the winner takes it all

det är lustigt att jag inte varit förkyld på nästan ett år, men såhär precis innan vi ska åka blir jag super förkyld, är det priset jag ska få betala, gud?
som sagt köpte jag min kamera igår, det tog mig mer än två timmar att välja och när jag väl kommit över min beslutsångest och bestämt mig för den jag kollade på från början fanns den givetvis inte. jag trodde jag skulle slå tjejen i kassan. det måste vara ett skämt! började ringa runt till andra affärer men den var slut överallt, det var ju den bästa kameran som fanns och alla ville ha den, även jag! då sa hon i kassan: du kan ju köpa visningsexemplaret om du vill. visningsexemplaret?! skojar du med mig? tror du jag vill köpa en kamera för alla pengar jag äger som någon snorig, svettig, äcklig unge pillat på?! hell no! när jag senare tagit mitt förnuft till fånga köpte jag den i alla fall, och jag älskar den lika mycker som jag skulle älska en annan. ibland undrar jag vad det är jag lider av.
efter det sladdade vi omkring på stan, jag köpte den där boken av david batra med lappar som folk skrivit till varandra, hysteriskt rolig! sen körde vi till mitt kära jobb så jag kunde växla mina kvitton, när vi gjort det hälsade vi på min xman, sz och herr svensson var också där, och givetvis lilla ellioth, vilket litet charmtroll han är! och det bästa av allt var ju att jag äntligen fick pussa på min son igen, jisses vad jag älskar honom! det är fan livsglädje att ha honom i min famn, älskade, älskade lilla du.
nu ska jag packa färdigt, sen möta upp sladden på stan, det slog oss igår att vi borde köpa pepparspray. så mycket konstiga människor där fanns sist vi var där så är det nog fasen värt det. och ikväll ska jag träffa bror för en bit sushi.
imorgon vid denna tiden har vi flytt landet, vi sitter till och med på planet och kanske är på väg ner för landning, that's the shit!
öka fröken lunderot, öka!



för att du är det finaste jag vet.

rock your socks

god morgon solstrålarna!
jag vaknade av brutal halsont imorse, precis vad jag önskat mig. men det gör inget, det är sol ute! jag försöker mest komma på vem som kan smittat mig med denna smärta, den människan förtjänar inget annat än stryk!
och idag ska jag köpa min efterlängtade kamera, iiih! hur jag nu kan slänga ut så förbannat mycket pengar på en kamera är ännu helt obegripligt, men det kanske går över när jag har den i mina ägor om bara någon timme. den kommer åtminstonde ge lite extra glädje och kärlek i mitt liv, that's the shit
efter det kommer jag få leta djupt ner i alla fickor efter slantar, för att överhuvudtaget överleva. som tur är lämnar ju jag och sliren landet om bara två dagar så det är inga problem.
igår fick jag en längtan till jobb, haha! trots att jag har massor med semester kvar kändes det som att jag varit ledig i en evighet. jag fick ett riktigt sug att köra pommesen nån minut, backa undan kassan, springa en hold till dt:n eller hjälpa köket med en bricka. gå in och kolla timmarna, hey, vi sålde en sjua, that's fucking teamwork! vilken jävla nörd man är.

vår kung han har ju landat, han har skrivit ner sin namnteckning på den där lappen. jag satt och vänta på att han skulle komma igår, det drog ut ganska kraftigt på tiden, men det gör inget, han är värd att vänta på, kung zlatan! tänk hans känsla när han kliver in på camp nou och möts av 50.000 fans. de har kommit bara för hans skull, för att välkomna honom, bara för att få se honom! det är helt obeskrivligt! barcelonas största värvning genom tiderna fick också historiens största presentation!
dessutom vann mff med 3-0 mot halmstad igår, det är livsglädje!




hey, mitt liv är nu.

