prinsessor

oh, har hittat en riktig liten pärla! ibland bara vänder vinden.

den här vackra lilla prinsessan ska jag provrida på söndag



antar att ni inte är speciellt förvånade över att det är en vit arab, en sån har jag ju aldrig haft förr ;)

the notebook

två inlägg på en dag kanske känns lite overkill men jag skulle bara tipsa er om den absolut bästa och vackraste kärlekshistorian någonsin - the notebook. hon är så magiskt vacker, han är obeskrivligt söt och deras kärlek är det underaraste vi någonsin skådat.
http://www.youtube.com/watch?v=S3G3fILPQAU
ja ni kan ju själv kolla alla fantastiska klipp på youtube




bottenfryst i mälaren

good morning.
känner att jag fortfarande inte riktigt återhämtat mig från helgen, eller så är det värdet som gör mig så tråkigt trött. igår var iaf den absolut tröttaste och segaste dagen på detta året iaf. och där var inte en enda som kunde berättat för mig att man skulle ställa om någon klocka?! så där stog jag på jobbet en och en halv timme innan jag började, congrats! läste tidningen tre gånger, drack lite cola sen kom marcus på besök och fika.

det jag skulle komma till var att min kära syster kommer hem i februari :) jag kan faktiskt knappt minnas sist jag träffade henne, vilket känns helt galet. även fast jag tror att hon inte riktigt längtar hem i din bitande kylan i februari så ska det bli kul att se henne igen!





måste bara få med den här också, vart min kära bror hittat den är en gåta. men iaf, här står vi små barn hos mormor och morfar, kanske vi bakar något?


du får ingen tröst av din inre röst, den vill knäcka dig varenda höst

tuppen den gal verkligen sent idag, man kan säga att den tog sov morgon ända fram til 14, dåligt!
kvällen var riktigt bra. först nova med mamma, inhandla nytt för kvällens bravader, hem hit och drack vin och fixade oss i ordning. emil anlände och vi begav oss ner mot city för att äta sushi, insanos gott. vidare in mot malmö och ladies night. hur trevligt som helst och sjukt roligt!
sprang ju på min bästis där inne också, martin. han var tydligen också med i ladies night, där ser man sa jag. nä så vi satt ju där och drack vin ur våra plast glas, jag och stenmark. ja och jag måste ju erkänna att jag är lite kär i honom bara för han är galet snygg och har dom mest intensiva ögonen jag kanske någonsin sett.
nä sen tog ju det också slut och vi begav oss hem mot revinge för att vila våra slitna kroppar. men ack så fel, när vi kom hem blandade jag mig en stadig grogg och mina mcd lovers plockade upp mig lite efter ett sen begav vi oss in mot malmö igen och slagt stog och väntade på oss. en helt fantastiskt rolig kväll väntade oss, trots att där var många roddiga människor så dansade vi hela natta lång, förutom camilla som hånglade hela natten med sin capricciosa som förövrigt var sjukt söt, you go girl! :)
utanför pölsemannen träffade jag min andra bästis, martin eller var det jakob eller markus? i vilket fall som helst la han in en riktigt stöt och bjöd mig på en festis och undrade om vi skulle gifta oss, givetvis svarade jag ja och emelie vigde oss i kön till korven sen var vi man och hustru, vi fick taxi till lomma för 150 spänn trots att vi skulle till lund båda två. han bjöd hem till bröllopsfest men jag avböjde så festen anordnas en annan dag när alla inbjudningarna skickats ut och allt som måste ordnas, lätt hångel sen begav jag mig hemmåt med mcd lovers. somnade på soffan någongång vid 6 på morgonen.
kanske en dusch skulle behövas? men som tidigare sagts, det är fan överskattat att vara ren. en sväng ut på heden för att rena själen, och ikväll blir det carlssons trädgård för att lyssna på O.
för att ni ska förstå en del av vad jag menar bjuder jag på bilder på min bästis, den första då.

glömde en sak, lars igår. jag vet inte vad jag ska säga, men jag älskar honom ändå, trots att han sjöng insanos bra igår som alltid och hans framträdande var ascoolt, så vet jag inte. http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.682590



lägg väl märke till hans ögon.

här kan vi också skåda hans fantastiska leende.

have a nice day


Din ansökan om att få antagningspröva

Aaaaaaaaah!
"Pliktverket bifaller din ansökan om att få antagningspröva.
Din kallelse får du minst en månad före den dag du ska antagningspröva. I den står vilken dag du ska antagningspröva och hur du ska resa."
"Beslutsfattare
Bo Thuresson"

och min dag var räddad. oooh happy day!

