en av alla dom

äntligen har jag tagit bort annonsen och det eviga ringandet har avtagit lite. helvete vad folk är utan bostad. mer än hälften av dom står utan för de flyttat ifrån sina sambos. då undrar jag bara en sak. varför flyttade ni ihop? bra onödigt. och jag är inte et dugg intresserad av era snyfthistorier och jag bryr mig inte om ni tycker synd om er själva. ni får väl skylla er själva.
ja, jag vet. jag var precis som dom för nått år sen. nu är jag lagom kaxig och tycker synd om allihopa. stackars.
men nu ska jag packa iaf så jag kan flytta, nu!
vi hörs.

lägenheten

jag börjar förstå innebörden av bostadsbristen i lund. jag sa upp lägenheten idag och slängde ut den på annons. på en timme har det ringe 97 pers och 42 mejl har landat i min inkorg. för att jag ens ska ha tid att dricka ett glas vatten får jag stänga av ljudet och har sen 6 missade samtal och tre nya sms. på typ en minut.

visst har jag fattat bristen på bostad. men det här? jag tycker synd om allihopa och vill ge den till alla! men det går ju inte. mest vill jag bara flytta ut till mitt nya hus på landet. ja, ni läste rätt. jag ska bli lantis :) och jag måste packa för flytten blir så väldigt snart. det här kommer bli grymt.

hejsålänge!

farväl jupiter

hellohellej.
nu tror jag bestämt att allt julfirande är över. fina klappar som jag tackar innerligt för. igår bjöd kvällen mig och en del av la hakansson familjen på fest. och då undrar jag bara vad som hände med varannan vatten metoden. det verkar som att det inte blev något vatten alls. hujedamej vad berusad jag var. plötsligt stod timbak på scenen. det var coolt.
för att undvika att trampa upp all mark här på herkulesgatan verkar det som att jag ska flytta. igen. jag är tacksam. jag gillar att flytta. det är skönt. de senaste två åren har jag inte bott på samma ställe mer än sex månader. det är kaxigt. jag är kaxig. coolast i kommunen. nä, nu kanske jag tog i lite.

jag kan även ha kommit in i en av de djupaste winnerbäcks perioderna jag nånsin haft. han är tung. in i mitt bröst. till hjärtat. jag har kollat på solen i ögonen hundra gånger denna veckan. analyserat allt han säger och allt han gör. lyssnat på vartenda låt, om och om igen. köpt två nya winnerbäck tröjor. två foton som ska pryda mitt hem. jag har börjat på min samlingsbok som jag inte riktigt vet hur den ska sluta. jag återkommer om detta. en annan dag långt borta. han är min luft. i mitt bröst.

snart är det nyår. fönstret står på vid gavel och regnet smattrar mot min ruta. lasse sjunger sina sånger för mig. nu ska jag spela gura.

vi hörs.

han. min vän i livet.

jamen god jul.
igår köpte jag den bästa julklappen till mig själv. lars winnerbäck - 112 sånger. jag älskar den människan så brutalt mycket. han gör mig lycklig.

ni kommer aldrig förstå.


om jag tappar allt igen. det är möjligt att det händer. du min vän i livet se hur sommaren blir höst. en enda sak är given, bär min luft i ditt bröst.

DN

danny är bäst. skulle bara säga det. tacktacktack!


jägarexamen

jag glömde ju bort det där med jägarexamen. men idag slog det mig. anmäld och färdig. kursen börjar den tjugonde februari tjugohundratio. jag ska bli jägare.

nu ska jag sova.

jag gillar inte män.

jag är helt förstummad av snön. att något kan göra en så glad för att det är så fint. mest vill jag springa ut och leka och åka pulka och fota en massa fina foton. men mitt i natten? läget känns inte helt hundra. jag väntar tills imorgon och drar mig ut till revinge för att ta vinterns finaste bilder.
igår tillbringade jag dagen med annabanana aka sliren, ricki och xman på ikea och efteråt bjöd kvällen oss på bio. luftslottet som sprängdes. mja en besvikelse vilar över min kropp men ändå helt okej.
xman berättade att han skulle testamentera sin bil till mig. då menar jag inte den vita stora, utan mer den lilla svarta. ni förstår ju att jag går i mördartankar nu. spänningen stiger. undra om jag får hunden på köpet också? isåfall är saken avgjord! jag kanske tar i lite.

gäst på jobbet: är du rödhårig på riktigt?
elin: nepp.
gäst: jag gillar rödhåriga.
elin: mhm.
gäst: vad heter du?
elin: elin.
gäst: elin, när slutar du?
elin: tolv kanske
gäst: elin, vill du gå på dejt med mig då?
elin: nepp
gäst: varför inte då?
elin: haha! grymt försök men nä.
gäst: varför inte?
elin: jag gillar inte män.
gäst: nähä.. ha det bra då.

haha. jag gillar inte män? det lät jättekul!



jag tycker om att pussa på honom.