nu har jag vilat färdigt, tror jag. idag har vi gjort så lite som möjligt, det vill säga absolut ingenting. jag har ju semester, kan jag inte få ha det alltid? snälla..
folk har undrat om den där ringen, nej jag var för mesig för att sälja den. eller snarare var det tanten i butiken som gav mig dåligt samvete, hon tyckte att jag skulle smälta ner den istället och göra mig ett fint smycke som minne. minne av vadå? jag fattar inte. hon sa att det är vanligt att man gör det, gör folk verkligen sånt? min xman tyckte också att vi skulle spara dom som minne, om jag en vacker dag skulle glömma, eller? jag fick bittert stoppa ner ringen i den hjärtformade asken igen och vandra hemmåt. just nu försöker jag övertala honom om att vi ska sälja båda två och festa upp alla pengarna på en natt, vi super våra dumma skallar i minsta möjliga delar. vi firar vår frihet genom att köpa den dyraste skumpan och spruta den på varandra, vi köper precis vad vi vill och festar på de finaste stället vi kan hitta, och när solen går upp ska pengarna vara slut. jag tycker att vi vore värda det, men han verkar mesig, min xman. för som sagt är ju jag mycket, mycket coolare än vad han är, så vet ni det också :)

jag tror att jag ska kolla på lasse filmen, en gång till. jag älskar den! sen kanske jag promenerar ner till oskar och vilar en stund och imorgon måste jag köpa en ny resväska, den andra lyckades jag slita i sönder i ett bisarrt vredesutbrott, antagligen hade jag glömt ta mina mediciner den dagen. eller så var den bara något fel på mig den dagen, precis som alla andra dagar.

saar vi!

detvarvälbra

ehm... vilken krajsi kväll det blev igår. någongång under middagen vänder sig min bror till mig och viskar:
-adu, detta kommer ju spåra ur helt.
då pratade han givetvis om alla snapsar som redan mättat våra torra strupar, och kvällen hade inte ens kommit till hälften. där var fantastiskt mycket folk, alla var glada och härliga denna fina sommarkväll. syster verkade väldigt glad och jag hoppas verkligen hon fick en uberkväll! för det är hon ju värd..
någongång efter midnatt finner jag min tunga, den var i en mans mun och smekte hans tunga, det är då jag ställer mig frågan; undrar om vi är släkt... jag behöver nog inte säga mer.
ett stort tack till anja som ordnade med detta fantastiska kalas.

idag känner jag mig sådär, fast det kunde varit värre, om man jämför med broren känner jag mig verkligen på topp :) men jag tror ändå att jag ska vila en stund.
vihörs.

solen i ögonen - en film om lars winnerbäck

jag köpte min efterlängtade film idag, jag som velat se den så länge men inte riktigt kommit dit än. idag var den dagen, och jag längtade efter att få åka hem, tända ljus, korka upp en flaska vin och rulla igång den, filmen. jag grät som ett litet barn, och jag skiter i om det är ett normalt beteende eller inte, för det var så det var. jag älskar honom, mer än livet. älskade, älskade winnerbäck, vad vore vi utan dig? han är det vackraste jag vet, det vackraste som finns! jag förstår inte hur livet vore utan honom och hans helt fanastiska musik. jag vill bara krama honom och säga att han är värd allt det här, han är värd mer än allt vi någonsin kan få. jag beundrar honom, å jisses vad jag önskar att jag vore som honom. och det finns inget som kan beröra mig så mycket som han kan och jag avgudar honom för vad han är och vad han gör. jag skulle ge mitt liv till honom, jag skulle ge honom allt, precis bara för att han är värd det.
har du inte sett, så gör det.
det finns inget jag längtar så mycket som till höstkonserten i malmö.




isabella

inatt trodde jag att min telefon pratade med mig.. inte ett helt normalt beteende kanske. hyffsat yrvaken hörde jag min telefon viska mitt namn, elin, elin..? jag tog upp den från golvet och tittade förvånat på den och tänkte, helt ärligt pratar min telefon med mig? så jag svarade rakt ut i luften;
- ehm, va?
den svarade;
- det är oskar.
jag blev helt ställd, vadå oskar, tänkte jag, heter den det? eller, va? vad är det som händer. sen hörde jag igen;
- elin..?
jag fick sätta mig upp i sängen och försöka reda ut vad det var som hände, för ärligt kunde det väl inte vara så galet som att min telefon den pratade med mig, det tog ett tag tills jag insåg att det faktiskt var oskar som ringt och att jag svarat i sömnen, samtalet har pågått i ett par minuter, jag undrar vad vi har pratat om.. så galet det kan bli, nu i efterhand är jag ganska glad att det inte var telefonen som pratade med mig, då hade jag genast checkat in på psyket som ni säkert förstår. 

