jag sa: kom älskling, vi går.

idag är en riktig winnerbäck dag, lyssnat massor på honom idag. så många kloka ord, så vackra texter. just nu rullar "dom tomma stegen". hade nästan glömt vatten under broarna, inte lyssnat på den skivan på länge. plockade fram allihopa för några dagar sen. han är min hjälte, dag efter dag!

fel på njurarna igen, vaknade i morse, kunde ta mig ut till köket sen kom de som ett hugg i ryggen, smärta! ringde till min kära far, då gjorde det så ont att jag var tvungen att gråta en skvätt, han kom hem och gjorde frukost till mig, sen bar det av till sjukhuset. gick ju riktigt snabbt idag, bara 1½ h, skönt. tyvärr var jag inte tillräckligt sjuk så fick komma tillbaka i morrn igen, stabil sjukvård! anledningen till att jag har ont i magen var för att jag rökte för mycket, drack för mycket kaffe och stressade för mycket, happ.

vad kan man säg? man vill ju inte blicka bakåt. jag blir inte förvånad, inte ett dugg, inte av dig. man kan förvänta sig precis vad som helst. det kanske är en grym grej ändå. man ska ju inte klandra dig, vad fan hade man själv gjort igentligen? vi borde nog inte klandra dig igentligen, det är ju en tuff värld vi lever i, eller hur? det är ditt liv, gör vad fan du vill. jag respekterar dig anyway. säg aldrig så igen, det gör ont i mig än, jag ville verkligen vara din vän.

inte så trött idag, tänker för mycket. nog det som är mitt problem. om man kan han en inre stress så är jag nog väldigt stressad. saknar mamma, saknar sutte fruktansvärt, saknar broren min, saknar la family. ingenting är som förr, det finns inget trygghet längre.

usch, ska inte beklaga mig så mycket, det finns fan dom som har det 100 gånger värre. btw, anna har sökt utbildning, lite överallt i vårt land. och drar hon, då drar jag med. no way utan anna, you're the best :D blir nog inte förens till hösten. undrar hur det blir med bejb's utlandstjänst, tänk så åker han? vågar väl inte ens tänka tanken.
nu plingade telefonen, happ.

ska ta en cigg, borsta tanden, lyssna lite mer winnerbäck, kolla en film, sova en stund och sen kommer sweetheart hem igen : )

sov gott.

Elin - Med smärta i njurarna.


saknad och tomhet.

♥ fy vad jag saknar dig nu, min älskade. jag har då alltid trott jag tagit rätt beslut, visst har jag saknat dig och funderat. första dagen idag, 2 år senare känns det så starkt inom mig att det var fel. du skulle ju vara hos mig, tills döden skiljde oss åt. svek jag dig? visst  lovade jag dig, att du alltid skulle få vara hos mig, varje dag skulle du vara trygg och jag skulle finnas där varje dag, hos dig!
det är en obeskrivlig känsla, det finns ingen som du, aldrig kommer jag komma i närheten av någon som du. tror inte det går en dag utan att en tanke flyger iväg till dig, bara undran hur du mår.
minst ett halvt år sen jag var hos dig sist, jag kan stå där i stallet, bara titta på dig, beundra och drömma, fundera på hur något kan vara så vackert. stryka dig ömt på halsen och berätta hur underbar du är, pussa dig lätt på mulen och känna lycka för att få vara dig nära.
en tår rullar nerför kinden, det tomma hålet i hjärtat du lämnade efter dig svider hårt inatt. hur kunde jag ta ett sånt dåligt beslut, det sämsta för mig, men kanske det bästa för dig? borde inte jag vara en bra människa då? om jag sätter hästens hälsa, välmående och lycka framför min egen?

hon är en riktig ragata, en tjock obehaglig typ på två korta ben, vajar fram för att kunna gå och det är lättare att hoppa över henne än gå runt om. är 40+ och bor fortfarande hemma. akta er för henne - carina jönsson at cesam arabians - en av de obehagligaste typerna du mött. tvi, tvi, tvi!


carrishmah - min prinsessa, oavsett vad, time after time.


Elin - en tår rullar ner för kinden ikväll.
(okej då, det är lånat  : ) )