snö

nu är jag hemma. idag var jobbet, av någon märklig anledning ganska kul. och dessa dagarna gillar jag lite extra, när man till och med kan ha kul på jobbet. eller så är det bara snön som gör mig så galet glad.
alla ni som sitter och tjurar för att det ligger ett vitt fint täcke över vårt landskap. skärp er. klä på er, gå ut och lek i snön. bygg nån söt snögubbe. åk pulka. have some fun!
det ska jag göra i alla fall. nu direkt!

men först. jag kanske har bestämt mig för vad jag ska göra. fast det har jag ändå aldrig. här tänkte jag slänga in något klitchigt som att "för att undvika att trampa upp marken på vikhemsvägen så ska jag istället". men det där med att inte trampa upp marken gick så snett. jag har nästan grävt ner mig till andra sidan jorden. så uppslitet är det under mina fotsulor på vikhemsvägen.
det gick inte alls enligt mina planer. det där med att jag absolut max fick jobba där i sex månader har slagit mig många gånger i ansiktet. hela jag är blå så mycket stryk jag fått ta av mina egna ord. ni fattar.

jag gör detta. blir det inte bra så är det åtminstonde bättre än att stanna där.


lunderot

jag vill åka till paris. jag vill typ bo i paris. eller det vet jag i och för sig inte. jag har ju inte ens varit där så det kan jag ju inte säga sådär på rak arm. inte om jag böjer den heller så det spelar ingen roll. huvudsaken är att jag vill åka dit och det är bra.

nu snöar det igen. det är bra. jag tycker det är väldigt trevligt med snö. inte om man jämför med sommaren och solen. men om man jämför med regn och dinkel. nä, dunkel menar jag säkert. och jag kan inte jämföra med sommar och sol nu. för det finns inte, därför är snön mycket bra.
tack för snön. det vad det jag ville framföra på ett mer komplicerat sätt.

vi sar så.

gloria

ibland får jag för mig att du är så ofantligt vacker. som om jag skulle gett bort min själ för att kunna kyssa dina läppar igen. dessutom är jag totalt medveten om din famn. den som jag kan längta så innerligt efter. ibland är det sådär så det kan hugga till i hjärtat. som om jag blir en aning blödig. ibland kan jag bli tårögd av ditt leende. för det kanske är det gladaste jag vet.
jag förstår inte ens hur det är möljligt. och vart det kom ifrån. och varför det inte försvinner.
kanske går jag omrking i min fantasi värld och bygger luftslott lite väl ofta.
men ändå, när man bara vet.


idag köpte jag nya kläder. det är nästan det bästa som finns. efter en hel massa andra saker. i vilket fall som helst hittade jag ett par supersöta jeans. dom fick följa med mig hem och nu hänger dom och gör min garderob lite sötare.

jag vet inte. det är i alla fall snö ute och det gör mig till en lyckligare människa. solen lyser fint utanför mitt fönster. isak städar och jag lyssnar på winnerbäck och drömmer mig ut till den klara himmeln.

hej så länge fina vänner.

heyho!

yo!
idag är en mycket bättre dag än förra veckans trista dagar. jag har fått pengar. äntligen! känns som det är hundra år sen jag hade mer än ett öre på mitt konto. därför ska jag till nova imorgon. ohyes.
och vi ska även inhandla våra biljetter till sommarens fetaste konsert - KISS i malmö!

den lediga helgen är över och det är alltid lika trist. jag vill vara ledig alltid. kanske kan bero på hur extremt opepp jag är på jobbet nu. det suger!
jag har åtminstonde gått med i djurens vänner som aktiv medlem i lund. why not. jag kanske inte kan rädda världen och alla dessa underbara djur men jag kan lika gärna sitta i möte för att försöka förbättra djurens värld än att sitta hemma och titta på något obetydligt tv program.
dessutom är jag inne på att bli vegetarian istället. inte för att jag inte vill äta kött. och inte för att det kommer hjälpa djuren om jag slutar äta kött, människor kommer alltid äta kött och den fruktansvärda köttindustrin kommer troligtvis aldrig försvinna. men, för att jag tycker det är äckligt. av misstag råkade jag se en massa bilder på grisar och kycklingar och allt var det var, sen dess har magen vänt sig lite lätt när jag ska försöka föda mig själv med en köttbit. djur är det bästa som finns. alla fina finingar som jag mest vill pussa och kramas med.

i lördags var vi hos anna och rikard. spelen spelades och drinkarna dracks upp. bild finns på anna's blogg. www.annastromberg.blogg.se

nu ska jag åka till mitt extremt trista, energisugande, opeppande, gnälliga arbete. kul.

winnerbäck.

och förlåt. i allt gnäll glömde jag nämna och gratulera den bästa artisten som finns. åtminstonde i mina ögon och öron.
vår älskade lasse tog hem två grammisar. årets artist och årets manliga artist.
och inte nog med det tog han även hem de två coolaste priserna från P3 guld. Årets artist och Gludmicken.