uppdatering

god dag!
har förflyttat mig ut till revinge för att pussa på min hund. fortfarande övning, eller rättare sagt, övningen har börjat igen, och igår var det stridsvagnar överallt, mohaa! jag vill också vara med. dessvärre finns det inga platser som beriden, men det är ju inte hela världen. har kollat lite på spaning, eller närskytte, oh som jag vill skjuta nu! det enda jag gör om dagarna är att kolla filmklipp på youtube när folk skjuter med sina ksp, sjuk i huvet? det kan man väl lätt påstå.
vad som helst förutom p7 iaf, ball och veta exakt vart man är, ännu häftigare att träffa mamma och pappa i matsalen varje dag, nämen tjena är ni också här, det skulle bli så konstigt.

dagens musiktips är allt som har med winnerbäck att göra, jag var så sugen att lyssna på timglas igår så jag körde som en idiot hem för att få lyssna, sen kunde jag inte sluta så satt uppe hela natten och lyssna på winnerbäck! lovely.

det västa jag vet är när människor säger: men hur ska du klara det? det kommer du aldrig att klara. fuck you, som jag kommer klara det,  bara för jag har tusen gånger mer vilja än vad du någonsin kommer få.

på fredag är det ladies night, tjohoo! chrisses födelsedag också för den delen, så grattis din mes, lite i förväg!
och på lördag ska vi kolla spelning i lund, jamen!

just det, sitter i köket ute hos mamma och bläddrar i en tidning, tittar ut genom fönstret.
"vad i helvete? vem är det mamma?
ja, men det är ju han grannen.
vilken granne?!
ja, han som tyckte du var så snygg.
jaha? kunde ingen berättat att han var insanos snygg?
ja, men han är ju för gammal för dig.
ha, bestämmer väl ändå inte du, inte när han är så snygg! oh, gud, nu kommer han hit?
men gå och öppna dörren då!"
hello suuunshine.

och så lever vi på låtsas så.

god morgon sunshines!
ja den här sov ju länge idag, damn! så här blir det inte mycket gjort idag heller.
och det nya kassasystemet är jätte roligt, wiie :D massa roliga funktioner som är en miljon gånger enklare än det gamla systemet.
så här lät mitt horoskop idag:
Elin, you seem to be having mixed luck getting through to people today. On the friendship and romantic front, people are exicited and interested in what you have to say - but then you get to "intellectual" on them, they zone out on you. Don't try to make anyone think for themself today.
haha!


marcus tyckte han var liide cool i brillorna och sin feta mössa


..men jag var liiide snyggare




dagens musiktips: http://www.youtube.com/watch?v=54uU6S9yEdA&feature=related
om tingsek vill så kan vi gifta oss, det är okej.

hej och tack för kaffet!

vaknade i morse.. tjohooo, julaftonsmorgon! nä inte riktigt, men det nästan. nytt kassasystem idag, woho! jag börjar inte förens 16.30 men tänkte åka dit snart ändå för att pilla och titta och sådär, men tänkte att jag får nog vänta någon timme till. så här sitter jag och väntar på att få åka till jobbet ;)
tänkte att man kanske skulle tränat lite också men min träningsvärk är helt insane! efter att jag tränat som ett djur igår skulle jag hjälpa marcus upp med hans nya högtalare, det roligaste är att han bor på tredje våningen och att högtalarna vägde ett halvt ton ungefär. så man kan säga att idag känner jag mig inte riktigt som tjugo.

och igår fick jag mitt brev från pliktverket, äntligen! mamma skickade sms: "NU HAR DET KOMMIT!" så jag fick ju ringa min kära mamma: "ÖPPNA DET! ÖPPNA DET! VAD STÅR DET?!" och mamma bara skrek och skratta, ha ha ha! så måsta ju hinna ut om dit också och plocka upp mitt kära brev.

igår blev jag kär i dregen igen, men det gick i över idag, ganska skönt. när jag var 13 var jag super kär i honom, jag hade likadana örhänge som honom, jag färgade mitt hår som honom, och jag sov med lika många kuddar som han, var lite bökit med 7 kuddar i sängen med dregen tyckte det var mysigt så då tyckte jag också det, och jag har till och med kvar ett foto av honom i min plånbok, det ni! haha.  

det jag skulle komma till var dagens musiktips:  http://www.youtube.com/watch?v=XT98qb3ObUw
kan ni ju även se hur het dregen är.

happy birthday monkey face! ♥

hej och tack.

snäll?

"men, hur tänker du nu? han är ju jätte snäll.."
"amen förhelvete? SNÄLL? det är väl för fan korna i hagen också"

stek

Vilken stekare!
http://www.youtube.com/watch?v=K5PqydMA1kA&feature=related

andrea är den sötaste som finns, hon hade lämnat en skvätt mjölk till mig i morse så jag kunde dricka kaffe, trots att det var hennes mjölk :) i love you! ♥

nu ska jag träna, sen tänkte jag hälsa på min kära far och svänga inom christian på vägen dit. hans grav är så vacker på hösten, och det är faktiskt ganska skönt att sitta där en stund  höstkylan, träden hänger över och skyddar mot regnet och ljudet av bäcken som rinner precis bakom häcken är enormt rogivande, trots att det är lite läskigt på kyrkogårdar så sitter jag gärna hos honom en stund ändå. för att vi aldrig glömmer dig!





