hej och välkommen till mcdonalds, det går bra att skjuta mig i huvudet.

fortfarande bitter...
det börjar bli drygt, men jag tänker inte vara glad. jag är pisssur för att inte jag får dricka öl dygnet runt, sova i tält, lyssna på massa bra musik, lukta äckligt, träffa söta folk.
istället få jag jobba på äckel mcdonalds dit det kommer massa tjocka, äckliga människor och äter av vår äckliga mat.
det känns sädär, men jag tycker nog att jag lyckats ganska bra med att vara bitter mot gäster och medarbetare, känns bra.

i alla fall, jag har suttit i vår trädård varje kväll och druckit öl. jag älskar vår trädgård. den är underbar och den ger mig lycka. eller så är det ölen, jag vet inte.






jag var på kyrkogården hos vår fina vän också. det är fint.




dra åt helvete!

vacker sommardag. solen värmer. himmelsblått över hela skåne. livet är bäst!

men jag är så in i helvetes jävla bitter.
jag är mer bitter än den bittraste bitterfittan i vår bittra värld.
jag är tjurig och grinig, från och med nu.
en av mina fina sambos har nyss packat bilen och kört iväg, där med började min bittra tid. i en hel vecka frammåt.
jag ska svälta mig själv samtidigt som jag ska hetsäta varje dag.
jag ska låsa in mig i vårt vardagsrum med gardinerna fördragna, där ska marilyn manson vråla i mina högtalare dygnet runt.
jag ska inte duscha på en hel vecka och med misstag gnida min äckliga armhåla mot alla människor som kommer för nära.
jag ska stirra i en vägg i flera timmar tills jag inte vet varför jag stirrar längre.
när jag gjort det ska jag färga håret svart. när jag ändå är igång ska jag färga hela min själ svart.

jag ska hata omvärlden och all mänsklighet. jag ska svära åt och hata alla människor som kommer i min väg. jag ska spotta er alla i ansiktet för att visa min vrede.
jag ska hata varje gäst som kommer till mitt jobb, jag ska ge dom den sämsta upplevelsen som varit med om. jag ska inte lyfta ett finger för att göra något bra på mitt jobb. jag ska uppföra mig som ett svin mot alla medarbetarna.
jag ska supa varje dag. och bli skitpackad på whiskey och spy i min patetiska ensamhet mitt i natten.
jag ska hata mig själv och plåga och straffa mig själv varje dag på diverse sätt. som tillexempel genom att borsta tänderna och dricka juice efteråt. eller genom att stoppa in tio chilli i munnen samtidgt och tvinga mig att tugga sönder och svälja allihopa. eller genom att duscha svinvarmt för att plötsligt och hastigt vrida på iskallt vatten. eller genom att dränka min kropp i olja och ligga minst tio timmar i solen och sen kassta mig i brännässlorna.

jag ska hata er allihopa.

peace and fucking love - in my ass!


vatten.. stan är full av vatten!

vårt vatten är slut.. igen.
jag älskar att bo i hus, och jag älskar vårt hus och vår trädgård. det är charmigt. men jag hatar när vattnet tar slut, sånt händer bara när man bor i hus mitt ute på landet med egen brunn.
det skulle aldrig hända i ett hyreshus i centrala malmö.

jag luktar svett för jag kan inte duscha, jag har inte borstat tänderna så jag bör undvika att prata och hångla med onödigt många människor. och jag är bajsnödig. och, jag har inte kunnat dricka kaffe, eller något annat heller för den delen.
jo mjölk, men hur gott är det?

jag har gått och hoppats på att rörmokaren ska dyka upp. kasst nog sprang jag omkring i bara trosor för jag var så galet varm och tänkte att jag skulle höra när han kom. eller inte..
för jag pinnade ut i trädgården och skulle få lite sol, och där satt vår rörmokare i brunnen och svor över vattnet.
tja! så du sitter där alltså.
om jag skulle gå och klä på mig kanske..
tur nog är han bara en gammal gubbe, och om mina obefintliga tuttar har fastnat på hans näthinna är det okej, det vore värre om det hade varit ett snyggo.
för det finns snygga rörmokare, jag har sett det med egna ögon. trummvirvel, tack..

nu är det snart bäst för honom att bli klar så jag kan bajsa... öka gubbe, öka!

Iam!

jag är fan en hopplös människa ibland.
jag har tusen saker att göra, men inget blir gjort. jag har funderat i tre timmar vad jag ska göra idag så jag slipper göra allt imorgon.
men fortfarande inte gjort ett skit.
mest för att jag inte har några pengar kvar för jag handlade upp allt på nova. jag är så jävla törstig också men jag är så fattig så jag inte ens har råd att dricka vatten.
barnen i somalia har det bättre, dom får i alla fall vatten, ibland.

det kommer sluta med att jag måste göra allt på fredag, vilket innebär att jag måste gå upp fem på morgonen sen kommer jag däcka redan innan alla har kommit hit.
dessutom är det säkert inget som har öppet på fredag så jag kommer inte få tag på ens hälften av det jag måste ha.