idag kommer systra hem, jag ska hämta henne på sturup om nån timme, weho! det är inte alla som har en syster som kommer med ett eget plan till flygplatsen, men jag har.

skulle inte jag hänga på låset till nova nu förresten, klockan är ju långt efter öppning. tydligen ska jag vänta på bror tills han slutat, sen bär det av. fast kanske jag kan ha min kläninning i alla fall, håret har ändrats ännu en gång, jag fick syn på hur det såg ut bakiifrån, jisses, sådär kan jag ju inte se ut. a, jag vet inte.
förresten så var uffe och handla i malmö häromdagen, jag missade honom, damn! tydligen hade han gått runt som en riktig luffare i en okänd butik, när han sen slängde fram sitt american express blev personalen väldigt misstänksamma och försvann bakom disken. det tisslades och tasslades men när butikschefen till sin stora förvåning läste ulf lundell på kortet fick hon gå ut och be tusen gånger om ursäkt och förklara att de hade tagit fel på honom och någon annan, då hade han svarat iskallt med sin djupa, tunga röst;
- ah, det är sånt som händer.
han är stencool.

måste bara berätta om ett spel jag alltid spelar när jag är uttråkad, och som jag spelat i flera år. ju mer man spelar och ju mer poäng man får ju högra rankad blir man och ju fler medaljer och stjärnor får man. och eftersom jag spelat det så länge har jag lyckats samla på mig sjukt mycket saker och fick syn på igår när jag spelade att jag var den 12:e bäst rankade i världen. helt sinnes, då har man inte mycket till liv. tänk om jag lagt ner all den tiden jag lagt på det spelet på något vettigt istället.

det var alles för idag.
saar vi!

hejdå främlingen!

godmorgon!
det var sjukt omotiverande att gå upp i morse när det regnade ute, så jag somnade om igen, det är ju trots allt semester. jag har skaffat en ny favoritlåt, totta näslund - kosters klippor, det en vacker liten sång.
idag har jag haft tid till att raka benen, något av det tråkigaste som finns, så ska det göras ska det vara om det är en riktigt tråkig dag, idag är sån dag. jag har brunutansolat och testat outfits inför lördagen, inget verkar bli bra. jag har hittat håret i alla fall, och egentligen klänningen också men eftersom håret ändrades så måste klänningen också ändras annars blir det mest gulligt på gulligt, inget vi gillar, jag är ju cool som fan, coolast i kommunen. men håret blev så kärt och rart så det får stanna och klänningen åker av igen. tack gud för att det är lön i morgon, och tack för att nova öppnar tio, jag hänger på låset då, vad det nu ska betyda, ska jag hänga på låset? det är väl inget jävla hänglås vi snackar om.. ellor? ja, jag fattar inte. 

- ser det här håret okej ut?
- mm.
- nämen allvarligt, det är inte för sött?
- njä.
- det ser inte helt freakt ut? det ser ändå ganska normalt ut, va?
- det vet jag inte, så normal du kan bli kanske...
men tack du, sucker!
mitt hår blev jättefint, och snart är det lördag, raaaurgh!


en gång i tiden var du solen på min himel, en gång, en fantastisk sommarmorgon i san marino lovade jag dig evig kärlek och bar din ring på mitt finger, idag säljer jag ringen för dyra pengar för att köpa mig en vacker sommarklänning, för det är jag värd.



fuck you, and fuck you.

ibland kan jag nästan få för mig att du är värd det, lustigt va?

solen som går ner och solen som går upp.

