snabb uppdatering.

livet är allt gött. och fan vad jag älskar att ha semester, om man ändå kunde ha det alltid, och om det ändå kunde vara sommar alltid.
nu ska jag packa om min resväska som jag inte ens packar upp från italien, sen drar jag och andrea dit vinden bär oss, visst låter det exotiskt, dock bir det till halmstad med vårt tält :) nästan lika exotiskt.
VI HAR FÅTT LÄGENHET! super fin trea på 80 kvadrat, stort vardagsrum, varsett sovrum och stor inglasad balkong!
jag älskar tranbärsjuice, vilket jag levt på dom senaste tre dagarna, det är ju så gott, och det är så kul att hälla i sig 2 liter i timmen, och jag älskar mina underbara njurar och jag älskar min härliga infektion, ja jag är ironisk.

förresten var vi ute och cykla dressin i måndags, fy fan vad roligt och mysigt det var! helt klart underksattat, dock var det lite kort, blev ganska förvånade när det plötsligt tog slut, men ska absolut prova en ny som är längre.
japp, födelsedag om 2 dagar tror jag, najs!

nu måste jag öka.

the winner takes it all!

2113

jag har flyttat mig ut på balkongen, min underbara balkong! solen är på väg ner, man kan fortfarande skymta den vid trädtopparna här utanför. en flaska vin och ett par ciggaretter och min kväll är räddad. jag skulle hyra sunes sommar också, bara för att inte göra ngt och för att den är så sjukt ball, men dom hade fan inte den på hemmakväll, men jag är nöjd ändå.
italien var helt underbart, sjukligt fint stad, Roma! min kära bror har släpat mig runt på alla roms gator och vi har sett vartenda vrå av denna vackra stad. väldigt lyckad resa måste jag säga, och rekomenderar er starkt att åka dit. givetvis kommer jag själv återvända en dag eftersom jag slängde ett mynt i fontänen som garanterar att man någongång kommer att återvända. hostlet var super och jag blev världens polare med fettot som ägde alltihopa!
jag befinner mig ungefär i mitten av min semester nu, vilket känns helt okej. har mycket kvar att dra av från min och andreas lista, men det ska vi säkert fixa. jag hade en mindre tanke på att dra upp till värmland i helgen och hälsa på mitt värmlands hjärta, men han hade dessvärre bortamatch på fredag eftermiddag, så vi skjuter helt enkelt fram det till en mer passande helg.
om ungefär en vecka fyller hon år också, 20 bast och håret står som på en kvast, jajjemen! och på tal om hår så klippte jag mig i rom hos en tant som kunde ungefär tre ord på engelska, men det gick fint en dag och jag måste säga att jag är super nöjd! så tack för den du.
till vinter drar vi till norge, jobbar röven av oss för att tjäna feeeta pengar, sen drar vi iväg till sommaren, utforskar världen och ser en del av allt det man måste se innan man dör.
och jag är så sjukligt glad att jag inte är fast, jag är inte fast i något jävla svensson och det gör mig så otroligt glad och stolt över mig själv. när jag ser er, fast! nöjer er med livet, nöjer er med det lilla ni har eller får, tycker jag verkligen så synd om er, för allt ni missar, för allt ni bara struntar i, för allt ni en gång kommer att ångra. vad är då er livshistora? vad ska ni berätta för barnbarnen? att ni jobbade, skaffa man, skaffade barn, hus på landet och en odräglig hund, och sen var ni bara nöjda? vad har ni gjort då? vad har ni sett? sveriges kust.. jaha, vad spännande. nä fy fan säger jag bara. jag ska stirra ett lejon i ögonen, jag ska se hur barnen i afrika har det, jag ska försöka hjälpa dom så mycket jag kan, iaf ge dom all kärlek jag bara kan, jag ska uppleva alla kulturer vi har, för att veta hur andra har och lever. jag ska glassa på en strand i något exotiskt land, jag ska tågluffa i europa och göra allt det jag får möjlighet till, sen ska jag återvända hem med så mycket erfarenhet och så mycket starkare, om jag någon gång återvänder.
jag ska nog skriva en bok också, jag tror den skulle bli riktigt bra, jag ska nog starta ett företag också, bara för att testa, för man måste prova sig fram, vad det än gäller, man kan inte bara vara nöjd för att du är här och just nu! lev människor, lev! och jag ska börja med att försöka hitta ett mysigt hus, med en liten trädgård att piffa upp, klippa gräset, plantera ett par blommor, dricka vin, spela hög musik och springa omkring naken, allt detta med min kära andrea, bara för att testa, för att man måste våga prova!
slut för mig idag, nu ska jag bara sitta här och andas ett tag, helt vindstilla, fundera lite till, promenera en sväng och bara njuta för stunden.
vissa dagar är du min hjälte.