DU ÄR BÄST!


gnäll. gnäll och gnäll.

igår var en av de mest traumatiska dagarna i mitt liv. och det sitter i än idag. jag har inte ätit på snart ett dygn. jag har inte heller sovit mer än några ynka minuter. och när jag vaknade efter mina fattiga minuters sömn hade jag blod i hela huvudet. jag har säkert svalt en liter blod. och gråtit två liter tårar. min energi nivå ligger nere på 0,00 och jag känner mig mindre än en myra. just nu funderar jag på att dö.
men tydligen måste jag jobba och för det har jag gråtit i snart en timme bara jag tänker tanken på att få ork att gå ut till bilen. eller ens gå upp ur sängen. eller ens klä på mig.
ja. idag gnäller jag som en fem åring. mest för att jag vill sova. eller åtminstonde äta. jag vill äta allt som finns på hela jorden. så hungig är jag. men det faktum att jag inte kan öppna munnen mer än en millimeter gör det hela så svårt.

jag tror jag går och dör istället.
hejpåer.

he's just not that into you

god eftermiddag.
idag är jag omåttligt trött. kan kanske hända att detta är den tröttaste dagen i mitt liv. men det gör inget. 

häromdagen hyrde jag ett par filmer, bland annat "dumpa honom" som dom så härligt har översatt den till, när den i själva verket heter "he's just not that into you". och den var utan tvekan den sämsta filmen jag sett. jag hoppas och ber innerligt att det inte finns människor som dessa i verkligeheten. jag fattar budskapet, men att det fanns folk som inte visste detta tidigare? gud.
det här med tjejer. tjej tjejiga tjejer. jag kan inte. jag har inget att säga till en tjej tjejig tjej, vi har inget gemensamt. att ens försöka kommunicera med en av dessa känns bara hopplöst. det enda man får till svar är något som låter, börjar eller slutar med hi-hi. jag fattar inte grejen.
exemplelvis en enkel sak som att sätta sig i soffan. istället för att sätta sig i soffan, som vi andra människor gör, så ålas och slingras det ner tills den lilla stjärten nått soffan.
jag är inte säker, men jag tror att det är meningen att männen i rummet ska se detta beteende som sexigt. vilket säkert är möjligt, framförallt för männen som har ännu lägre iq än de tjej tjejiga tjejerna.
allt som görs, görs för att behaga.
detta beteende står mig upp i halsen. och de tillfällen när jag möter en av dessa tjej tjejiga tjejer kan jag bli lätt panikslagen, tänk om jag en dag skulle bli som dom. för att undvika detta har jag börjat odla hårväxt under armarna, mest som en bekräftelse till mig själv. det känns genast mycket bättre. 

nu ska jag nog gå upp.
eller vi får se.

w

och jag känner inte riktigt. och jag lever inte riktigt under dagarna som inte riktigt finns. men så kommer en säsong igen. och strömmen går igång igen och nätterna blir ljusa

och jag känner
och jag lever
och jag minns.

att allting, ja allt är nästan perfekt.





sen blir det så stort inom mig.

god kväll. jag har fått min älskade son pä besök. det är det bästa som kan hända mig, alltid. jag har köpt ett brutalt vackert foto på winnerbäck som dessutom bara fanns i ett exemplar, har man inte annat att lägga sina pengar på så har man inte. nu ska han få pryda min vägg, då kan jag säga godnatt till honom varje kväll, cooolt. eller godmorgon. lite vilket man vill. nu ska jag dricka mitt glas rose som står och väntar på mig. förresten, emelie, imorse när jag stod och lagade kaffe fick jag syn på den här, denna är till dig! ps. det går inte att ladda upp någon bild, du får se den en annan dag.

helå

tjarå! min mobil har inte riktigt fattat hur man bloggar, eller så kan det vara jag som inte fattar mobilen. vi är inte helt vänner än, men på mycket god väg, och jag älskar den. frukosten är uppäten, duschen väntar och tandläkaren efter det, doh! dessutom snöar det igen, jag gillar det. vackra vita landsap! jag fick äran att spendera min nyårsafton i andreas sällskap, så jag är nöjd även om Tegnérs kunde varit bättre. nu har hon åkt hem och här är alltid lika tomt som det oftast blir när vi sagt hejdå för den här gången. och sen ses vi igen :) det här är mitt trehundrade inlägg, och nu måste jag packa färdigt för ikväll ska jag och anna aka sliten köpa våra biljetter till KISS I MALMÖ I SOMMAR! vilken jävla grej. hejpåer.