hola!
härligt tropiskt väder ute, eller regn om ni hellre vill det. idag lyckades vi paddla en hel mil med våra kanoter, det var bra förutom att jag nu har kramp i nacken och ytterst svårt för att vrida på huvudet, jag tror bestämt att det kommer gå över. vi tog också fantastiska bilder som kommer upp inom en snar framtid, dock inte idag.
jag är brutalt trött och funderat i många timmar om jag skulle sova en stund, men jag vågar inte somna eftersom kaffebryggaren står igång ute i köket, det vore förfärligt om den började brinna när jag sov, och bara tanken på att gå ut och stänga av den gör mig trött och jag kommer inte riskera att somna på vägen dit, därför vilar jag i min soffa en stund istället.
lägenheten den börjar jag gilla mer och mer, igår natt när jag gick och la mig lätt berusad insåg jag vilket vackert fönster jag har, det var i alla fall vackert igår när synen inte var så skarp och när nattens sken lyste in i på min säng, det var exotiskt, eller erotiskt, vem? nu förstod jag inte.

det verkar dessutom som att gud är på min sida, åtminstonde ett tag till, det är nämligen så brutalt vackert som att winnerbäck ska spela i malmö till hösten. ni kan aldrig tänka er hur glad jag blev när jag såg detta, för ni ska veta att även fast jag och uffe gifter oss kommer lasse alltid vara min gud, min konung och min tro. och jag har absolut inte glömt honom, men uffe gillar inte riktigt att jag spelar så mycket lasse så jag har fått dra ner lite på det, man måste faktiskt både ge och ta i ett förhållande. in my ass!
såatt gårdagen ägnades enbart åt att lyssna på winnerbäckkonsert, om och om igen, och när jag var färdig med det besökte jag hästet i stallet. strax innan läggdags tog sliren, sladden och rikard ett glas vin nere i stan. jag älskar att ha semester!

när jag återhämtat mig från denhär brutala tröttheten om ett par timmar tänker jag ta en behövlig dusch, göra mig en sommarsallad och dricka ett glas vitt och plinka på gitarren resten av kvällen, låter som en ljuvlig kväll i mina öron.

justdet, ett stort grattis till camillche aka. janne som fyller år idag, hoppas du får en fab födelsedag!

saar vi!

I keep my eyes wide open all the time.

yes, I'll admit i am a fool for you.

summer

skulle mest bara säga att jag har semester nu, i fyra fantastiska veckor! det är lycka, ända in i själen.

uffe bjöd på en underbar konsert igår, tårögd och med gåshud stog jag framför honom en vacker sommarkväll ute på österlen, kan ni någonsin förstå känslan?

semester var det visst, vi hörs.

uffe

jag pallar inte med dig, pallar inte se dig.
nu skulle jag kunna räkna timmarna tills jag går på semester, så kort tid är det kvar, men jag kommer inte räkna, för jag är vettigare än så.
fak jo!

om bara några timmar befinner jag mig så nära uffe att jag kan känna doften av honom.


snubben

god eftermiddag.
här sitter jag naken efter en dag på stranden med sliren och rikard, jag är brutalt varm och min lägenhet är värre än den varmaste bastun. men det är ju sommar, och allt annat är på topp så jag känner inte alls för att klaga.  två dagar kvar och sen blev det semester, det kan jag stå ut med. dessutom konsert imorgon, kan hända att mina ögon svettas en skvätt där.
igår dödade jag en spindel, se på fan! kan vara den första spindel jag dödat, i alla fall på tio år. jag hann inte ens tänka att jag var rädd, jag bara slog tills den dog. kan vara av ren ilska eftersom den suttit på min rygg, och vem vet hur länge, när jag reste mig upp ramlade den av och när jag insåg att den suttit på mig med sina äckliga svarta, håriga ben fanns ingen annan tanke än att döda. jag blev riktigt stolt över mig själv efteråt och ville ringa och berätta för alla jag känner, för det var en riktig spindel, inte en liten mes, utan en stor rackare. jag är grym!

