jomenvisst..

idag är det måndag, men för mig är det lördag kväll. det är min lördag, och andrea's.
sitter och väntar på att marcus ska dyka upp, sen möter vi upp andrea och ännu en trevlig kväll väntar.
jag är iaf inne på mitt tredje glas vin nu och känner en skön stämning över lund ikväll.

och snart är det semester, första veckan drar vi till italien! så extremt skönt det kommer bli då!

ernst är fan grym, satt och kolla på hans nya sommarprogam, så mysigt, trotts att han ibland kan bli lite tötig :iD

annars inte. vill ägna en rad och danne också, för att jag tycker så synd om dig och för att du inte förtjänar det ett dugg. det finns så många svin där ute som går runtomkring oss, och du är definivt inte en av dom. vi tar en kaffe nästa gång du är hemma dear :)

over

snigla.

Åååååååååååååååååh! hemska jälva kukfittslyn dag! det är fan inte konstigt att folk går och blir deprimerade och tar livet av sig när man lever i ett sånt här fitt land där folk är så inihelvetes jälva komplicerade som det bara går att vara. fan, stirra ner lite och sluta hacka om era jävla i-lands problem! nu har jag fått ont i magen också, tack för det jävla skatteverket.
motgångar, motgångar och återigen motgångar.
och jobb i kväll också, tjoho, NOT! har sökt 3 jobb nu, som ändå verkar skoj. och i vinter drar vi förhoppningsvis till norge.
det är nog vardagen som tar mest död på en, dag ut och dag in, samma jävla gnäll, klag och skit. ja, jag pallar inte det mer iaf.
tack för mig.

själen

under dom 20 åren jag levt har jag aldrig sett min farmor gråta, förens igår, vilket jag kan säga var ganska hjärtskärande. inte ens pappa klarade av det och var tvungen att gå iväg. det hängde en tung stämning över oss, och vi alla hade nog tankarna hos dig. hoppas allt kommer att gå vägen, om inte..
jag behövde verkligen komma ut igår, åkte hem till mamma senare på kvällen, drog på sigvard kopplet sen gick vi en lång runda ute på heden. det var alldeles vindstilla trots alla öppna fält. det luktar så gott där ute, är alldeles knäpptyst och man känner hur ren luften är. vi satt nere vid sjön en lång stund och beundrade naturen, tillochmed sigge var lugn och brydde sig inte så värst om rådjuren som skuttade inne i skogen. på vägen hem plockade jag en stor bukett med blommor som nu får pryda min fönsterkarm :)

och jag är ledig idag, sitter och väntar på att lönen ska dyka upp, wheeeen? med mina -169:- på kontot känner jag att jag behöver fylla på där för att sedan tömma det mesta i eftermiddag när jag och min kära bror ska köpa resan till Italy!

hoppas sommaren återvänder snart, det är fan välbehövligt! jag vill till stranden, jag vill ha sol, jag vill bada och leka. jag vill på utflykt i det fina vädret, jag vill ha picknick, jag vill rida i solnedgången. bring it on, sunshine!

häromdagen var jag och andrea nere i simrishamn, för det är ju så enormt vackert. gick en liten runda och kolla på alla söta hus sen åt vi på glada räkan, den där restaurangen som är på en båt nere i hamnen. det är fan ro för själen de!

bjuder er på några fina bilder, enjoy!






Damn!

har ringt runt till halva skånes gina tricot och letat efter min klänning, finns inte kvar, har aldrig kommit hit, tog slut på studentveckan, har varit väldigt eftertraktad, ja finns två kvar i strl M. fuck faaaaace! inte bra, inte bra alls. så ut i morgon, samma dag,som alltid? tror ni jag hittar ngt.. troligtvis inte.
stor förlust för sverige igår, men hade kanske inte väntat mycket annat mot ryssland.
snart dags för jobb, mer exakt om en timme och 6 minuter. och igår såg jag världens snyggaste polis, god damn vad het han var!
sjuuuukaste, första tecknet på att spåtanten talde sanning. men man vågar väl inte tro på det, det kan ju också bara vara en ren slump. en konstig slump, men dock. av alla ställen det finns att besöka i världen, har vi valt samma ställe, och exakt samma datum, i just italien. ni kan bara inte ana, men jag tror han fortfarande luktar lika gott om jag skulle pussat honom på munnen., my king. weeeard!

nu måste jag nog ta en cigg sen bege mig mot mitt kära jobb.
imorgon är det nog midsommar i eslöv med min käre exman och hans homies, och självklart min älskade andrea, blir nog ball.

later bitches.