som tröst lyssnar jag på evert taube. vilken glidare! när jag blir stor ska jag bli som han. också. det är mycket jag ska bli när jag blir stor. undra när jag ska börja bli stor? kommer nog aldrig hända.
jag kommer vara tjugo resten av mitt liv.

det är fan awesome!



cool tid ihop

a, tja.
jag har inget att säga, men jag är inte död.
mest så ni vet.

jag klippte mig och färgade håret idag. min frisör är bäst i hela världen! vad vore mitt hårliv utan henne?
sen sa hon: färdigt för idag. nu tycker jag att du kör till eslöv och säger upp dig från ditt jobb sen åker du upp till stockholm. alla modell fotografer kommer ramla över dig för du är så sockersöt, vet du det?
hon är söt! och sjukt duktig.

jag har lyckats ragga upp bord tills på fredag, sen slog det mig att man borde ha stolar också så det fick jag också ragga upp. tur att jag är så charmig och ligger inne med den bästa raggningstekningen ever! annars hade det aldrig gått.
en dag ska jag städa också, den dagen ska helst vara innan fredag så folk slipper och se hur vi egentligen bor. det är ingen vacker syn. oftast.
och varför envisas folk med att jag bor i kollektiv? det låter så hippiekommunistknarkat. vi är ju awesome! vi är inga hippies, förutom isak då.
jag bor i ett helt vanligt hem med två fina män! utan kollektiv. som ibland är smutsigt. punkt.

nu är jag fan hungrig igen, inte undra på om man blir fet en dag.

Johan Dahlin

eöhm. hur fasen har jag kunnat missa det här?
jag har något mot blonda män. jag känner bara näee...
men ibland. väldigt, väldigt sällan dyker dom upp. blonda män som bara känns HELL YEAH!
jag har bara sett två. och då är den ena mörkblond, så det räknas knappt.
det är inget att springa och leta efter, men när dom väl dyker upp känns det som om himlen öppnat sig och jesus själv kliver ner från sina höga hästar. för att de är så sällsynta. blonda snygga män.
förlåt alla blonda män, men ni blir aldrig snygga.

men nu, idag. såg jag min tredje.
check this out!







vår egna målvakt är det sötaste jag sett!



det var mitt tips.

idag har jag solat. ibland är det trist. oftast inte, men idag var en sån dag när det var trist. det var trist att vattna blommorna också.
och så har jag lagat mat, nypotatis med egen dill. egen sallad och lök och lax.
jag älskar mitt trädgårdsland. jag önskar att jag hade ett par tofflor också så jag kunde ta dom på mig när jag ska springa ut och plocka på mig massa saker.
men det känns lite väl overkill, barfota is the shit!

snart jobb. det går fint. imorgon ska jag till nova, mest för det var så länge sen. och sen ska jag fan handla en trädgårdsland så blir det inte så trist att vattna.

tackochhej!

analysera mera.

jag är nästan helt övertygad om att jag har gjort ett av mitt livs största misstag. ett misstag jag kommer ångra mig för resten av mitt liv, mer eller mindre.
nu ångrar jag mig mer än någonsin, om tjugo år kanske jag ångrar mig mindre, men dock fortfarande ånger. eller så har jag glömt mitt misstag. eller så ångrar jag mig precis lika mycket då som nu.
det är tragiskt.
jag skulle kunna säga som pelle i kim novak badade aldrig i genesarets sjö. det gör ont att vara tjugo år och veta att man upplevt det fullkomliga.
bry er inte om att jag är tjuotvå, det låter bättre med tjugo.
och dessutom är jag tjugoett fortfarande.
en dag kanske mitt misstag gör mig lycklig. det har jag ytterst svårt för att tro på.
 
men det kan finnas en dag när misstaget går upp för andra människor, poletten ramlar ner, man tar sig samman, man inser, verkligeheten kommer närmare och blir till den dröm vi alltid levt i. och vi lever i drömmen vi aldrig trodde skulle bli verklig.
tills den dagen kommer drömmer jag om dagen när drömmen blir till verklighet.
frågan är bara när jag ska inse att dagen när drömmen blir sann kanske aldrig kommer. verkligheten kanske aldrig kommer ifatt de andra, poletten kanske fastnar när den ska trilla ner.

drömmen är bara verkligheten, fast lite vackrare.
och egentligen är det inte alls säkert att det är ett misstag. det kan vara.. vad som helst. det kan vara bra. jag vet inte hur, men möjligheten finns.
eller så kan det vara såhär, det kanske är min polett som inte trillat ner. det kanske är den som fastnat.

det finns tusen möjligheter.
och tusen vägar.
men om man inte vet vart man ska spelar det heller ingen roll vilken väg man tar.