dessutom har jag glömt berätta att jag träffade johan glans häromdagen, han är cool som tusan! eller träffa är väl att ta i lite, men han var i alla fall på mitt jobb så man kan säga att jag såg honom. nyss fick jag rapport om att ettan var på jobbet också, mitt ögongodis, och tydligen har vi skaffat en fyra nu, jag börjar bli förvirrad om vem som är vem och funderar på hur vi någonsin ska kunna hålla reda på alla, kanske att vi kan märka upp dem på någotsätt? emelie kom häromdagen och sa:
ollan, jag såg en v igår på systemet, men det var inte ettan, och inte tvåan heller, jag tror snarare att han får nr 40. så han är ju lite ointressant kanske..

igår var jag i sjöbo, vilket misstag! jisses, vad har hänt med människorna där? någon borde hjälpa dem inom en snar framtid. jag kunde inte tro mina ögon, tiden har verkligen stannat där någongång på 90talet. jag svär att dom fortfarande kollar på vhs. gud hjälpe er! jag kommer aldrig återvända dit..

det hände mig något läskigt igår natt eller förrgår natt kanske, kan spela kvitta, men jag kan inte urskilja vad som är verklighet och vad som är dröm. jag drömde så verkligt så jag vet ärligt talat inte om det faktiskt är dröm, dessutom var jag inte alls nykter. jag minns att jag vaknade av att oskar skrattade, sen skrattade jag också men jag vet inte åt vad eller om jag fortfarande drömde. jag minns att jag var uppe och gick, men jag vet inte om jag drömde att jag gick eller att jag i själva verket var uppe och smög omkring i lägenheten, mycket obehaglig känsla. jag drömde också den natten att jag snodde en vit väska som jag väldigt gärna ville ha. och att jag skulle äta thai mat med en man, jag tror de flesta skulle säga upp bekantskapen med mig om jag berättade vem mannen är så det förblir osagt, men det lustiga i drömmen var att folk inte reagerade att jag skulle träffa den mannen, utan mer att vi skulle äta thai mat en måndag, de flesta reaktioner lät: vad är det för fel på er?! ni kan för fan inte äta thai mat... på en måndag!
jag förstår inte hur man kan krångla ihop det på det viset.

ikväll ska vi grilla hos mora! pamsan och emil kommer också dit, jag är ganska sent på det men det är onödigt att stressa, speciellt nu när jag bränt mig på ryggen.

Zlatan Ibrahimovic, 27, lämnar Inter och är klar för Barcelona.




ja, han är ju vår kung

vacker som en framtid.

idag när jag slog upp mammas dator såg jag att hon lagt in min man som skrivbordsbild, det är ju kul att hon gillar honom, men känns det inte som att hon tar i lite? idag är det bara tre dagar kvar till dajten, andra kallar det konsert men det är lite hur man ser på det. jag och uffe ska i alla fall mötas, våra vägar ska korsas, han ska stå där framför mig, vacker som själva livet. han ska sjunga sina sånger för mig en fantastisk sommarkväll på österlen, just denna lördag som närmar sig med stora steg, jag kan känna hur lyckan tar över mitt liv.
det är även bara fyra dagar kvar att genomlida på mitt tok trista arbete, sen ska vi på semester. jisses som vi ska semestra, i många veckor. jag tänker glömma allt som heter något med arbete, jag tänker glömma att jag jobbar där borta i helveteshålan, jag tänker framförallt glömma hur varmt det är och hur mycket jag svettats dessa dagar. det är oehört intressant att man kan svettas så mycket, förvånansvärt. så en dusch på detta hade ju inte suttit annat än gjutet! trist bara att min kära far renoverar badrummet och att jag står utan dusch x antal dagar.. bara ropa till om du vill lukta i min armhåla, den är öppen för allmänheten.

igår var jag i kivik, jag tror att min själ blir hel när jag kommer dit, det är som om bitarna faller på plats, allt känns så lätt och livet är som en sommarkväll alltid, det som fattats mig har nått mig, visst måste det vara för att uffe bor där, det är han som fattas mig.

kvällen är fantastiskt fin och kan omöjligt ödslas här, jag cycklar ner till stan nu.

