why I lose control, I lose control whenever I'm around you.

Cause you've given me your hand and thats
more than enough your glance is like jumpin in the river of Jordan
purify me baby, when I'm taking your hand and thats more than enough
your glance is like jumpin in the river of Jordan purify me baby.

its like summer time always like its sunny out all day,
when ever you smile sweeter than momma's homemade
I thought every man was made the same way,
but in a world of smoke and ashes boy you are
milk and honey see some may come and some
may go just fill me up with your love you're nourishment
to my soul and I know why I lose control, I lose control
whenever I'm around you cause you've given me your hand and that's more than enough.

Bästa låten på länge, länge, lääänge! ♥

inatt bodde jag och viktor granne med Magnus Uggla i en husvagn på en camping, du är för go mitt värmländska hjärta!



ps. på tisdag ska jag gå och spå mig, tio minuter över elva. scaaaaaary! 

Brist på vettig sysselsättning.

ÄR DU EN RIKTIG TJEJ?
alla tjejer som ser, gör listan!


[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 6

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[x] Du solar hellre än att bada.
totalt: 6

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[ ] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[ ] Mjukisdjur
totalt: 6

Du shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[x] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[x] Sisters

totalt: 5

DU SÄGER OFTA:
[x] Whatever
[x] Oh my god!
[x] Vet inte
[x] Cuite
[x] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta
[ ] Fabulous
totalt: 8

DU LÄSER:
[ ] Frida
[x] Cosmopolitan
[x] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[x] Solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash 
totalt:3

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[x] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 5

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[ ] Top Model
[ ] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[x] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[x] OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
totalt: 3

DU TYCKER ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Charey
[ ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[ ] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
totalt:1

TOTALT: 29

får du: 0-20 mer pojke än tjej.
får du 20-30: pojkaktig tjej.
får du 30-40: rätt så tjejig.
får du: 40-50: du är en tjej!
får du: 50-60: du är riktigt flickig

Vilken överaskning, jag är en tjej.. Tjohoo!


Bed of Roses

God kväll!
Utgång igår, Herkules bjöd på ännu en trevlig kväll. Måste nog säga att det blev lite mer än bara salongsberusad, vet inte hur eller varför men roligt som tusan var det iaf! Efter en stor cola och en choklad donut på Mcdmårtenstorget mådde jag inte jätte bra och mitt största bekymmer var hur jag skulle kunna resa mig upp och även bli stående, men häpna och se, det gick ju super fint. Mötte upp honom utanför tror jag, och sen hade vi hysteriskt roligt på vägen hem. Andrea skrattade ÅT mig, och jag skrattade MED henne, ha ha!
Väl här hemma sjöng han och jag kareoke med varsen sked i handen, tur att ingen såg oss, ha ha! När solen började glimta in genom fönstret somnade vi gott till världens finaste kärlekslåt, moha!

Ledig helg och jag hade bestämt att det skulle bli stranden idag, oavsett väder. Sjukt kyligt och massa kalla vindar klädde vi på oss massa kläder och begav oss ut till Lomma. Insåg ju jag ganska snabbt när jag kört en bit att jag kanske inte var helt duglig till någon bilkörning så tidigt så blev ett snabbt förar byte sen iväg igen. Kan säga att det var gaaanska kallt där ute, man var väl inte sugen på ett dopp direkt. Men mysigt var det.

Jag har sovit bort hela kvällen, happ. Får slå en pling till Andrea my dear och se vad hon har på gång.
I morgon måste det bara bli bra väder, så vi kan åka till stranden och sola, kanske till och med bada..?
Borde kanske rida i morgon också.. om jag känner för det då.

Gårdagens:
"Nä, skål för huss, och då menar jag inte hus."

image15
Axel, Andrea, Elin, Andreas @ Herkules

image16
Såhär söt är han på morgonen :D

image17
Såhär kallt var det..


over n out bitches!

Jo, glömde ju säga det. Att äntligen, två år senare börjar det dra ihop sig till värmland! Det är ju sjukt skoj!

anna

dags för uppdatering? trots att jag inte har tid att skriva igentligen måste jag ändå slänga in ett par rader.
livet är allt härligt, jag sitter här i min nya underbara lägenhet som har allt och lite till. kommer bilder snarast möjligt :)
miss blue låten spelar i bakgrunden och solen strömmar in genom fönstret, balkong dörren står på vid gavel och man kan höra alla barnen leka utanför :)
jag är ledig idag, ska åka och handla lite nödvändig näring, sen måste jag ut till min kära häst, gud vad jag saknar honom min lilla ängel! så lånar honom idag en stund och rider en lång runda i det fantastiska vädret, det ska bli skönt.
insåg för någon dag sen att det var evigheter sen jag hörde något från anna, vid närmare eftertanke så tror jag faktiskt att hon är i Uganda just nu, kanske därför hon inte svarade när jag ringde ;) men iaf min kära, jag saknar dig så ring mig när du är hemma igen, det finns en massa uppdateringar som du missat, hö!

jag borde raka mina ben, en dag. drömmde inatt att jag hade sån extrem hårväxt på mina ben, det var lite äckligt. tur det bara var en dröm faktiskt.


nä, en cigg på balkongen i min brassestol sen måste jag köra, och med tanke på bil så har jag fått parkeringsplats också, precis utanför dörren. min kära granne hade en tom plats, så fick hyra den av honom, det var ju snällt, och med tanke på det så lät han ganska het i telefonen, tror jag ska springa på honom en dag här utanför och sen fråga honom: "vill du följa med upp på lite, ehh, ehh, vad heter det, eh." ha ha ha!

elin går i flipp flopp köpte sig en tipp topp

du drömmer om något fint, jag ser hur du små-ler och om du var vaken så skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig, men du, jag ger dig min morgon.
well, 20 dagar kvar. suuug.


kärlek.