bråte

idag har jag hittat bevis på att mänsligheten är totalt helt rubbad! synd bara att jag inte jan visa upp mitt bevis såhär offentligt, men det känns tryggt för mig att veta att det är mänskligheten det faller på och ni kan ju bara lita på mitt ord om ni känner att det är till någon hjälp.

igår gick jag och andrea ut och skulle ta ett glas vin, det blev två, tre, fem? vi försökte lösa världsproblem och om vanligt lyckades vi sådär. men det var en fin kväll, som alltid! :)

och idag skrivs historia! det är en historisk dag mina vänner, min söta sugardaddy är ett steg närmare friheten! congrats.

jag har funderat på att ställa upp i någon tävling om titeln som världens mest tankspridda och förvirrade, för jag skulle garanterat ta hem första plats. ständigt och jämt gör jag av med saker, lägger dom på något bra ställe och har absolut ingen aning om vart fem minuter senare. ett bra exempel är min kamera, först tog jag massa fina foto och skulle hem och lägga in dom på datorn, men hittar inte sladden som troligtvis lagt på någon bra ställe. och jag har letat, och letat precis överallt men hittar inte sladden så skulle låna pappas istället så jag kan få in bilderna, men nu är hela kameran borta. wtf?! har letat överallt, även efter den, men den är som bortblåst. ni kanske kan föreställa er alla mina vackra foton istället? den stora frågan nu är bara om det finns en sån tävling?

iaf, igår på min lediga dag var jag sjukt effektiv! först ut i stallet, pussa på prinsessan och snacka lite med sara, efter det blev det solning och givetvis brände jag mig som attans! efter det köpte jag mig en ny dammsugare, en ergorapido! helt lovely. anmälde mig även till historia kursen och till högskoleprovet, ibland är jag bara en helt fantastisk människa!

imorgon kommer det en dag jag längtat länge efter, för denna fröken ska åka och hälsa på min lilla, lilla söta ponny. och det vill säga min första häst, columbo. imorgon vet jag en som kommer stå modell iaf, han ska fotas från alla vinklar den fantastiska prinsen. om jag hittar en kamera vill säga.

annars ska man inte klaga.


i'm sorry, he's mine

god eftermiddag.
kan börja med att meddela att jag inte lärt mig spela gitarr än, jag har inte ens börjat. däremot lägger jag en massa tid på att träna, och jag vill inte sitta och ljuga och säga att det är kul, mestadels för att jag blir så uttråkad, dock överväger det positiva att det är så grymt när man är klar och går därifrån. och jag menar ska jag en dag bli polis och brotta ner massa feta fyllon så kan det väl vara bra att ha en muskel också? och vad gör man inte för alla dessa drömmar.

igår var vi iaf ute, en del av mcdcrew, andrea och jag. mycket trevlig kväll även fast vi var på herkules, och man undrar om dom verkligen har tagit sina mediciner. jag kan aldrig tänka mig det. men vi träffade iaf en kändis, tevekändisen Peter Forsberg från bonde söker fru, han var precis lika hotstuff som han var i tv, jävligt synd att han är gay, eller synd och synd, kul för honom men värre för oss flickor som inte kan göra mycket mer än att titta utan större framgång. och det är ofta det är sådär, gay killar som näsan har allt man kan begära. och det absolut bästa med peter är att han är hästkille, det är förbjudet att begära mer än så för det är det bästa du kan få. jag är nog lite smygkär i honom nu, så peter om du känner att du plötsligt inte vill hooka med killar, slå mig en pling och jag är i flyinge på fem röda.

häromdagen när jag kom hem från jobbet höllt jag på att trampa rakt i ett marabou digistive choklad:
Upp med humöret!
höstät, det gör jag!
det blir bättre snart.
puss och kram vi ses på stan
Rögarbråte.
vad gör ni som inte har en sån fantastisk vän som andrea?

det ligger och vippar, snart slår det över, snart kommer det, jag känner det på mig. för jag är definitivt färdig.

nu väntar en dusch.

kärlek till er alla!



hetingen själv.

det krävs så mycket mygel för att verka normal

god kväll.
först och främst, grattis till min kära bror som fyllde år idag! det bjöds på tårta och kaffe och han fick en klämma till gitarren, jag vet, det heter något finare fick jag lära mig men jag har glömt vad. och när vi ändå pratar gitarr, idag bestämde jag mig för att lära mig spela gitarr också, ska tydligen vara hyffsat lätt och med lite hjälp så ska vi väl fixa det med.

och sen, hur har det kunnat undgå mig att dom visade solen i ögonen - en film om lars winnerbäck ikväll? jag hann iaf se den sista halvtimmen. har jag någongång sagt att han är min gud, om inte så kan jag säga det nu. vackraste, vackraste lasse! finns det någon människa som kan beröra så djupt? han är utan tvekan det absolut bästa jag vet, att höra honom berätta om så visa saker, eller lyssna på hans musik gör en på något sätt hel i själen, det är som om hela kroppen läker och man får en sån stark inre glädje. kan tyckas låta helsjukt, men det är helsant i vilket fall som helst. jag försöker finna ord för att beskriva, men det är så svårt. jag hoppas aldrig han slutar göra musik för då skulle min värld gå under. och nu längtar jag bara efter ännu en winnerbäck konsert för det är det vackraste jag kan vara med om, år efter år! nu låter det som jag är tolv igen och ligger hemma och gråter för att jag inser att jag aldrig kommer få gifta mig med sångaren i något hippt pojkband. men har du någongång lyssnat på winnerbäck förstår ni vad jag menar.