sviss

hey

tjingis!
nä, idag hade jag inget att skriva. det är vackert väder ute, men solen stirrar mig rakt i fejjan, mest för att jag sitter på golvet, om jag inte vore så lat och satt mig i soffan hade jag säkert kunnat se något. idag har jb spelat för mig två gånger, wtf! dagen har gått underligt fort, plötsligt skulle jag gå hem, jag gillade det. ikväll ska vi ut och vina, det gillar jag också. aerosmith kickar fortfarande mina högtalare, ännu bättre. inatt drömde jag om dig.


på mitt jobb luktar det avföring, det finns de som påstår att det inte är något fel..

en annan dag, i ett annat liv.


mean

god afton.
jag är ledig idag, och har hunnit med ovanligt mycket, tack vare min pappa som tog tag i mitt liv, annars hade jag nog sovit än. igår hade jag en mindre bra dag på jobbet, den började på topp med dalade sakta men säkert nästan ända ner till botten, men strax innan jag slutade hade vi negerbullskalas på jobbet, kändes genast mycket bättre. så när jag kom hem ringde jag sliren direkt och frågade om vi skulle ut och sladda, hon verkade lite seg men gav med sig tillslut, men bara på en liten sladd. vi drack vin på gräddhyllan och jordgubbsmojito på lundia, ett stort tack till den söta bartendern som fixade allt för oss =) efter det promenerade vi bort till oskar och drack drinkar, männen gick ut och vi stannade i lägenheten för årets rockkonsert som anna höll för mig, det var fantastiskt! vi drack fler drinkar, och fler. imorse när jag vaknade av det smattrande regnet mot rutan blev jag genast trött igen, fast att jag knappt vaknat, och det gjorde mig lite deprimerad när jag insåg att jag skulle cykla hem i regnet så jag sov en stund till.
hela dagen har sen gått åt till att fixa i lägenheten, det blir great!

sen vill jag också passa på att säga: DIRTY PASSION SPELAR PÅ MALMÖFESTIVALEN DEN 15 AUGUSTI - BE THERE! förövrigt har dom ju stans coolaste trummis nu när winis joinat bandet.

idag kickar aerosmith skiten ur mina högtalar. moget.


I can be so mean when I wanna be. I'm capable of really anything. I can cut you into pieces. how did I become so obnoxious? what is it with you that makes me act like this? I've never been this nasty.
can't you tell that this is all just a contest? the one that wins will be the one that hits the hardest, but baby I don't mean it.
I forgot to say out loud how beautiful you really are to me. I cannot be without, you're my perfect little punching bag. and I need you, I'm sorry.





se så vacker min man är, här har han också fått på sig sin ring, snart gifter vi oss, woho!

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

manligt.
inte alls.

ibland är det bara vackert, vad är det jag har drabbats av? jag har ju tagit mina mediciner..

nu ska jag köra till jobbet, tror det kommer bli en bra dag idag.
tjingis.

i get high on you baby

godmorgon solstrålarna!
jag hade önskat mig lite finare väder idag, men jag klagar absolut inte, det regnar i alla fall inte. men jag hade hoppats på stranden, för idag är jag ledig igen, sinnes. tänk när jag har semester, då är man ju ledig varje dag, det är nästintill ofattbart för min hjärna. och snart ska ju sliren och sladden lämna landet, sa jag att jag längtade..?

mitt klädproblem är löst, för er som bryr er om det. min fantastiska pappa har byggt en klädhängare till mig, och den blev så jävla cool! det är inte ofta något blir som jag tänkt mig, kanske för att jag har lite för höga tankar om saker och ting, eller bara för att jag är sjukt dålig på att förklara saker som jag har i min hjärna så folk dom bara förstår inte, men den här blev över förväntan, och jag är verkligen jätteglad för den, för en sån har inte du! och du har inte en sån fab pappa som jag har som bygger så fina saker.