Dirty Passion

denna bjuder DP på.



www.dirtypassion.net

vhajmaan!

AAAAAA. DET SNURRAR I MIN SKALLE!

idag saknar jag andrea. muchos!

okej. då undrar jag bara en sak. är du trög, gud?
för vad jag vet så bad jag dig hålla tummarna för mig idag. är det så enkelt att du är för lat? gubbfan! ja, du hörde mig.
idag är den stora dagen. men jag tänkte nyss, ett litet snesteg är väl inte hela världen. himmeln kommer inte falla ner. bättre ett litet snesteg än ett stort övertramp. ja, ni fattar grejen.

hejdå

okej

inatt drömde jag om dig.

gudan

hej gud.
det är jag, elin.
jag skulle uppskatta om du kunde hålla dina tummar för mig på lördag, men framförallt på måndag den fjortondedecembertjugohundranioklockanelva.
snälla, var lite gullig nu!
tack på förhand.


trång

nu ska jag göra ett mindre inbrott, eller snarare intrång. hoppas inte någon kommer hem.
vilka planer jag ligger inne med, nästan så man skulle kunna tro att jag var smart.

raaaugh

ledig tisdag. det tackar man för. jag var uppe långt innan tuppen imorse. bara för att jag skulle till den hemska tandläkaren, idag gick det ganska bra. som belöning åkte jag till frisören och fixa håret. innan klockan slagit lunch hade jag hunnit spendera 3000 riksdaler, då borde man insett att dagen inte skulle sluta bra. det gjorde den dock. jag har varit på nova hela eftermiddagen och hela kvällen. jag är helnöjd! hittat fina julklapar. såna där som är så genomtänkta, inte massa krafs. fina!
jag hittade även ny musik. melpo mene. lyssna vänner, lyssna.
jag hittade massa till mig själv också, det borde egentligen inte nämnas för det är mest negativt. julklappar var det. till mig? eller. näokej.
men lediga dagar betyder alltid en massa utgifter. och alltid onödiga sånna. xman frågade precis om vi skulle begå kollektivt självmord. man kanske skulle haka på?

men först ska jag titta på film och dricka julte. en annan sak, de säljer tomtelatten på espresso house nu. o, så glad jag blev.

killen i kassan i den lilla affären är så galet snygg. sådär så man blir generad för man vet inte var man ska titta.
önskelista:
1. han i kassan. 

det här med snygg har fått en helt ny betydelse. check it out. 



ps. emelie, var inte ledsen.

tror du på tomten också?

nä okej. om ni undrar kan man inte bli snickare. tydligen. då har jag bara en fråga. de som är snickare, för jag vet att dom finns. föddes dom med en hammare i handen och med spik i munnen då? så är det säkert.
säkert!

dom tomma stegen

helgen har inte varit speciellt okej. jag tycker inte det är ett dugg roligt att klampa ur sängen 0620 en lördagmorgon. och speciellt inte för att jobba. ännu värre är det en söndagsmorgon. när vi dessutom är kort med folk och alla idioter väljer att äta hos oss. varför är det nästan aldrig normala människor som vill äta hos oss? jag förstår inte.
idag och igår och kanske imorgon hatar jag mitt jobb. på onsdag är vi kompisar igen. jag och mitt jobb. men inte nu. just därför kommer kvällen ägnas åt att leta utbildning. om jag ändå visste vad jag ville. om jag bara visste lite grann. jag behöver inte veta exakt, men åtminstone åt vilket håll. gud, snälla, ge mig lillfingret så ska jag ta hela dig. jag lovar.
det senaste, vilket var typ förra veckan, skulle jag bli snickare. det lät jätte kul när jag sa det högt. kanske skulle vara något.
ett tag var jag väldigt inne på brandman. men sen läste jag att man inte skulle ha klaustrofobi. det har jag visserligen inte, men lite läskigt är det allt. 
och varje gång jag sitter sådär och klurar vad jag ska bli när jag blir stor, kommer jag alltid fram till polis tillsist. ja. så är det.