för övrigt är det mest sug. hela helgen har varit en enda stor sug. jag är trött på allt som har med lagom att göra, att vara nöjd. jag klarar inte av det, lagom. vem du nu än är som kommit på något så dumt. men kan ju finnas dom som behöver det, jag behövde det också, vi kanske alla gör det. men nu har det smugit sig förbi mig, och jag har knappt märkt det själv, men nu är jag färdig. jag är färdig här och därborta och jag är framförallt färdig med dig. för ungefär ett år sen hade jag en tro om att bryta ner sig själv, trampa på och skrapa ansiktet i gruset för att någonsin komma tillbaka, för att orka lite mer, för att bli lite starkare och för att bli färdig. är vi där nu eller är det bara en illusion? eller har jag bara helt tappat det och har svårt för att se det med blotta ögat?

en riktig, riktig skit dag. jag kanske super mig full och förlorar mitt fokus och drömmer vackra drömmar om mitt värmlänska hjärta.

carpe diem.

ps. jag har tagit mina mediciner idag








ice, ice baby

god kväll!
ollan är sjukt, eller förkyld får jag väl säga för det verkar ju inte som att förkylning räknas som sjukdom enligt min omgivning. spelar ingen roll. men det känns iaf inte alls okej såhär tre dagar innan mönstring, provade träna lite idag bara för att se och jag höllt ju på att hosta upp lungorna och spy ut dom på det kalla golvet, så helt okej var det ju inte.

känner mig allmänt sunkig när jag sitter här i mina mjukisbyxor och en blå tröja från gb som det står: "jag älskar glass" på, tråkigt nog att jag inte har något glass hemma, det beror på att jag inte tycker om glass och även på att jag inte har någon frys så den skulle smälta så fort då, och smält glass är ju det äckligaste som finns. så nån glass älskare det vet jag inte om jag är, men tröjan bär jag stolt!

jag är sjukt sugen på vin en lördagkväll som denna, jag vill skvallra med andrea nere på ariman och skratta åt allt sjukt i livet. men jag var ju sjuk visst, så kanske blir en film då, minst lika kul, oooh ja, som det svänger om hemmakväll mt med film och godis.. (?!) in my ass!

ja, det är väl ingen hemlighet att jag är en iskall jävel, och jag har upptäckt ett syndrom som stör mig så mycket. det här med att mysa, vad fan är det? jag har hört flera gånger sista tiden, att man bara kan vara hemma och mysa, dricka vin och mysa. gör folk sånt? vad kul ni verkar ha det. nu påstår jag inte att jag har det så kul alltid, med tanke på att jag sitter och skriver  min blogg så kan jag inte ha det så kul just nu. men mysa?! det kliar i hela kroppen och jag får nästan hjärnfrysning när jag hör det. och då menar jag speciellt när mitt motsatta kön säger det, en man borde väl vara lite manlig på något vis, och det kan väl ändå inte vara manligt att säga att man ska mysa, eller är jag helt fel på det? och då kommer följdfrågan, tror ni män att kvinnorna vill höra det där, så kan vi dricka vin och mysa med täcke och filtar och allt vad det ska vara? jag vet inte, det kanske finns dom kvinnorna också, men tro mig, jag är inte en av dom.
dock, kan jag tillägga för att ni inte ska tro att jag inte tagit mina mediciner idag, det finns undantag när fröken stål är mjukare än det mjukaste lambi pappret, ibland kan hon också vara som en enda stor bomullstuss, men det vet ni redan, ttrots att jag inte kan räkna till alla dom gångerna jag fått höra: fy fan, vilken iskall jävel du är!

slut för idag, tack för idag!

ofantligt mycket  ♥


när man börjar undra

fuck you - i'm from skåne.hell no! fuck you skåne - you sucks!
skön start, jag skulle kunna känns mig så där agressiv och ha det där titta-inte-på-mig-eller-prata-inte-med-mig-och-om-du-gör-det-kan-jag-inte-ansvara-för-följderna humöret som jag kan ha lite för ofta.

men jag sitter bara här, rakt upp och ner, dricker vitt vin som jag kyler ute på balkongen så mina grannar kan se mig varje gång jag ska gå ut och fylla på ett nytt glas. jag varvar det med kaffe och sen trycker jag i mig choklad av den godase och finaste sorten. ovanpå allt lyssnar jag på de tungaste nirvarna låtarna så högt att jag börjar få ont i både huvud och öron. vad sa du? om jag är bitter...? vadå, hur tänker du nu?

jag har städat hela lägenheten, vilket jag började med igår när jag anlände till mitt hem efter några fantastiska dagar i värmland. insåg ganska snabbt att jag var för ofukuserad för att klara en sån simpel uppgift som att städa då jag bara flyttade en sak från ett ställe till ett annat ungefär tio gånger så jag blev less på mig själv och målade en ny tavla istället och lyssnade på kärlekslåtar tills klockan var långt över barnet och insåg att jag måste sova.

jag kan inte beskriva det, det är en hemsk, underbar, stressande, förvirrande, trygg, värmande, uppgiven, fantastisk, chockerande, glädjespridande känsla. sa jag hemsk? sa jag helt underbar? som en bal på slottet.

så vem fan är det som vänder vindarna? jag skulle nog allt vilja ta ett snack med den grabben för snart får han bestämma sig. ena dagen blåser det hit och andra dagen dit, hur ska du ha det egentligen?

nu kom det ett sånt där lyckorus genom kroppen igen, och ibland börjar jag undra om jag går på nått heavy shit eller om jag bara är sjuk i huvet? jag vet vad ni tror så ge mig inte den blicken kära vänner.

nu skriker kurt cobain att han vill bli våldtagen också, den killen har nog inte alla hemma så jag springer från honom nu och dricker vin med my love nere på ariman.
hejdå