gorgeous

jag skulle väl skriva något vettigt, men som alltid glömmer jag det. 
kom på också att jag glömt berätta hur trevlig min pappas 50-års fest var. väldigt, väldigt lyckad fest och vi hade extremt trevligt. och pappa bjöd som vanligt på väldigt roande underhållning! :D "tack som fan fassan för en asfet fest, så jävla gytt! feeeta basen." jag och emil stod ute på verandan och fantiserade om sjuka tal vi kunde hålla till pappa, det blev aldrig ett sånt kan jag lätta er med. 
kan lägga till här också att jag saknar min kära syster enormt, och jag hoppas hon har det sjukt grymt därborta!

well, well. ganska katastrofal kväll igår. typ allt som kunde tänkas gå fel, gick helt enkelt fel. just nu kan jag väl inte direkt komma på något possitivt med kvällen, förutom när det såg lite ljust ut för Sverige när Zlatan gör mål och man hör halva Lund skrika "jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" och stämnigen låg på topp för en stund, men annars var det väl ganska kass.
och jag har lite svårt för det där, jag har mycket svårt att förstå hur någon kan sjunka så lågt, hur man kan bete sig så vidrigt. extremt svårt att ta in, och framförallt tro på. men man ska aldrig sluta förvåna sig, och för varje dag inser man mer och mer hur lite man kan lita på folk.

nu har jag iaf tagit en uppfriskande dusch, druckit en härlig smoothie och ska snart ut och ta en cigg på balkongen. midsommar närmar sig, och jag med mina 69:- kvar på kontot känner redan mig sugen! wohooooo, living the dream! jag känner för att sätta mig i en stuga, lååångt ute på landet, gärna lite småland natur, rött trä med vita knutar. det ska vara tyst, stilla, varmt, sommarvarmt. jordgubbarna står uppdukat och nubben står redo att slinka ner i min torra strupe. stämningen är på topp, och klänningarna vi flickor bär är sommriga och assnygga, fräknarna på min näsa lyser och mina ben är vackert sommarbruna, på huvudet pryder det en söt krans som jag budit under dagen. och runtom oss sprudlar det härliga människor, precis lika laddade som jag. festen har börjat!

tillbaka till verkligheten, det är askallt ute, jag måste ta på mig en jacka om jag ska gå ut. pappa nästa stopp, hämta bilen, som han fixat under helgen, och dessutom köpt en ny stereo till mig, eftersom den gamla "försvann" (som förövrigt en äcklig blattefitt jävel snodde i min bil i vintras, and i will hunt you down and kick your ass!) sen vidare till mamms, troligtvis äta grillat, mm!

somethimes i really miss your gorgeous smile!

time to gooo.

my king 3/608

onsdag middag, jag är ledig idag. igår var det tisdag, igår åkte han. som jag sa hatar jag att säga hejdå. "är på väg till flygplatsen nu. jag är glad att jag träffade dig men det var synd att jag inte fick se dig innan jag åkte. jag var hos dig innan men ingen som öppnade, har lagt in en sak i ditt brevinkast som minne av din kung, skickar bilder från resorna. take care x.o.x"
okej, jag får väl erkänna att jag blev lite tårögd när jag läste det, men vem hade inte blivit det. jag vågade knappt åka hit för att se vad det var som låg på min dörrmatta..
"kommer du sakna mig när jag lämnar dig?"
"nej"
"klart du kommer, lite iaf?"
"ha ha, nä, kanske någongång"
"bra, jag kommer inte sakna dig iaf, kanske någongång :D"
"men du kommer väl gråta dig till sömns?"
"ha ha, neeej?"
"kom igen, du kommer ligga här och gråta och skrika efter mig"
"ha ha, nä, inte ens det"
"jodå, för innan jag åker kommer jag bygga en stor lökbomb och lägga under din säng, och när jag sitter på planet ska jag ha en knapp och trycka på så hela din lägenhet fylls med lökstank och dina ögon kommer att spruta och jag kan låtsas att det är av längtan till mig"
well, du är en av dom roligaste männsikorna jag har träffat, och jag är glad och tacksam att jag träffade dig, för faktiskt har du hjälpt mig en bit på vägen.

image23

image24

image25

image26

du har det finaste leendet jag någonsin sett! goodbye my lover, goodbye my king! :D see you soon!



imorse vaknade jag med ett ryck, okänd stad, okänt hus, okänd lägenhet, okänd säng. välkänd doft, doften av min föredetta man. nu ska jag till stranden


ellor?

god kväll. 
precis som de flesta andra människor hatar jag att säga hejdå, inte för att det skulle spela så stor roll, men just för att jag alltid blir så blödig fast att jag inte borde.
"can i come over to kiss your gorgeous lips for the last time ever?"

en cigg tror jag, sen kanske jag kan komma fram till något bra.