spridd.

första dagen på fyra veckors semester, helt lovely! och om två, eller vi kan säga en, dag åker vi till italien. jag ska hoppa in i duschen nu sen ska jag börja packa.
har kollat på en helt underbar film nu ikväll, "tuck everlasting", sjukt bra film.
den påminde mig om dig, väldigt mycket. ibland bara saknar jag dig, sättet du var på. för att du är den ärligaste och mest öppna människa jag någonsin träffat, för att jag bara visste att jag kunde tro och lita på allt du sa. men mest av allt för att du öppnade mina ögon, för att du är så vis.

var och såg på winnerbäck i torsdags på sofieroslott också. hur kan en människa vara så underbar? han är som en gud den där, lasse.

tankspridd kväll, det där leendet som gör den mest nedstämda människan på det bästa topphumör som går att uppnå, om man ändå kunde sparat det i en liten burk för att få en pust av det då och då. för att du är så enkel.
"come on Ehlin, show me a funny face!"

oh happy dag!

morning sunshines!
trots att det regnar ute gör det mig inte så mycket. om en vecka sitter jag ändå nere i italien i 35 graders värme och strålande sol. that's hot! och på torsdag är det winnerbäck konsert med min älskade andrea, vilket är helt underbart!
om fyra dagar har jag semester, i fyra långa fantastiska veckor, det finns inte en chans att vara på dåligt humör nu :)

nu ska jag träna lite på min nya maskin sen tänkte jag åka bort till nova en sväng, kolla lite och kanske köpa ngt kul :) hämta biljetterna i eftermiddag sen ikväll ska jag hålla mitt första skift :D haaaaapy faaace flickor!

måste bara rekomendera en låt som verkligen gör en på bra sommarhumör: http://youtube.com/watch?v=zc9wIzi96_E

ha en fin dag sweethearts!

tisdag, första juli.

första dagen i juli månad. fasen vad tiden går fort. och imorgon är en stor dag, eller kanske inte stor, men idag känns det inte alls bra att det är onsdag imorgon.
jag vaknade med världens huvudvärk, somnade igen. gick upp vid 12 och la mig i soffan istället, försökte dricka kaffe och kolla på hem till gården, kanske ett av dom sämsta programen jag sett men det fanns inget annat att kolla på. somnade en stund och vaknade igen och sprang på toa och spydde. mådde jag så dåligt?
blev väldigt irriterad över att jag mådde så dåligt, drog på mig vettiga kläder sen var jag tvungen att gå en runda i det fina vädret i hopp om att må bättre, men icke.
har suttit på min underbara balkong, blivit lite solbränd och läst min bok. fortfarande inte bättre men måste snart köra och jobba.
jag vill inte vakna imorgon och veta att det är onsdag. det ska bli fint väder, och jag måste nog åka till stranden.

kollade i min kalender, det är inte alls länge kvar till italien! denna veckan är snart färdig, sen tror jag bara det var nästa också. seeeen..

tjoff, nu måste jag bli bättre.