HA HA! DU ÄR MIN BITCH OCH JAG KOMMER ALLTID ÄGA DIG!

so what?

dagens musiktips: Amy Mcdonalds - this is the life. kanske inte det bästa man hört, så sant, men jag gillar den.

jag slår en blick ut genom mitt köksfönster, betong, betong och betong. kanske ett och annat träd som står och bytar färg från lysande grönt till vackert orange - rött - gult. snart faller löven, då återstår bara betongen och en grå tråkig stam av det vackra trädet. den dunkla hösten har lagt sig som en dimma över kg idag.

när han var liten var han rädd för knastarna i träet i taket. och jag var rädd för spindlarna. men han vet inte hur underbar han är när han ler.


ïgår natt hade värmland ringt 18 ggr, jag tror jag är medvetslös när jag sover, vem vaknar inte när det ringer 18 gånger i sträck? han skulle bara berätta att dom var på väg ner till skåne, men bilen gick i sönder i mölndal utanför gbg. jag börjar tro att det är ödet.



katastrof

hemma från en vanlig sug dag på jobb, undrar hur länge man står ut? det är mitt nya experiment, hur länge ska hon klara det? fröken solskenshumöret själv. och med tanke på det kom där in en väääldigt glad camilla idag, den där flöt verkligen fram på rosa små moln :) sweet!
fortfarande inget brev från pliktverket, kanske man inte får post om helgerna direkt, men dom ska veta att jag väntar.

men jag är iaf glad nu, eller gladare. mycket, mycket gladare. min älskade underbara lägenhet, kan inte tiden bara rusa iväg nu så jag kan få komma tillbaka!

och fick sån julkänsla häromdagen, snart är det jul, det är ju så grymt mysigt, tända ljus, förhoppningsvis en massa snö, julbak och sånt där,  dessvärre brukar det ju inte bli så mycket snö, men till min stora förvåning hade dom redan satt ut snöpinnar häromdagen när jag körde till jobb.. jaha? det var väl ingen vacker syn.

en annan sak jag tänkt på, när man är ute och kör vill man ju alltid lyssna på bra musik, har man då dessutom inte sådär jätte långt att köra så sappar man som en galning mellan kanalerna för att få lyssna på en enda bra låt, för så mycket skit det görs till musik nu får man fasen sappa som en tok, har man tur då kanske man får lyssna på någon halvbra sådär och sen sappar man vidare i hopp om att hitta en riktigt bra, speciellt när man är på väg till jobbet så man kan bli på lite bra humör. kommer där någon bra låt? nä, aldrig, bara skit och skit och skit. men seeen, när man väl är framme, vanligtvis på jobbet, då jävlar då kan dom spela både en och två helsköna låtar. och eftersom man är sån extrem tidsopptimist så har man aldrig tid att lyssna ens på halva låten, istället får man springa in på jobbet och vara utan den där lilla uppåthöjaren bara för dom ska spela skit på radion. kanske ni tycker att jag kan bränna en skiva eller trycka in lite musik i usbn, men den här damen har inte tid med sånt, just för att hon är tidsopptimisten själv, lite som en ond cirkel det där, jamen!

och det är ju ganska komiskt att Lars, vår egen stjärna har valt just "your'e beautiful", varför inte? och han gör det så jävla bra, han är så störtskön och jag avgudar honom.
http://www.youtube.com/watch?v=qALOyDHRNi4&feature=related

mor/dotter:
"grannen här inne tycker du är skitsnygg"
"jaha?"
"ja, hans syster säger att han brukar sitta som klistrad vid fönstret när du kommer"
"och en kväll frågade han vem du var, och då svarade jag att hon är min dotter!"
"hon är ganska snygg!"
"ja, och hon är bara 20 år! så du kan gå in igen"
"ja, men jag är bara 30 år"'
mohaha! min mamma är fan helskön.

jag börjar verkligen undra om det är ett skämt? för är det inte det, då börjar fasen jordens undergång närma sig, nästan iaf. men nått fel är det då, eller?


on fire

god middag kära vänner.
ledig dag idag, jamen! och det blev tvätt dag idag, ska jag vara ärlig så har jag fortfarande kvar tvätt sen jag var i sthlm, ganska nasty!  och med andra ord kan man säga att jag är ganska dålig på att tvätta.