nu har jag i alla fall köpt en cykel, tjejen som jag ringde säkert 50 gånger under ett dygns tid svarade till slut och sålde sin cykel till mig, en rosa! jag blev kär i den direkt och köpte den för galet mycket pengar, vad gör man inte för lite kärlek. kvällen bestod av gitarrspelande och vin fram tills midnatt när jag mötte upp oskar i stan för mer vin. imorse ringde en konstig granne och sa att min bil var felparkerad och att jag skulle flytta den, jag sa att jag skulle komma snart, men jag somnade igen och när jag kom hem nu stog alla och vänta på mig här utanför, dom fick avbryta allt byggarbete för dom inte kom fram med lastbilen där ppc stog, pinsamt.. jag fick säga att jag hade varit på jobbet och inte kom ifrån tidigare men jag tror han förstod att jag ljög eller så trodde han bara att jag var någon smygalkis som super till det på jobb. ppc flyttades, han tackade så innerligt och byggarbetet kunde dra igång igen.
nu väntar jag på far, jag vet nog inte riktigt när han kommer, under tiden försöker jag leta upp en film till min exman, en film när han dricker absint hos christer, det är något av det roligaste jag varit med om, jag vet att den är här, jag kan bara inte riktigt hitta den, men när jag gör det så ska ni få se, det bjuder han på, om inte annat så gör jag det i alla fall.

ikväll ska jag ut till min prinsessa och rida i skogen, för det älskar vi.


tjingan!

rose

god afton!
alla vet vi ju att danny älskar tiptop, glassen altså, och ni som inte visst vet det nu. så inatt drömde jag att jag skulle överaska danny genom att köpa en tiptop till honom, det enda problemet var att det var strängt förbjudet att köpa glassen, så jag fick smyga mig in i affären och i största möjliga tystnad smyga bort till frysdisken för att försöka fiska upp en glass, det tog mig flera timmar att komma ut ur affären med min gömda glass, men vad gör man inte för dannyboy. märklig dröm...

igår var jag och anna på utflykt, hur mysigt som helst. handlade korvar, kakor, festisar, godis och engångsgrill sen körde vi ut till dammarna i måryd. grillen funkade inte och landet var fullt av mygg och andra skumma insekter, men vi hade det trevligt ändå, vi fick ta till våra lumpenkunskaper och göra upp elden igen.. det blev mest rök, så mycket att man skulle kunna skicka röksignaler, och så mycket att korvarna blev rökta istället för grillade, men det var gott ändå. vi försökte klappa kossorna i hagen, utan större framgång då dom mest verkade rädda, anna tyckte det verkade logiskt med tanke på vad människorna gör mot dom, när dom ser oss ser dom bara en sak: mördare! men vi ville ju bara klappa..

idag har jag målat lite till, snart är hela lägenheten färdig, woho! bara badrummet kvar som min fantastiska pappa ska fixa, han är min hjälte! annars har jag mest försökt få tag i en cykel idag, hur svårt ska det vara? jag ringde till en kille igår, som verkade bli lite rädd, jag var i desperat behov just då när jag hade någon som kunde köra mig dit: vad har du för någon cykel? jag tar vad som helst, blå, grön, röd, rosa, liten, stor, dyr, billig, snabb, långsam, ful, snygg, söndrig, hel, utan trampor, utan styre, utan sadel, ja, vad fan som helst, bara jag kan hämta den nu!
- jag är ledsen, men jag har inget idag, det är ju lördag och jag ska på fest nu.
dooh, kunde han inte sagt det lite tidigare, typ innan jag fläke ut min desperation på det viset?
hittade en jättefin rosa, ROSA, läs; rosa, gammal mormorscykel, that's the shit! jag har ringt tjejen med annonsen 23 gånger idag, konstigt att hon inte svarar. "ahnä, inte den psykiskt störda tjejen igen"
well, har du en cykel? jag tar den direkt!
cykel, cykel, cykel, cykel, ge mig en nu! sa jag att jag behövde en cykel?!

efter det tog jag farväl av min ängel som körde till sthlm idag och hennes nya hem. fasiken vad jag kommer sakna henne, brutalt! två tårar senare körde jag till stallet och till min vackra prinsessa, damn vad tjock hon är! hon borde inte äta så mycket, men jag vet inte hur jag ska säga det till henne utan att hon tar illa upp. hon har skaffat pojkvän också, han är söt men ganska stor, jag vågar knappt stå brevid honom så hög han är. och han blir väldigt arg när jag ska hämta in prinsessan från hagen, tror han blir lite avundsjuk för att jag ska kela med henne. i vilket fall som helst var vi ute och red en lång, härlig runda i sommarregnet, hur fantastiskt var inte det då. det är då man kommer på sig själv på hästryggen och man sitter och ler, som en jävla nörd. det finns ett ord för det.. lyckorus.