winnerbäck han räcker inte till idag. den här bjuder jag på


ingen kan ta fel på varann som vi

strimmor, jag öppnar mina ögon försiktigt. jag har varit här förut. människorna här verkar så lyckliga nu. är det nittonhundranittiosju? jag kan ha förlorat min heder. jag kan ha förlorat allt. men när solen går upp är vi långt härifrån , så jag håller huvudet kallt
du och jag har ingenting och vi kan inte knäcka varann, vi måste inte hålla tankarna klara.
ett skitigt fönster mot världen och en vind som tar sig in. rymden är så lockande och len inatt och lika stark som en halva gin. du och jag är inget vidare bra, men jag kan inte säga nej. jag kanske rent av behöver dig.
ge mig en dröm att försaka. jag behöver en stilla hand. och ge mig ett fel som jag kan rätta till och ett annat efternamn. hur många gånger ska våren kunna drabba dig om igen, och ljuga de vackra historierna om den stora kärleken. du och jag i strimmorna. vi är sargade människor som tror, vänd dig inte om.
är grus i våra ögon. vart ska vi åt för håll? jag kommer aldrig hitta hem igen så det spelar ingen roll
du och jag för att nån var full. du och jag för våran skull. du och jag för stämningen, för den mjuka bedårande skymningen, för isen som äntligen spruckit loss, och du och jag för oss.
det är bara strimmor, ett litet kliv ut i världen. vartän vi kom ifrån, vartän vi ska nånstans. håll min hand i vimlet, människor som tror har en chans.

känslan innombords är vulgärt stor. men så lam utanpå.

staffan var en stalledräng!

tjarrå!
nu har jag ätit, och sovit också för den delen.
helgen bjöd på myslördag hos anna aka sliren. hon var inte död som jag först trodde. hon hade bara för mycket att göra, men nu fick jag träffa henne. det var bra!
i söndags fick jag glögg hos eva och andrea och det nya huset som kommer bli så fint.
därimellan provred jag en ny häst.
ägaren frågade: så, vad tycker du?
elin svarade: jag är tokkär!
och det är jag verkligen. hon är precis vad jag letat efter. söta, söta du. där är dock ett par små funderingar men som faktiskt verka lösa sig. kanske min dröm blir sann då, hey!

idag är jag ledig. dagen började bra med att jag låste ute mig från mitt eget hem. kändes sådär. efter ett par försök att ta mig in på regementet, för att hämta nykel av mamma, utan att bli stoppad av griniga militärer gav jag upp och körde där ifrån smått förtvivlad.
jag trodde jag skulle dö. det kändes så då. utan mobil, utan nyklar, utan pengar och bara en droppe bensin i tanken. 
jag kunde se mig själv få bensinstop någonstans ute på landet. därifrån skulle jag behöva gå ända till malmö, endast iförd mina randiga långkalsonger, för att leta upp en postman på cykel, denna postman skulle dessutom vara min bror som skulle ha en nykel till mitt hem. givetvis skulle han inte ha nykeln med sig till jobb, vilket betyder att jag skulle behöva gå hem till honom först och hämta min nykel där. tänk så långt jag skulle behöva gå, när det dessutom är minusgrader ute. ni förstår själva att detta var en nära döden upplevelse för mig!
tur nog kom jag på att jag hade en hjärna jag kunde använda och kom så småningom på en bättre idé. vilken tur jag inte lagt av mig min hjärna hemma och låst in den också. phjuu!

imorgon gäller det, flickor och pojkar, damer och herrar. kristian malm, du ska bara veta hur nervös du gör mig! jag drömmer mardrömmar om hur allting går snett, men jag har berättat om drömmarna för alla jag känner, då ska dom väl inte bli sanna? eller hur? va? snälla.
så fort jag har en minut  över, vilket jag har hela tiden, går jag igenom den kommande dagen i huvudet, om och om igen. jag hoppas och ber till gud att jag inte ska glömma min hjärna hemma imorgon. jag kanske skulle lagt ut den i bilen redan nu, så vet jag att den är med. smart.

glömt att säga det. jag är färdig med kursen nu. frihet säger jag då. vg på sista uppgiften och vg på slutprovet. nästa gång la chef idiotförklarar mig ska jag slänga upp mina betyg och säga, helt jävla dum i huvudet är jag inte, jag har det på papper. in your face!

nu ska jag handla julklapappar. ikväll ska jag försöka få pappa till att byta mina däck, det är läge. men först, långpromenad med hundet.

hejdå.

negativt

sjukt vad jag är dålig på att uppdatera. och det tänker jag fortsätta vara, åtminstone tills en annan dag. när blogg.se inte är så långsamt!
och när jag har ätit. typ. och sovit.
hejdå