förra helgen var obeskrivligt grym! länge sen jag hade så hysteriskt roligt! nelis hjärtat ringde och dom skulle ut, och jag var inte sen på att hänga på vilket jag är sjukligt glad för nu i efterhand! hamnade på en super trevlig förfest med massa skönt folk där det dracks hederliga groggar och redbullvodka, moha! jag fick även höra saker som "fan vad häär är tjooockt me vaarme!" ja, så pratar man på landet, och det betyder då att det är varmt. jag fick även erfara att på landet använder man fortfarande den här: "jag kan sätta tusen spänn på att jag kan slicka upp din mamma i brygga" säger du det! sen drog vi ut, fick vänta en timme på tåget för det var försenat, men vi roade oss glatt med att sjunga fina julsånger på centralen, lät precis som i en kyrka, mycket fin akustik! väl framme blev vi hämtade av fredrik för att ta oss vidare. långt bortom civilisationen festade vi resten av natten! hysteriskt roligt! från det att vi kom in tills att vi gick spelades det bara 90-tals musik. lovely! tror vi kunde slita oss från dansgolvet en gång på hela kvällen för att shota och röka. det här ska vi absolut göra om flickor! kvällen slutade oväntat hos elmarco och söndagen bjöd på sömn hela dagen och kebabrulle hos sz och anders på kvällen!

hörde om en människa som berättade att han också blev arg väldigt lätt och hade sådär kort stubin som jag också har. han hade infört en ganska smart regel, han fick max bli arg två gånger om dagen! så skulle han bli arg på något, fick han verkligen tänka efter om det verkligen var det han ville bli arg på eller om han skulle spara det till senare om det fanns något viktigare att bli arg på. tror nog inte det kan funka, speciellt inte när man jobbar på snabbmatställe (nämner inga namn) där 40% av gästerna är dumma i huvudet!

när jag öppnade almenackan för den är veckan möttes jag av en stor text skriven med darrig hand över veckans alla dagar. "E+M=sant ♥". 
människan är inte gjord för tvåsammhet, just deal with it!

kan väl bjuda på dagens musiktips med karaktär ifrån helgens galenskap:
http://www.youtube.com/watch?v=lv6xxEF4hdo
eller om man hellre gillar den här går det också bra:
http://www.youtube.com/watch?v=cvgUdrzGNys
eller den här:
http://www.youtube.com/watch?v=5P0_v__IOrE&feature=related
skulle man bli tokig på den dåliga kvalitén finns det då:
http://www.youtube.com/watch?v=eDfgZkmOX9o&feature=related
listan kan bli oändligt lång men nu ska den här fröken dricka kaffe, ta sig ut till heden och hoppas på att övningen är slut så man kan vistas i naturen utan att bli överkörd.

i julklapp önskar jag mig en häst. till er stora förvåning vill jag gärna ha ännu en arab, för att det finns inget vackrare eller bättre.

over

tillägg:
älskade underbara människa.
"jo jag tänkte bara höra hur du har det med boendet efter jul? för jag ska iväg och plugga utomlands så om du vill kan du ta min lägenhet då igen" min älskade underbara fina ljusa lägenhet! oooooooooh, haaapppy daaaaaaaaay!

ett steg.

Holá sunshines!
halleluja moments, idag har hon sökt! ha ha, varför gör jag det här? men nu är det gjort, och jag önskar att det inte fanns någon återvändo, men det gör det, hur länge som helst. det fanns en anledning att jag bangade förra gången, men den har jag glömt. det var ju så insane galet skoj sist vi skjöt AK5a, mohaha!
http://aannnaaa.bilddagboken.se/p/show.html?id=19909054&directlink=1  givetvis var jag ju sjukt porrig min uniform!
http://aannnaaa.bilddagboken.se/p/show.html?id=19911507&directlink=1  BRAK 05.30, omfg! 05.20 kommer löjtant malmström in, skriker som om det vore ett jävla rån och slår och bankar i alla skåp, där ligger man och försöker få lite sömn, nädå, uppställning utanför om 10 min (?!)
http://aannnaaa.bilddagboken.se/p/show.html?id=19912068&directlink=1  nästan bra :D
http://aannnaaa.bilddagboken.se/p/show.html?id=19913375&directlink=1  vadå? ska vi laga mat i den här?

ja, nu är det gjort iaf. vill jag komma in på skolan så fördubblas ju chanserna om du har gjort lumpen.
ha ha, löpning 2000 meter, igår sprang jag 1670, sen tog tiden slut, så dom sista 400 meterna då? vad hände med dom! öka kvinna, öka!

han är fortfarande min idol, vilken röst, vilken magi! vinner inte han så kan vi utan konstigheter dra slutsatsen att det är något fel på svenska folket! big time!
http://www.youtube.com/watch?v=-d5syaAhncs

"ha en trevlig kväll, pågar!"