imorgon jobbar jag öppning, lagom jobbigt och lätt ångest redan nu såhär kvällen innan. bara jag läser på schemat att olga ska hålla dagskiftet får jag svårt att andas, får inte luft, kan inte, vill inte. imorgon ska jag försöka att bara chilla, allt kan inte bli perfekt, jag kan inte vara fab alltid, det får gå som det går, aiight?

sviss

dude looks like a lady

känns genast mycket bättre. igår kväll när jag satt i trädgården och drack ett glas vitt fick jag en riktig "feel-good" känsla, och dom gillar vi! den känslan hade jag även när jag somnade, och imorse när jag vaknade fanns det ännu kvar. dessvärre hade jag tappat känslen i armen, min fina vovvsing har sovit på min arm hela natten så när jag slog upp ögonen kände jag inte armen alls, jag fick ta hjälp av min andra arm och lyfta iväg den döda armen tillsamans med min kropp, lustig känsla, tänk dom som har det sådär alltid.

när jag körde till stallet igår var det strålande sol, och jag var sugen på en sommarrunda med hästet i skogen. på med min rosa ridoutfit, slängde ut sadeln i bilen sen ut mot betet i en rackarns fart. när jag väl kom dit och lyckats fånga in hästet, som verkar tro att hon blivit vildhäst där ute, kom det stora, mörka moln, dooh! två minuter senare regnade det så stora droppar att man höll på att ramla när dom slog till en. nu överdrev jag igen..
men ingen ridtur blev det, men jag fick i alla fall en puss av min prinsessa =)

nu är det soool igen, och jag ska ut till lomma! snart är det semester, kunde jag längtat lite mer? imorgon ska jag leka med sliren i alla fall, vi kanske får sladd, vem vet. min syster drar till SD igen, blir man avundsjuk ellor. ungefär lika avundsjuk som jag är på robin som glassar i milano just nu. jag vill till italien igen, är det töntigt av mig att åka dit för tredje sommaren i rad? det är ju ofantligt coolt där, när jag blir stor ska jag bli italienare.

sviss.

imorse vaknade jag och tänkte: heey, idag ska jag nog böla! vad ska ni göra?

idag har jag gått runt i min lägenhet hela dagen, och bölat. jag har bölat så mycket att jag har den mest brutala vätskebristen och huvudvärken man kan tänka sig, jag har bölat för att det är saker överallt, för att jag inte orkar köra till tippen, för att det är spindlar överallt i hela lägenheten, för att mina kläder ligger på golvet, för att mitt badrum är så äckligt att jag inte ens kan duscha där, för att mjölken är gammal, för att det inte går att koppla in kaffekokaren på ett vettigt sätt, för att jag inte åkte till stranden i morse, för att jag inte kan rida för att det är för varmt, för att mina ridbyxor är för varma, för att mina vita ridbyxor inte passar längre (trots att jag var tio år sist jag använde dom), för att jag betalade hyran idag, för att jag inte hinner grilla med bror ikväll, för att jag inte har någon taklampa, för att min bil inte fungerar, för att jag måste tvätta, för att jag inte har någon cyckel, för att jag vill leka med anna, för att min resväska har gått sönder, för att jag inte har ett normalt jobb, för att jag inte vet vad jag vill... men mest av allt har jag nog bölat för att min älskade, älskade vän flyttar imorgon. andrea, för henne älskar vi ju!






därför..

http://www.skd.se/article/20090629/NYHETER/314037563/1005/*/ESLOV/kastade-mat-pa-personalen

såhär går det till mina vänner. har jag berättat varfär jag hatar våra gäster? har jag berättat hur ball det var att bli dränkt i cocacola.. det var sådär. gossen är anmäld för ofredande och våld mot tjänsteman. fak jo!