AWESOME!

majgad! vad säger man?
efter fyra timmars köande öppnade dom äntligen insläppet. i ett par sekunder fick jag inte luft av pressen, men det gjorde inget, bara jag kom in bland dom första. och det gjorde vi.
jag har aldrig sett malmö stadion så vacker. och där var den, golden circle. längst fram! jag var tvungen att hoppa av all glädje.
efter en evig väntan och längtan kom dom plötsligt upp på scen. KISS! legenderna. och där stod vi, sliren och sladden bara några meter ifrån några av världens största människor.
helt, heeelt obeskrivligt.
jag tror jag gick in i en liten dvala av chock ett tag. som om jag inte riktigt fattade att det var sant. jag började fundera på om det verkligen var dom, för det var nästan för bra för att vara sant.


hotel

forget about your boyfriend and meet me at the hotel! sista natten på hotellet, sista natten i min smala säng, jag skulle göra hur mycket dom helst, men dock inte allt, för att få hit en bred säng. typ nu! vem fan sover i en 90 säng? i don't get it! jag har pluggat som fan. jag typ allt. tror jag i alla fall, åtminstone tills jag sitter där imorgon och ska skriva det heliga provet. hur fasen var det nu då? får man ha med sig kvalitetsfaktan, tro? ;) mina kursdeltagare är fina, fina människor. idag fick vi lära oss allt om konflikthantering, så nu är jag expert, tydligen! nästan så jag är taggad för konflikt, vilket jag nästan alltid är ändå. men nu borde jag veta hur den ska hanteras, vi kan ju se hur bra det funkar nästa gång det är dags, ha! ni förstår själva.. här är det ingen som är sammarbetande! ciao bello!

Sthlm

Yo lovers! Kort uppdatering. Kursen är piss svår och jag känner mig som ett stort frågetecken hela dagarna. Tur nog verkar det som att jag är där med tjugo andra frågetecken. Hoppas vi mår bättre när veckan är slut. Restaurangdag idag, och jag har aldrig känt en sån förvirring, moha vad vi måste sett roliga ut. Jag ska försöka få tag i min fina chef för lite pepp, även om hon har semester.. :( Men just nu drar vi till stan, Sthlm är alltid lika fint!

som ett rådjur i skogen

jag hade en grym dag igår. massa vin och sol i västra hamnen med finaste sladden. och efter det bjöds det på öl på lilla torg.
att solen kan göra en så bananas lycklig är helt magiskt.
jag blev kär dessutom. vilken snubbe! han var nog det sötaste jag sett. och jag blev sådär löjligt fnittrig när han kom och sa hej.
jag är aldrig fnittrig.
om man räknar bort torsdags morgonen klockan 5 när jag och maria skrattade så tårarna rann, men det var inte för att jag blev kär, mer för att jag var obehagligt trött.

hursomhelst får man lust att lyssna på den här låten när man ser en sån magisk människa som han:


imorgon drar jag till sthlm och alla dryga stockholmare. blä! men dom är också fina männsikor, på sitt sätt. alla människor är fina. nästan. för det mesta i alla fall.

det finaste jag hörde igår var när sladden sa:
elin, det här är livet! och jag älskar det. jag njuter verkligen av mitt liv nu.

du är bäst!

gay

jag vet att jag är helt besatt av gynning! men det är fan inte konstigt när hon är så brutalt vacker. hade jag varit lebb hade jag gjort allt för att få ligga med henne.
nu är jag dessvärre inte lebb, trots att många påstår att jag har lebbfrilla.
men ändå kan jag inte sluta vara besatt av henne.
ni kan bara inte säga annat efter den här bilden heller, som är lånad av hemsidan. www.gynning.net



jag hade fan blivit gay, bara för hennes skull.

det finaste jag vet

krejsi vad fett mitt hår var idag. bokstavligt talat, för jag vet ju att mitt hår är awesome. men nu snackar vi smutsigt. eller snarare oljigt.
fritös olja. i mitt hår. big time.
yes. idag doppade jag mitt hår i oljan på jobbet. helt ofrivligt givetvis.
det gick dessutom inte bort och jag fick ta till med diskmedel i håret. heeeey! vad jag alltid önskat mig.

jag längtar helt galet efter österlen idag. tokmycket! nästa helg ska jag dit. det lovar jag min själ, här och nu. du ska få godis och glädje.

mina husmän är fortfarande borta. och vi ses inte förens nästa vecka, helt bananas. hur ska jag och huset klara oss själva?
och idag när jag släppte av maria insåg vi att vi nästan inte kommer ses förens till hösten. jag drar till sthlm, hon har semester. hon kommer tillbaka samtidigt som jag ska på semester. och tänk om jag inte ens ska jobba kvar i höst.
det är bananas!





godmorgon fina sommardag!

nu undrar jag bara vem som ska bära ansvaret för att jag går upp inatt.
jag har förberett mig väl inför morgondagen. lagt fram kläder, köpt redbull, förberett kaffekokaren.
jag har ätit så jag slipper gå och lägga mig hungrig, för då kan jag absolut inte somna.
jag har pillat i mitt trädgårdsland och klappat på mina blommor.
jag gick till och med en runda innan.
allt för att känna minsta lilla trötthet.
men ingenting.

båda mina husmän är borta så jag antar att jag inte kan lägga ansvaret på dom.

håll tummarna. och tänk på hur synd det är om mig och min chef imorgon.

hej.